Posted: Fri Apr 01, 2011 5:31 am
Post subject:
Λάθος; Δε νομίζω.
Μάλλον κάτι έκανες εσύ λάθος στο κατέβασμα...
Εγώ πριν λίγο το κατέβασα και το είδα, έπαιζε μια χαρά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Fri Apr 01, 2011 5:39 am
Post subject:
Μήπως το επεισόδιο 98 είναι λάθος; Γιατί το κατέβασα και όταν το άνοιξα ήταν μια Ιαπωνική ταινία 480p που είχε διάρκεια μία ώρα και τριάντα ένα λεπτά. Ωστόσο υπήρχαν κανονικά υπότιτλοι για την ταινία. Κοίταξα και το CRC και ήταν σωστό.
Ορίστε και μερικές εικόνες για να καταλάβετε τι εννοώ:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Posted: Fri Apr 01, 2011 5:43 am
Post subject:
ΤΙ άκυρο είναι αυτό;
Σε εμένα το 98 δείχνει dragonball πάντως.
Τι να πω, δεν ξέρω... Προσπάθησε να το ξανακατεβάσεις μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Fri Apr 01, 2011 6:15 am
Post subject:
Χμμ... Περίεργο.
Αν δεν το είχα δει στο pc μου, ότι το 98 είναι όντως Dragonball Kai, θα σου έλεγα ότι τα παιδιά ανέβασαν κατά λάθος, άλλο αρχείο.
Αλλά σε μένα δείχνει κανονικά Dragonball Kai.
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Fri Apr 01, 2011 6:26 am
Post subject:
Θα περιμένω μήπως βγάλουν τα παιδία καμιά επίσημη ανακοίνωση για το τι μπορεί να φταίει.
Πάντως μου κάνει περιέργεια που έχει υπότιτλους και είναι και σωστοί. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Posted: Fri Apr 01, 2011 6:27 am
Post subject:
Πριν λίγο πάντως που μιλούσα με τον sugata, τον ρώτησα και μου είπε κι αυτός πως του το δείχνει σωστά. Το ίδιο και ένα άλλο παιδί, εκτός team. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Fri Apr 01, 2011 6:32 am
Post subject:
Α, έτσι εξηγείται...
Σωστόστ ο DayDreamer. Ή αλλιώς Hatebreeder.
tolias63, πλάκα έκανες τόση ώρα;
Είπα κι εγώ... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Last edited by Nick7LF on Fri Apr 01, 2011 6:36 am; edited 3 times in total
Posted: Fri Apr 01, 2011 6:37 am
Post subject:
Κι όμως... Έλα tolias63, πες την αλήθεια, μας την έφερες έτσι; _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον Left64Vegeta, που είχε την ιδέα για αυτό το project. Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω τον Gpower2 και τον Phantom Duck για την τρομερή δουλειά που έκαναν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα σε όλους εσάς. Τέλος, χίλια ευχαριστώ στον δαιμόνιο sugata για τις ταχύτατες μεταφράσεις του και σε όποιο άλλο παιδί έκανε μεταφράσεις στο project αυτό.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum