Ορίστε κι ένα χορταστικό trailer (που αυτό ήταν η αφορμή, να ανοιχτεί αυτό το thread τόσο νωρίς), που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες:
Προσωπικά, έχω υψηλές προσδοκίες από τη 2η season, και πιστεύω ότι θα είναι πιο καλή από την 1η. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Last edited by Nick7LF on Fri Mar 02, 2012 9:59 am; edited 2 times in total
Posted: Tue Jul 26, 2011 11:07 am
Post subject:
Η πρώτη season ήταν εκπληκτική με τα ζόμπι σε όλο τους το μεγαλείο .
Την δεύτερη season την αναμένω με αγωνία και με όλα τα εφόδια φυσικά:
Και πόσο γουστάρω που αυτήν η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια
Posted: Tue Jul 26, 2011 4:32 pm
Post subject:
Ιδέα μου είναι ή μιλάμε για μία extended version του 28 Μέρες Μετά;
Περίμενα κάτι περισσότερο από αυτή την σειρά...(δεδομένου και του συγγραφέα του comic ο οποίος είναι από τους top)
Ομολογώ ότι ακόμα δεν έχω δει το τελευταίο τέταρτο του τελευταίου επεισοδίου γιατί με είχε πάρει ο ύπνος (λόγω κούρασης...) και ακόμα δεν αξιώθηκα να το δω. Θα το δω αλλά δε νομίζω να μου αλλάξει πολύ τη γνώμη, γιατί αν περίμενα από μία σειρά να με εντυπωσιάσει μόνο με το τελευταίο της τέταρτο τότε δεν αξίζει πολύ. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
ωραια σειρα ειναι...τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ωραια...ισως και να ξεχωριζει γιατι δεν ειναι απλα ενα hack and slash με zombie...οκ ειχε λιγο παραπανω ερωτα ρομαντισμο και λοιπα αλλα ισως και για αυτο να ξεχωρισε...τωρα που την ανελαβαν αλλοι μπορει να την θαψουν....ειδωμεν..
Τουλάχιστον πρόλαβε να ασχοληθεί με μερικά επεισόδια... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Mon Aug 22, 2011 9:54 am
Post subject:
Τώρα που έφυγε ο Frank Darabont, όλα τα περιμένω...
Κρίμα, και ήταν ωραία σειρά... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Mon Oct 17, 2011 10:29 am
Post subject:
Το 1ο επεισόδιο παίχτηκε χθες, και κυκλοφόρησε στα γνωστά μέρη σήμερα το πρωί.
Για να δούμε, τι θα δούμε... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Mon Oct 17, 2011 8:39 pm
Post subject:
Εξαιρετικό επεισόδιο.
1 ώρα που ήταν, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε. Απλά
Για τα πρώτα επεισόδια που ασχολήθηκε ο Frank Darabont, δεν ανησυχώ για την ποιότητα τους.
Στα μετά να δούμε... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Next
Page 1 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum