View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
Posted: Sat Jan 15, 2011 10:55 pm
Post subject: Μεταγλωττίσεις DB GT & Movies απο Deagostini
|
|
|
Aληθεια παιδια ποια ειναι η γνωμη σας γι' αυτες;Θα σας πω την δικη μου πρωτα.Καταρχην το DB gt δεν ειχε καθολου καλη μεταγλωτιση ο Στελιος Καλαθας(παιζει και στα μυστικα της εδεμ ) ειναι πολυ καλος σαν αφηγητης αλλα σαν Goku καθολου.Αλλαζει καπως υπερβολικα την φωνη του και δεν μου αρεσε, ασε που την λεξη σημα κατατεθεν της σειρας "kamehameha" την λενε "ενεργειακο κυμα"
Γενικα ειναι ενα μετριο αποτελεσμα που για μικρα παιδια ειναι οκ αλλα για εμας καθολου ικανοποιητικο.
Οσον αναφορα τις ταινιες μου κανει εντυπωση η αλλα νταλλων σειρα που της βαζει.Μια απο Z μετα απο GT μετα μια απο το παλιο dragonball.Kαι εδω δεν ειναι πολυ καλη η μεταγλωτιση και καποια λαθη τα επαναλαμβανουν πχ στο special του bardock παλι λενε ΤΟΝ frieza Η Frieza.Eλπιζω οι επομενες ταινιες που ερχονται να ειναι πιο καλες απο αποψη μεταγλωτισης αλλα μπα...
Το πρωτο Dragonball τεύχος με τα πρώτα 4 επεισόδια του πρώτου DB θα κυκλοφορήσει στις 08/06/11 .
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 12:35 am
Post subject:
|
|
|
BLooDSeeKeR wrote:
|
η εικόνα άθλια + ο ήχος πολλά παράσιτα ότι ναναι...
|
Κοίτα, όπως είπα παραπάνω, όταν τα είδα στον ξάδερφό μου από τα original DVD μια χαρά ήταν η εικόνα. Τώρα αν τα παιδιά που ανέβασαν τα επεισόδια που εσύ είδες δεν έκαναν καλή δουλειά δεν μπορώ να το ξέρω. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για anime του 86-87 σε ποιότητα οριακά DVD... Μην περιμένεις δηλαδή HD video όπως από εμάς... Άσε που εμείς έχουμε και τον gpower2 στην επεξεργασία της εικόνας... (σλουρπ σλουρπ )
BLooDSeeKeR wrote:
|
και αυτό που μου την έσπαγε περισσότερο ήταν τα ονόματα, απλά λένε ότι ναναι...πχ τν Κάπτεν Τζίνιου στο ένα επεισόδιο τον λέγανε "Γκινέου" στο άλλο Γκίνιου στο επόμενο άλλο πάλι...
|
http://dragonball.wikia.com/wiki/Captain_Ginyu
http://el.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball
Σε παραπέμπω στα 2 παραπάνω links για να δεις ότι το όνομα του είναι Ginyu... Οι Ιάπωνες και οι Αμερικάνοι φίλοι μας, πρόφεραν το όνομά του "Γκίνγιου"... Οπότε το "Γκίνιου" που λες ότι έλεγαν οι δικοί μας είναι πολύ κοντά στο αμερικάνικο και ίσως και σωστότερο με βάση τη γραφή του. Τώρα το Γκινέου προφανώς ήταν έμπνευση της στιγμής του ηθοποιού που έκανε το voice over... Σηκώνω τα χέρια ψηλά (κι εγώ και η επιστήμη )
BLooDSeeKeR wrote:
|
το Buu Saga δεν το είδα ολόκληρο και ελπίζω να το δω στο KAI αν το συνεχίσουν....και εννοείτε ότι δεν τα αγόρασα και απλά τα κατέβασα...δεν αξίζουν ούτε 1 ευρό....AnimeClipse FTW αυτή είναι δουλεία και ξανά ένα
|
Μην ελπίζεις και πολύ φίλε μου καθώς όπως έχει διαρεύσει το Kai πρόκειται να σταματήσει το Μάρτιο και τα 98 επεισόδια του να αναφέρονται μόνο στο Freeza και Cell Saga...
Αυτά τα ολίγα...
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 2:02 am
Post subject:
|
|
|
Deykalionas17 wrote:
|
το όνομα του είναι Ginyu... Οι Ιάπωνες και οι Αμερικάνοι φίλοι μας, πρόφεραν το όνομά του "Γκίνγιου"... Οπότε το "Γκίνιου" που λες ότι έλεγαν οι δικοί μας είναι πολύ κοντά στο αμερικάνικο και ίσως και σωστότερο με βάση τη γραφή του
|
οκ τότε δικό μου το λάθος γιατί είχα την εντύπωση ότι προφέρετε "Τζίνιου" κ όχι "Γκίνιου" αλλά το Γκινέου το είχα ακούσει σίγουρα κ κάτι άλλα τρελά όπως το "Φρίζερ"...τεσπα...
Deykalionas17 wrote:
|
Μην ελπίζεις και πολύ φίλε μου καθώς όπως έχει διαρεύσει το Kai πρόκειται να σταματήσει το Μάρτιο και τα 98 επεισόδια του να αναφέρονται μόνο στο Freeza και Cell Saga...
|
Εάν γίνουν όπως τα λες θα ξενερώσω απίστευτα γιατί δεν το έχω δει και δεν ξέρω και καλά αγγλικά για να δω το Ζ από κάποιο αγγλικό F.S.Group _________________
Last edited by BLooDSeeKeR on Sun Jan 16, 2011 4:24 pm; edited 1 time in total
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 2:05 am
Post subject:
|
|
|
Quote:
|
Deykalionas17 έγραψε:
Εάν γίνουν όπως τα λες θα ξενερώσω απίστευτα γιατί δεν το έχω δει και δεν ξέρω και καλά αγγλικά για να δω το Ζ από κάποιο αγγλικό
|
Eγω θα σου ελεγα να συνεχισεις να το δεις στα ελληνικα το majin buu saga μιας και πιστευω σε αυτο το saga η μεταγλωτιση ειναι καλη εχει βεβαια καποια λαθη αλλα γενικα ειναι η περιοδος που ανετα την ξαναβλεπω στα ελληνικα.
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 2:10 am
Post subject:
|
|
|
xamergt wrote:
|
Eγω θα σου ελεγα να συνεχισεις να το δεις στα ελληνικα το majin buu saga μιας και πιστευω σε αυτο το saga η μεταγλωτιση ειναι καλη εχει βεβαια καποια λαθη αλλα γενικα ειναι η περιοδος που ανετα την ξαναβλεπω στα ελληνικα..
|
καλά ναι αν δω ότι δεν βγάζω άκρη από κάπου αλλού αναγκαστικά θα δω τα μεταγλωττισμένα _________________
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 2:11 am
Post subject:
|
|
|
BLooDSeeKeR wrote:
|
Deykalionas17 wrote:
|
|
Εάν γίνουν όπως τα λες θα ξενερώσω απίστευτα γιατί δεν το έχω δει και δεν ξέρω και καλά αγγλικά για να δω το Ζ από κάποιο αγγλικό F.S.Group
|
Ασ'τα κι εγώ είχα ξενερώσει άγρια όταν το πρωτοέμαθα... Πάντως υπάρχουν ελπίδες ακόμα... _________________
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2011 10:48 pm
Post subject:
|
|
|
Αυτό που όλοι ξεχνάτε, είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα, δεν έχουν τα τεχνικά μέσα ή τις γνώσεις για να κατεβάζουν βίντεο και να τα βλέπουν στον υπολογιστή.
Πιο εύκολο τους έρχεται να πάρουν ένα DVD και να το βάλουν στη φέτα του σαλονιού, παρά να το κατεβάσουν και να το μετατρέψουν ή να έχουν κάποιον media player για να το δουν εκεί... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Back to top
|
|
|