Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εντάξει είναι ότι πιο καμένο έχω δει στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικό!!! Φαντάζομαι ότι όλα τα μέλη της AC και κυρίως της Nausea Team πρέπει να χαίρονται πολύ βλέποντας τέτοιες κινήσεις. Σε ευχαριστούμε πολύ spyko-san! _________________
Ναι, εγω κι ο Μίκης ευθυνόμαστε για αυτο το βιντεοπραγμα..
Ο Μίκης (οχι της Disney) έβαλε τη μουσικη και όλα τα άλλα ειναι δικά μου
(και των ανθρωπάκων που ευχαριστώ στο τέλος του βίντεο ).
Βεβαια psofia παραλίγο να ψοφισω στο τέλος της ηχογράφησης για να κάνω έτσι τη φωνή μου :P ..
Η κανονική μου φωνή είναι η χαμηλών τόνων αν προσέξεις στο βίντεο
και η άγρια δεν είναι εφέ, πρίστηκε ο λαιμός μου για να τη βγάλω, αλλα είχε πλάκα.
Edit: Ευχαριστώ deykaliona-san :P αυτο το τραγουδι το χα ετοιμάσει πριν αρκετούς μηνες σε πιο ελαφρια έκδοση,,, αλλα τώρα ήρθε η hardcore κι έδεσε.
Last edited by Spyko on Tue Mar 13, 2012 2:46 am; edited 1 time in total
Ένιωσα μια αγαλλίαση, ρίγησε η ευαίσθητη χορδή της καρδιάς μου... Το τραγούδι ετούτο, η φωνή αυτή άγγιξε τα τύμπανα μου με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταστήσει ανενεργά για άγνωστο χρονικό διάστημα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο... για την ακρίβεια ξαπλώνω λιπόθυμη.
Ένιωσα μια αγαλλίαση, ρίγησε η ευαίσθητη χορδή της καρδιάς μου... Το τραγούδι ετούτο, η φωνή αυτή άγγιξε τα τύμπανα μου με τέτοιο τρόπο ώστε να τα καταστήσει ανενεργά για άγνωστο χρονικό διάστημα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο... για την ακρίβεια ξαπλώνω λιπόθυμη.
Psofia να δεις τι έπαθα εγώ που δυστυχώς είχα την ατυχία να είμαι το πρώτος θύμα που άκουσε αυτό το τερατούργημα. Έμεινα στην κυριολεξία... Δεν είσαι η μόνη που έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα. _________________
Last edited by MrNightmare on Tue Mar 13, 2012 2:48 am; edited 1 time in total
Αλήθεια μιας και συνεργάστηκε και ο Μίκης θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του. Δυστυχώς μάλλον είναι απασχολημένος να απορρίπτει προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να πολιτευτεί.
Ναι, εγω κι ο Μίκης ευθυνόμαστε για αυτο το βιντεοπραγμα..
OMG !!!
Βλέπω το Μίκη να αρπάζει την καραμπίνα ....
(Για το επόμενο, θα σου σκαρώσω λούπα στο mpc και θα στη στείλω να μας το ραπάρεις ...) _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Last edited by spig1990 on Tue Mar 13, 2012 3:06 am; edited 1 time in total
Πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν τετοιες στιγμες σαν και αυτη που ζω τωρα, εκει που νομιζεις οτι εχεις δει τα παντα και δεν μπορει να υπαρχει κατι χειροτερο σε ενα forum, ξαφνικα πεταγεται καποιος και με ενα ποστ σου δειχνει οτι ο πατος τελικα δεν εχει ορια...
Ειναι τραγικο τι μπορει να καταφερει ο συνδυασμος του πολυ ελευθερου χρονου, της υπερμετρης παρακολουθησης new age shounen faggot anime και η "αγαπη" για ενα fansub group και το σπασιμο νευρων μεχρι να βγει το επομενο release.
Deykalionas17 wrote:
Εντάξει είναι ότι πιο καμένο έχω δει στη ζωή μου, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικό!!! Φαντάζομαι ότι όλα τα μέλη της AC και κυρίως της Nausea Team πρέπει να χαίρονται πολύ βλέποντας τέτοιες κινήσεις. Σε ευχαριστούμε πολύ spyko-san! Worthy
Εγω παλι θα ελεγα να αρχισουν να ανησυχουν και να προσεχουν πριν γυρισουν το βραδυ σπιτια τους γτ σε καποιους πρεπει να εχουν τελειωσει τα ληγμενα... _________________
Posted: Tue Mar 13, 2012 9:30 am
Post subject:
Μόλις το είδα...
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum