Παιδια ειπα να φτιαξω αυτο γιατι πιστευω πωσ πολλοι οπως και εγω θα περιμενουνε μερικα επεισοδια απο διαφορα anime που βλεπουν,μονο να μας δωσετε πληροφοριες οχι να τα ανεβασετε αναγκαστικα γιατι ξερω πως κανετε δουλεια που θελει χρονο.
Με την ευκαιρια ποτε πιστευετε πως θα μπορεσετε να ανεβασετε το Fairy Tail-121/και το Fairy Tail-122
Well, απλά αφενός υπάρχει ξεχωριστό thread για κάθε project, στο οποίο γίνεται συζήτηση για τα release κλπ, και αφετέρου ούτε εμείς ξέρουμε πότε θα ακριβώς θα βγουν τα επεισόδια, μιας και υπάρχει και η real life... οπότε... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να βάλετε μια καρτέλά Episode Status όπως κάνουν πολλά ξένα groups(όπως οι yibis για παράδειγμα) που θα ανανεώνεται καθημερινά προκειμένου να σταματήσουν τα παιδιά να ρωτάνε κάθε λίγο και λιγάκι και να βλέπουν σε ποιο σημείο έχει φτάσει μέχρι στιγμής η δουλειά του group στο κάθε ongoing project.
Βέβαια θα πάρει λίγο διάστημα μέχρι να γίνουν τα αντίστοιχα status ranks για κάθε project ξεχωριστά αλλά θα εξυπηρετήσει πολύ πιστεύω και θα ελαττώσει και το spam...
Think about it...;-) _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Το θέμα δεν είναι καινούριο.
Το έχουμε επιχειρήσει παλαιότερα αλλά δε μας βόλεψε.
Τα link που μπαίνουν στις ανακοινώσεις δεν είναι τυχαία, αλλά ούτε και κρυφά. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας