Μαλλον δεν καταλαβες οτι για πλακα το πα.Εγω τον gpower τον παω γιατι με βοηθαει σε οτι τον ρωταω.Ας ηταν τοσο καλα ατομα και αλλα μελη της animeclipse
Μα δεν είπα ότι δεν πας το gpower... Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ... Και σε παρακαλώ υπονοούμενα για άλλα μέλη της Animeclipse δεν είναι αποδεκτά... Ότι έχεις με τον καθένα λυσ'το σε ΠΜ μαζί του και άσε τις μπηχτές σε δημόσια νήματα... Δεν χρειάζονται τέτοια τώρα... _________________
Posted: Sat Jan 08, 2011 10:29 pm
Post subject:
Peace everyone...
Το θέμα είναι λήξαν, εξάλλου...
είμαστε τόσα ποστ _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Συγχαρητήρια παιδιά,πάρα πολύ καλή δουλειά...
Αναμφίβολα το πιο όμορφο πρότζεκτ σας...
Εντόπισα όμως ένα λάθος στην μετάφραση... στο επεισόδιο 8 6:01 λέει "οολύ λίγοι" αντί για "πολύ λίγοι"
Μπορείτε να βγάλατε ένα πατσάκι να το διορθώσετε ή μια δεύτερη έκδοση;
Αυτά από μένα,ένα μεγάλο μπράβο ξανά σε όλους όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Απλώς είπα να το αναφέρω μιας και το παρατήρησα...
Εγώ το έχω διορθώσει ήδη ούτως ή άλλως... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4
Page 4 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum