Posted: Tue Jun 14, 2011 3:21 am
Post subject: Συνάντηση 2 Ιουλίου 2011 στη Θεσσαλονίκη
Έφτασε καλοκαίρι, οι εξετάσεις τελειώνουν, και οι διακοπές πλησιάζουν.
Και μιας και έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε όλοι μαζί, σκεφτήκαμε πως είναι καιρός να ξανασυναντηθούμε!
Φορέστε ελαφριά ρούχα, καλή διάθεση και μπόλικη τρέλα, και ελάτε.
Τόπος συνάντησης: Καμάρα, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία συνάντησης: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, στις 6 το απόγευμα
Τρόπος να σας γνωρίσουμε: Να έχετε μπλουζάκι με κάποιον anime χαρακτήρα, ή να κρατάτε το αγαπημένο σας manga. Nah, just kidding.
Στη συνάντηση είναι προσκεκλημένα όλα τα μέλη της AnimeClipse, του .aNiMe//GR, του AnimePlanet, καθώς και όλοι όσοι μοιράζονται την ίδια τρέλα με τα anime.
Posted: Tue Jun 14, 2011 11:18 am
Post subject:
1η Ιουλίου, τελειώνω εξεταστική, στις 8 το βράδυ...
Οπότε στις 2 Ιουλίου, θα τα πούμε από κοντά.
Προσπαθήστε να έρθετε όλοι, για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Thu Jun 16, 2011 9:48 am
Post subject:
Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Έχουν έρθει κατά καιρούς από όλες τις ηλικίες, οπότε μη σε απασχολεί αυτό.
Στο συγκεκριμένο meeting επειδή έχει γίνει καλή διαφήμιση, παίζει να σπάσουμε και ρεκόρ προσέλευσης, οπότε να είστε προετοιμασμένοι! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Thu Jun 16, 2011 10:04 am
Post subject:
εγώ θα πάω με τον πατέρα μου πάντως. η μάνα μου κάνει σαν υστερικιά και δεν με αφήνει να έρθω μόνος μου.
δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα με το θέμα "φίλος" _________________ My MAL List
Posted: Thu Jun 16, 2011 11:36 am
Post subject:
Οκ ευχαριστω για την πληροφορηση. Ο φιλος παντος ψηνεται να ερθει ντιμενος σε στιλ cosplay. Ελπιζω να μην υπαρξει θεμα για αυτο(αν και τι θεμα να υπαρξει )
Οσο για εσενα Melkor1431 ε δεν εχω κανα σχολιο να κανω. _________________ Μου αρέσουν πολύ οι γρίφοι
ο Αϊνστάιν είπε:
Υπάρχουν 2 κατηγοριες ανθρώπων:
1 οι εφυείς που λύνουν τους γρίφους και
2 οι μεγαλοφυείς που τους δημιουργούν.
Posted: Thu Jun 16, 2011 8:54 pm
Post subject:
χμμμ αυτό είναι καινούριο... μπήκα μια φορά στο σάιτ πριν την συνάντηση...
Ελπίζω βέβαια το εκπληκτικά βαρύ πρόγραμμά μου με αφήσει να έρθω... -.- _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4Next
Page 1 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum