Posted: Mon Apr 16, 2012 5:57 pm
Post subject:
Πλέον είμαστε και στην AniDB, αλλά δημιουργήθηκε και το project στο Project Info.
More to come soon... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Mon Apr 16, 2012 11:56 pm
Post subject: old time classic
Παιδιά πραγματικά συγκινήθηκα όταν το είδα και θυμικά τα παιδικά μου χρόνια . είναι επικό anime από τα καλύτερα . είχα δει όλα τα επεισόδια καθώς το έψαχνα κιόλας και δεν το πίστευα όταν το είδα . αλλά ήθελα να ρωτήσω γιατί τα ονόματα είναι διαφορετικά και διαφορετική μουσική ; σας αξίζουν όσα μπράβο υπάρχουν (άπειρα)
Posted: Tue Apr 17, 2012 12:13 am
Post subject:
Το Robotech ήταν μια συρραφή 3 διαφορετικών anime, τα οποία αγόρσαε μια Αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής cartoon. Το πιο γνωστό saga από το Robotech, είναι το Macross Saga, το οποίο είναι ουσιαστικά το SDF Macross anime.
Υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσά τους, τόσο στην υπόθεση, όσο και στις σκηνές και στους διαλόγους.
Με λίγο ψάξιμο στο Google, θα βρεις πολλές σχετικές πληροφορίες. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum