Επειδη ημουν στο τεαμ των kyuubi εχω να σου πω οτι βαζεις δυσκολα.Ειναι απο τα λιγα shounen μαζι με το soul eater που τα κυνηγησαν μεχρι αηδιας.Υuurisan και μετα kyuubi/kami με horrible. Δεν προκειται να βρεις κατι αλλο.
c&d to the extreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
Παιδιά, το παιδί μιλάει για το manga!
Άλλο το anime!
Για manga θα πηγαίνεις στο mangaupdates και εκεί θα βρίσκεις ποια group κάνουν scanlation. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Παιδία συγνώμη για την αναστάτωση και για το μπέρδεμα είναι δικό μου λάθος. Έψαχνα στο θέμα "ανιμε" για εκείνο το θέμα που ρωτάνε για ανιμέ που τους ενδιαφέρουν αλλά δεν το βρήκα. Για αυτό και ξεκίνησα νέο τοπικ από ένα από τα τόπικς που γράφω στη στήλη "πρόσφατα θέματα" στην κεντρική σελίδα.Δεν μου ήρθε στο μυαλό ότι θα μπαίνε στο θέμα μανγκα!!!!Ευχαριστώ για τον κόπο σας και συγνώμη για το μπέρδεμα!!!
Υ.Γ. Το ανιμε ψάχνω αλλά παρατήρησα αυτό που είπε ο kelborn3 και θα τα κατεβάσω από ένα τόρρεντ που τα έχει όλα μαζί από διάφορα τεαμς. Kagestrife σε ευχαριστώ αλλά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει κανόνα ότι πρέπει να στείλεις τόσα της εκατό αλλιώς δεν μπορείς να κατεβάσεις. Δεν το ήξερα και τώρα δεν μπορώ πια να την χρησιμοποιήσω!!!
Ή αλλιώς, είναι το 2ο υπόμνημα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Παιδία συγνώμη για την αναστάτωση και για το μπέρδεμα είναι δικό μου λάθος. Έψαχνα στο θέμα "ανιμε" για εκείνο το θέμα που ρωτάνε για ανιμέ που τους ενδιαφέρουν αλλά δεν το βρήκα. Για αυτό και ξεκίνησα νέο τοπικ από ένα από τα τόπικς που γράφω στη στήλη "πρόσφατα θέματα" στην κεντρική σελίδα.Δεν μου ήρθε στο μυαλό ότι θα μπαίνε στο θέμα μανγκα!!!!Ευχαριστώ για τον κόπο σας και συγνώμη για το μπέρδεμα!!!
Υ.Γ. Το ανιμε ψάχνω αλλά παρατήρησα αυτό που είπε ο kelborn3 και θα τα κατεβάσω από ένα τόρρεντ που τα έχει όλα μαζί από διάφορα τεαμς. Kagestrife σε ευχαριστώ αλλά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει κανόνα ότι πρέπει να στείλεις τόσα της εκατό αλλιώς δεν μπορείς να κατεβάσεις. Δεν το ήξερα και τώρα δεν μπορώ πια να την χρησιμοποιήσω!!!
αυτο ειναι απλο. Κανε Log out και refresh τη σελιδα. Θα την κατεβασεις σαν anon Και δε θα εχεις προβλημα _________________
Σε ευχαριστώ!!!
Το έκανα αλλά όταν πήγα ψάξω τη σειρά μου είπε ότι δεν επιτρέπετε για αυτούς που δεν είναι μέλη! Κρίμα και η ιστοσελήδα είχε κάποια καλά τορρεντ!
Ευχαριστώ πάντως!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας