Μέχρι τώρα μόνο το Infinite Stratos μου τράβηξε την προσοχή, όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά για τις μικρές διαφορές που έχει στην κατά τα άλλα πολύ κοινή ( για άνιμε) ιστορία του.
το freezing τρώει τρελό censorship οπότε ντροπ προς το παρόν, θα δούμε στο μέλλον.
το mahou shoujo madoka ήταν τόσο βαρετό που έφαγε ντροπ στη μέση του πρώτου επ. κρίμα και είχα μεγάλες βλέψεις.
το yumekui merry ίσως σε παλιότερες εποχές το έβλεπα χωρίς παράπονο αλλά τώρα δεν μου γέμισε το μάτι, θα δω και το δεύτερο επ και θα κρίνω
το Dragon crisis ομοίως έφαγε ντροπ στο 20ο λεπτό. πολύ καλή η Kugimiya αλλά προτιμώ να ξαναδώ το Toradora ή ακόμα καλύτερα το Zero no tsukaima season 1 για πάρτη της παρά dragon crisis(τέτοια κατάντια δλδ)
το Wolverine υπό άλλες προϋποθέσεις θα έτρωγε και αυτό ντροπ αλλά δεν μαμείς, 13 επς θα είναι και ongoing, δεν χάλασε ο κόσμος
το Rio-Rainbow sth drop στο 5λεπτο
το Gosick ενδιαφέρον, θα δω και το δεύτερο επ και το ξανασυζητάμε
το Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! πολύ μεγάλο χάσιμο της ώρας μου, μετά το Kiss x Sis μόνο το χάος,
το Beelzebub δνε προκειται να το δω γιατί αν ήταν να ασχοληθώ με την πάρτη του θα διάβαζα το μάνγκα
Mitsudomoe θα δω γιατί είναι μεγάλη καφρίλα, αρκεί να το βγάλει κάποιος άλλος πέρα από Horriblesubs kai crunchysubs (FFFpeeps σας κλείνω το μάτι, m.3.3.w. ομοίως)
είχα προσδοκίες από το Kimi ni todoke 2 καθώς η πρώτη σεζόν μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις, αλλά η τροπή που πήρε σεναριακά δεν με ικανοποιεί γιατί μάλλον το πάει για πολύ προβλέψιμο κια πολύ κοινότοπο ταυτόχρονα, θα δω το δευτερο επ και το ξανασυζητάμε,
Fractale, Level E & Kore wa Zombie desuka θα δω τα πρώτα επς και θα κρίνω ομοίως, αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες.
ΥΓ1: που είσαι ρε Sunday να κουνήσεις με απαξίωση το κεφάλι
ΥΓ2: αφήστε τις καινούριες σειρές γιατί πρόκειται για μλκιες και δείτε ASAP Hidamari Sketch & Seto no Hanayome να γουστάρετε.