Η γενικότερη πολιτική για το ανέβασμα των επεισοδίων μας σε άλλα μέσα (megaupload, rapidshare, άλλοι private trackers κλπ) είναι θετική, με την προυπόθεση ότι θα ενημερώνεις ότι το συγκεκριμένο release είναι της Animeclipse και θα παραθέτεις ένα link.
ΑΛΛΑ στην προκειμένη περίπτωση το youtube είναι ένα θέμα. Γιατί το λέω αυτό. Γιατί δεν πιστεύω ότι όλη αυτή η προβολή θα μας κάνει καλό. Δεν θέλουμε να έχουμε μπλεξήματα. Άσε που κάποια στιγμή κάποιος mod του youtube θα τα δει και θα τα σβήσει. Εγώ πολύ παλιά (το 2007-2008 να καταλάβεις) ώς Sadafaff1 ανέβαζα επεισόδια One Piece. Λίγα ελληνικά από τους One Piece.gr δλδ. Και κάπου στο επεισόδιο 30-30κάτι μου σβήσανε ένα part. Και μετά ένα ολόκληρο επεισόδιο. Και μετά μου κλείσανε ουσιαστικά και το κανάλι. Οπότε σε συμβουλεύω να μην το κάνεις. Για το καλό και του καναλιού σου, αλλά και της Animeclipse.
Τώρα αν κάποιος admin έχει να προσθέσει κάτι ή θεωρεί τα παραπάνω ώς υπερβολικά θα σου απαντήσει και θα μπορείς να εκλάβεις την απάντησή του ώς τελική
youzhi έγραψε:
|
και γιατι δεν κανεις το πιο απλο; βαλε ενα preview, και γραψε(στο ιδιο το βιντεακι ή στην περιγραφη) τον συνδεσμο οπου μπορουν να βρουν τα επεισοδια
|
+1 αυτή για παράδειγμα είναι μια ωραία πρόταση