Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 17, 2010 3:03 am
Τίτλος: Pop star σε ολόγραμμα 3D!
Oνομαζεται Μικου,16 χρονη καλλιτεχνιδα η οποια κανει θραυση στην ιαπωνια,το περιεργο τις υποθεσης;
Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη...
τραγουδίστρια, αλλά για ένα τρισδιάστατο ολόγραμμα που ανέπτυξαν νέοι Ιάπωνες επιστήμονες της τεχνολογικής εταιρίας <<Crypton>>.
Δειτε και ακουω σχολια,εγω παντως απορω σε ποσα χρονια απο τωρα θα αλλαξει η φραση ''ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι'' σε ''ειναι τρελοι αυτοι οι Ιαπωνες''
Τι να πεις τωρα πάνω σε αυτο. από τη μια είναι μια πάρα πολυ καλή εφαρμογή ήδη υπαρκτής τεχνολογίας και πάνω σε αυτη΄την εφαρμογή μπορούν να εξελίξουν τη συγκεκριμένη ιδέα σε μεγαλύτερο βαθμό. Κάπου διαβασα ότι είναι "απλά" προβολή εικόνας σε γυαλι, αφού όμως είναι τόσο απλό γιατί κανένας δεν το δοκίμασε πιο πριν μήπως γιατί ο δυτικός κόσμος έπαψε να έχει φαντασία; Φανταστήτε δημιουργία ταινίας anime που να χρησιμοποιηει το συγκεκριμένο σύστημα. Από την άλλη όπως και να το κάνουμε χρειάζεται κάποιο αληθινό άτομο να δώσει φωνη στο δημιούργημα και έτσι ξαναμπαίνουμε στην πεπατημένη των αφανών ανθρώπων πίσω από τις mascot της disneyland.
Κατα τα άλλα μοιάζει λίγο με τη nymph απο τα sora no otoshimono
δεν την παλευουν καστανο αυτοι οι ιαπωνες...δεν σταματουν να με εκπλησουν....εκει που λεω οτι τα εχω δει ολα απο αυτους τσουπ ολο και κατι καινουργιο ερχεται...
παντως δεν εδινα λεφτα για να παω να δω την μικου...
Ένταξη: 07 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 17, 2010 7:26 pm
Τίτλος:
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες. Θα ήθελα μάλλον να μπορούσα. Τα νεύρα μου φταίνε. Είναι κάπως μεγάλο το κείμενο, οπότε θεώρησα καλό να το βάλω σε spoiler tag.
Βασικά, το είδα το συγκεκριμένο πριν 3-4 μέρες στις ειδήσεις. Καθώς είχα χαζέψει με το τι έβλεπα (με το πόσο ξαφνικό μου είχε έρθει δηλαδή), σκεφτόμουν πόσο "μπροστά" (διαφορά νοοτροποίας θέλετε να το πείτε; ) είναι οι τυπάδες εκεί. Αλλά αυτό το μπροστά σίγουρα δεν μπορεί να είναι τόσο καλό. Θα εξηγήσω τις σκέψεις μου παρακάτω, όσο μπορώ τουλάχιστον.
Στην αρχή που το έβλεπα, σκεφτόμουν πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία. Με είχε συναρπάσει. Το επόμενο λεπτό που τελείωσε το ρεπορτάζ, είχα αλλάξει τελείως τρόπο σκέψης. Το συγκεκριμένο μου φαινόταν σαν η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με αυτά που έχει καταφέρει να κάνει ο άνθρωπος . Ιατρική ας πούμε. Δεν θέλω να το πάω σε άλλους τομείς. Θα χαθούμε.
Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε ζωντανό σόου. Πιστεύω όμως πως κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Σήμερα βλέπουμε ενα ολόγραμμα να κουνιέται στη σκηνή και οι θεατές να ζητωκραυγάζουν. Αύριο, θα έχουμε ξεχωριστούς θαλάμους με ολογράμματα, ειδικές στολές και γυαλιά για σωματική ικανοποίηση. Σκεφτείτε το λίγο.
Ειλικρινά, πιστεύετε πως είναι το μέλλον; Από τους κανονικούς ανθρώπους, που στο φινάλε φινάλε, σου δίνουν και μια αίσθηση αλήθειας (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) να πάμε στις δυσδιάστατες φιγούρες που κάνουν τον κόσμο να χαζεύει live;
Τώρα θα μου πείτε πως, όπως είναι κάποιος που του αρέσει κάτι "ζωντανό", έτσι είναι και αυτοί που τους αρέσει το "άψυχο". Το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να δώσω είναι τα διάφορα άνιμε και τα μάνγκα που όλοι εδώ μέσα βλέπουμε και διαβάζουμε. Εκεί όμως υπάρχει μια διαφορά. Το πόσο ασχολείσαι. Το πόσο σου αρέσει. Και σε εκείνη τη χώρα, μάλλον το έχουν παραξηλώσει μερικοί. Πουλάει, ναι, αλλά δεν είναι και καλό. Αισθάνεσαι ωραία όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει στην τάδε σειρά, ή στην τάδε σελίδα του περιοδικού, ναι, αλλά πιστεύω πως έχει τεράστια διαφορά με το ολόγραμμα.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή. Τόσο πολύ έχουν(με) αρχίσει να αποξενώνονται(μασται), που γουστάρουμε περισσότερο το ψηφιακό; Πιστεύω πως οι περισσότεροι έχουν δει το σποτάκι με τον αληθινό και τον ψηφιακό κόσμο κάποιου νεαρού στην τηλεόραση. Εκεί που πάει η κατάσταση, ούτε που θέλω να σκέφτομαι σε τι κόσμο θα έρθουν τα παιδιά μου (αν και όποτε αποκτήσω). Προτιμώ να είναι με παρέα και να γουστάρουν ζωντανά άτομα (αθλητισμού, σόουμπίζ κτλ κτλ) παρά να είναι αποχαυνωμένα σε κάτι που είναι άυλο. Δεν τολέω για πλάκα. Πάω για καφέ και ακούω τα παιδιά να λένε για πίστες σε βιντεοπαιχνίδια, πόσο wow είναι τα boobs του τάδε 2D άνιμε κοριτσιού (ναι το έχω ακούσει και αυτό) και πόσα άτομα έχουν φίλους στο FB. Μου έρχεται να πάω να τους ρωτήσω αν κάνουν τίποτα άλλο με παρέα.
Είναι πολλά που θέλω να γράψω. Τόσο για το πού είμασταν, όσο και για το πού πάμε σαν άτομα. Τουλάχιστον πιστεύω να έδωσα μια ιδέα του πόσο ψέυτικο μου φαίνεται, η μάλλον πόσο αχρείαστο σε μια κοινωνία που αντί να είναι με παρέα με διάφορα ενδιαφέροντα, με τη πλάκα της και τις καταστάσεις της, ασχολείτε με πράγματα που της προσφέρουν πολύ λιγότερα απο όσα πρέπει.
Όσοι θέλουν να αρχίσουν το flame, καθήστε λίγο και σκεφτείτε αυτά που έγραψα. Δεκτό το flame, αλλά με επιχειρήματα. Δεν θέλω να το παίξω "σοφός" (φυσικά και δεν είμαι) ούτε βγάζω τον εαυτό μου στην απ'έξω για τα πράγματα που μου αρέσουν ή όχι (αν με θεωρούσα στην απ'έξω, δεν θα ήμουν γραμμένος σε άνιμε σάιτ). Έχω περάσει και εγώ από ένα σημείο που ήταν ας το πω, καταστροφικό. Απλά ήθελα να πώ την άποψή μου για το μέλλον που μας περιμένει και το πόσο ευάλωτοι είμαστε πλέον σε αυτά που μας πλασάρουν.
Διαβαζωντας αυτα που γραφεις the_soulforged θα διαφωνισω σε καποια σημεια
Παράθεση:
Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε ζωντανό σόου. Πιστεύω όμως πως κάπου έχει χαθεί η μπάλα. Σήμερα βλέπουμε ενα ολόγραμμα να κουνιέται στη σκηνή και οι θεατές να ζητωκραυγάζουν. Αύριο, θα έχουμε ξεχωριστούς θαλάμους με ολογράμματα, ειδικές στολές και γυαλιά για σωματική ικανοποίηση. Σκεφτείτε το λίγο.
Εγω παλι δεν πιστευω οτι εχει χαθει η μπαλα,δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο συγκρινεις το ενα με το αλλο;Ισως επειδη και τα 2 ειναι virtual reality αλλα μιλας για 2 διαφορετικα ακρα!Το καθετι πραγμα που μπαινει στη ζωη μας εχει τα καλα και τα κακα του απο σενα εξαρταται το πως θα τα εκμεταλευτεις για την παρτη σου!Οποτε αυτο που εχω να σκεφτω ειναι οτι ακομα και να γινει το ακρο με τους θαλαμους και τα ολογραμματα ο κοσμος δεν θα ανταποκριθει ο περισσοτερος σαν αισιοδοξο ατομο που ειμαι!
Παράθεση:
Ειλικρινά, πιστεύετε πως είναι το μέλλον; Από τους κανονικούς ανθρώπους, που στο φινάλε φινάλε, σου δίνουν και μια αίσθηση αλήθειας (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) να πάμε στις δυσδιάστατες φιγούρες που κάνουν τον κόσμο να χαζεύει live;
Δεν πιστευω οτι ειναι το μελλον πιστευω ομως οτι ειναι η εξελιξη!Επισης δεν ξερω πλεον στην τεχνολογια με ολα τα εφφε και τα διαστημικα ρουχα που φορανε οι τραγουδιστες σε συναυλιες και video clips αν προσελκυουν την αισθηση αληθειας η αυτο που μολις παρακολουθησαμε!Εγω πιστευω παντως το δευτερο!
Παράθεση:
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή. Τόσο πολύ έχουν(με) αρχίσει να αποξενώνονται(μασται), που γουστάρουμε περισσότερο το ψηφιακό; Πιστεύω πως οι περισσότεροι έχουν δει το σποτάκι με τον αληθινό και τον ψηφιακό κόσμο κάποιου νεαρού στην τηλεόραση. Εκεί που πάει η κατάσταση, ούτε που θέλω να σκέφτομαι σε τι κόσμο θα έρθουν τα παιδιά μου (αν και όποτε αποκτήσω). Προτιμώ να είναι με παρέα και να γουστάρουν ζωντανά άτομα (αθλητισμού, σόουμπίζ κτλ κτλ) παρά να είναι αποχαυνωμένα σε κάτι που είναι άυλο. Δεν τολέω για πλάκα. Πάω για καφέ και ακούω τα παιδιά να λένε για πίστες σε βιντεοπαιχνίδια, πόσο wow είναι τα boobs του τάδε 2D άνιμε κοριτσιού (ναι το έχω ακούσει και αυτό) και πόσα άτομα έχουν φίλους στο FB. Μου έρχεται να πάω να τους ρωτήσω αν κάνουν τίποτα άλλο με παρέα.
Συμφωνω σε αυτο που μου λες αλλα καλως η κακως αυτη ειναι η σημερινη κοινωνια! Οι αλανες με τα παιδια που πεζαν μπαλα οι πλατειες που πεζαν κρυφτο χαθηκαν πλεον σε internet καφε!Xαιρομαι που προλαβα και τις 2 εποχες ωστε να ξερω ποια ειναι η καλυτερη αλλα ευτυχως η δυστυχως κανεις δεν υποχρεωσε να ακολουθησουν αυτην την γραμμη οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να τους σεβαστεις!
Παντως ειμαι απο τα ατομα που συμφωνω με οσα λες εδω αλλα οπως ειπα ο καθενας κανει τις επιλογες του,αν δεν σε αρεσει λυπαμαι αλλα πρεπει να το αποδεχτεις οπως ολοι μας!
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 17, 2010 11:16 pm
Τίτλος:
Οκ. Βασικά μπορώ να αρχίσω κουβέντα για τα θέματα που είπες αν και έχω την εντύπωση πως θα ξεφύγω λίγο.
Δεν έχει χαθεί η μπάλα; Το να βλέπεις ένα λαό να έχει τέτοιες τάσεις στο "προιόν" που δίνει, κάτι σημαίνει. Σου αρέσει δηλαδή το θέαμα αυτό; Εμένα πάντως με προσβάλει σαν άτομο. Το βρίσκω το ίδιο με το να κάθομαι να βλέπω ανιμε σεξουαλικού ή taboo περιεχομένου. Για να γίνω πιο σαφής, από ecchi μέχρι διάφορα complex. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ.
Λες πως είναι η εξέλιξη. Εξήγησέ μου τότε κάτι. Έχεις ένα ολόγραμμα σήμερα να κουνιέται και να αρέσει στον κόσμο που το βλέπει. Οι κατασκευαστές έχουν πολλές ιδέες ακόμα. Κάποιος αργότερα στο μέλλον, έχει άλλες ιδέες. Κάποιος αργότερα, ίσως σκεφτεί να βάλει στο σινεμά, εκτός από τα ήδη υπάρχοντα γυαλιά, γάντια αφής και αργότερα στο μέλλον πάλι, στολή virtual reality . Θα εμποδίσει κανέναν να κάνει αυτά που είπα στο προηγούμενο πόστ μου; Δεν το θεωρείς αυτό εξέλιξη; Το προχωράω πολύ, αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί. Τώρα, όσο για το άν αρέσει στο κοινό και ανταποκριθούν ή όχι, μάλλον είναι win-win κατάσταση για τους κατασκευαστές.
Θεωρείς δηλαδή περισσότερο αληθινό ένα ολόγραμμα που το μόνο αληθινό πάνω του είναι η φωνή που της έχει δώσει μια τραγουδίστρια; Προσπάθησε να την ακουμπήσεις. Αν μπορέσεις, . Εκτός αν φυσικά εννοείς αίσθηση αλήθειας τα διάφορα συναισθήματα που σου έρχονται διαφορετικά από το να βλέπεις έναν αληθινό τραγουδιστη live. Λίγο η φωνή της, λίγο το κούνημά της, λίγο τα ρούχα της, μάλλον τους έκαναν και έχασαν τον μπούσουλα. Μήπως είναι επειδή προσπάθησαν να την κάνουν "τέλεια" στα μάτια του κοινού που ΘΕΛΕΙ να βλέπει κάτι τέτοιο; Όπως και να το κάνεις, άσχετα με το πώς μπορεί να φαίνεται ένας άνθρωπος πάνω στη σκηνή με χαϊμαλιά κτλ κτλ, δεν παύει να είναι αληθινός. Όσο για τα εφφέ , εκεί πάμε σε άλλο τομέα. Ίσως το ολόγραμμα σε μερικά χρόνια να είναι απίστευτα ρεαλιστικό, αλλά και πάλι θα είναι ολόγραμμα.
Για την χώρα τώρα, που για την ώρα βγάζει ένα προϊόν που έχω για να περνάω τον χρόνο μου και μου αρέσει, μόνο και μόνο απο πολλές σειρές και περιοδικά που βγάζει συγκεκριμένου είδους, μπορώ να πω πως κάτι δεν πάει καλά. Και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη χώρα. Ας είναι καλά ο καθένας που θέλει να βλέπει συμπλέγματα, εσώρουχα και κούτσουρα για χαρακτήρες. Όπως έγραψα και πριν, πουλάει, ναι, αλλά δεν πάει να πει πως είναι και σωστό. Όσα είδα, είδα. Δεν γούσταρα και πάμε για άλλα...
Σίγουρα, κανείς δεν σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι. Εκτός φυσικά αν οι μεγάλες δυνάμεις κάνουν τις ξεροκεφαλιές , τα βουντού και τους εξορκισμούς τους. (Τι, δεν πληρώσατε τη δόση και έχουν περάσει 2 μέρες; Θα σας πάρουμε το σπίτι!!!) Από την άλλη, για να κάνεις κάτι πρέπει να έχεις κάποια θεμέλια. Ας είναι καλά η κάθε οικογένεια. Λέμε τώρα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως οι οικογένειες έχουν χάσει τη μάχη με τον ψηφιακό κόσμο παταγωδώς την τελευταία δεκαετία. Είναι πιστεύω όμως κάτι το αναπόφευκτο. Απο τα κινητά σε 5χρονα μέχρι τα διάφορα gadgets που έχουν κυκλοφορίσει κατά καιρούς. Για να μη παρεξηγηθώ, μου αρέσει η τεχνολογία. Κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη. Μερικές φορές :P . Από την άλλη δεν μπορώ να δεχτώ κάτι σαν αυτή τη χρήση του ολογράμματος.
Τώρα, για τη σημερινή κοινωνία. όχι δεν μου αρέσει. Τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί. Παλιομοδίτης; Ναι είμαι. Είμαι 29 σχεδον και είμαι παλιομοδίτης. Επειδή πολύ απλά δεν μου αρέσουν οι αξίες και η κατάσταση που "κληρονομήσαμε" από τους προηγούμενους. Όπως και πολλά άλλα πράγματα.
Και όχι, δεν μπορώ να σεβαστώ κάποιον που είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του γράφοντας κανονικά την παρέα του λέγοντας πως έχει raid μέχρι το ξημέρωμα. Αυτό είναι κατάντια. Sorry κιόλας αλλά θα προτιμούσα να έβγαζε τα μάτια του αλλιώς, αν με ακολουθείς.
Δεν έχει χαθεί η μπάλα; Το να βλέπεις ένα λαό να έχει τέτοιες τάσεις στο "προιόν" που δίνει, κάτι σημαίνει. Σου αρέσει δηλαδή το θέαμα αυτό; Εμένα πάντως με προσβάλει σαν άτομο. Το βρίσκω το ίδιο με το να κάθομαι να βλέπω ανιμε σεξουαλικού ή taboo περιεχομένου. Για να γίνω πιο σαφής, από ecchi μέχρι διάφορα complex. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ.
Ναι με αρεσει ενας λαος να προσφερει αυτο το θεαμα!Γιατι μου δειχνει οτι εχει φαντασια καλως η κακως αυτο που βλεπεις εξαπτη τη φαντασια!Μπορει εμενα να μην με αρεσει αλλα βλεπω ανθρωπους που περνανε καλα!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε προσβαλει σαν ατομο ενα ολογραμμα που απλα χορευει και τραγουδαει και δεν σε προσβαλουν οι πραγματικοι τραγουδιστες που ασπαζονται μια διαφορετικη θρησκεια που προσπαθουν να ξεφυγουν απο την ''γηινη'' τους υπαρξει απο αυτο που ειναι!Να πιασουμε απο τους ξενους και να τελειωσουμε με τους ελληνες?
Εσυ μπορεις να το βλεπεις το ιδιο με ανιμε σεξουαλικου περιεχομενο,εγω το βλεπω ως εξελιξη της τεχνολογιας οπως οταν βγαινει ενας καινουργιος υπολογιστης ο καθενας το βλεπει οπως θελει! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Παράθεση:
Λες πως είναι η εξέλιξη. Εξήγησέ μου τότε κάτι. Έχεις ένα ολόγραμμα σήμερα να κουνιέται και να αρέσει στον κόσμο που το βλέπει. Οι κατασκευαστές έχουν πολλές ιδέες ακόμα. Κάποιος αργότερα στο μέλλον, έχει άλλες ιδέες. Κάποιος αργότερα, ίσως σκεφτεί να βάλει στο σινεμά, εκτός από τα ήδη υπάρχοντα γυαλιά, γάντια αφής και αργότερα στο μέλλον πάλι, στολή virtual reality . Θα εμποδίσει κανέναν να κάνει αυτά που είπα στο προηγούμενο πόστ μου; Δεν το θεωρείς αυτό εξέλιξη; Το προχωράω πολύ, αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί. Τώρα, όσο για το άν αρέσει στο κοινό και ανταποκριθούν ή όχι, μάλλον είναι win-win κατάσταση για τους κατασκευαστές.
ολα αυτα που ανεφερες ειναι εξελιξη!Το θεμα ειναι κατα ποσο αυτη η εξελιξη θα ανταποκρινεται στον ανθρωπο ως ευχαριστη η δυσαρεστη!
Παράθεση:
Θεωρείς δηλαδή περισσότερο αληθινό ένα ολόγραμμα που το μόνο αληθινό πάνω του είναι η φωνή που της έχει δώσει μια τραγουδίστρια; Προσπάθησε να την ακουμπήσεις. Αν μπορέσεις, Whistling . Εκτός αν φυσικά εννοείς αίσθηση αλήθειας τα διάφορα συναισθήματα που σου έρχονται διαφορετικά από το να βλέπεις έναν αληθινό τραγουδιστη live. Λίγο η φωνή της, λίγο το κούνημά της, λίγο τα ρούχα της, μάλλον τους έκαναν και έχασαν τον μπούσουλα. Μήπως είναι επειδή προσπάθησαν να την κάνουν "τέλεια" στα μάτια του κοινού που ΘΕΛΕΙ να βλέπει κάτι τέτοιο; Όπως και να το κάνεις, άσχετα με το πώς μπορεί να φαίνεται ένας άνθρωπος πάνω στη σκηνή με χαϊμαλιά κτλ κτλ, δεν παύει να είναι αληθινός. Όσο για τα εφφέ , εκεί πάμε σε άλλο τομέα. Ίσως το ολόγραμμα σε μερικά χρόνια να είναι απίστευτα ρεαλιστικό, αλλά και πάλι θα είναι ολόγραμμα.
Ναι γιατι ειναι προγραμμα ξερω οτι αυτο κανει και μονο!
Να προσπαθησω να την ακουμπησω για πιο λογο? δλδ εσυ ετσι και ακουμπησεις την lady gaga τι θα κανεις δεν θα ξαναπλυνεις το χερι σου; Σε μια συναυλια παω για να ακουσω κατι καλο οχι για να πιασω η να δω κατι ωραιο!
Ποιος ειναι αληθινος απο αυτα τα εμπορικα σκουπιδια που μας πουλανε! Η gaga πιστευεις ετσι ηταν η RIhanna ή η beyonce ή madonna και....και... αυτο που βλεπεις πιστευεις ειναι και ηταν!Ολογραμματα βλεπεις στην ουσια και τπτ παραπανω και εσυ αν θες να το δεις πιο σφαιρικα το πραγμα,βλεπεις ανθρωπους που παριστανουν καποιους,την εικονα τους λατρευεις και τπτ παραπανω.
Παράθεση:
Για την χώρα τώρα, που για την ώρα βγάζει ένα προϊόν που έχω για να περνάω τον χρόνο μου και μου αρέσει, μόνο και μόνο απο πολλές σειρές και περιοδικά που βγάζει συγκεκριμένου είδους, μπορώ να πω πως κάτι δεν πάει καλά. Και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη χώρα. Ας είναι καλά ο καθένας που θέλει να βλέπει συμπλέγματα, εσώρουχα και κούτσουρα για χαρακτήρες. Όπως έγραψα και πριν, πουλάει, ναι, αλλά δεν πάει να πει πως είναι και σωστό. Όσα είδα, είδα. Δεν γούσταρα και πάμε για άλλα...
Αν δουν αυτοι οτι εσυ προβαλεις 24ωρες το 24ωρο reality και κουτσομπολιστικες εκμπομπες σκεψου τι εχουν να πουν για την δικια σου χωρα,τουλαχιστον αυτοι αναπτυζουν μια τεχνη! Η καθε χωρα εχει τα κακα της μην κοιτας τα δικα τους τα δικας μας ειναι πολυ χειροτερα!
Παράθεση:
Τώρα, για τη σημερινή κοινωνία. όχι δεν μου αρέσει. Τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί. Παλιομοδίτης; Ναι είμαι. Είμαι 29 σχεδον και είμαι παλιομοδίτης. Επειδή πολύ απλά δεν μου αρέσουν οι αξίες και η κατάσταση που "κληρονομήσαμε" από τους προηγούμενους. Όπως και πολλά άλλα πράγματα.
Μαζι σου φιλε και δεν σε θεωρω παλιομοδιτης.
Παράθεση:
Και όχι, δεν μπορώ να σεβαστώ κάποιον που είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του γράφοντας κανονικά την παρέα του λέγοντας πως έχει raid μέχρι το ξημέρωμα. Αυτό είναι κατάντια. Sorry κιόλας αλλά θα προτιμούσα να έβγαζε τα μάτια του αλλιώς, αν με ακολουθείς
Εισαι υποχρεωμενος να την σεβαστεις ειναι δικαιωμα του η δημοκρατια σου σταματαει εκει που ξεκιναει του αλλου καλος η κακος σε ενα τετοιο πολιτευμα ζεις και με αυτο πρεπει να υπαρξεις,δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον να κατι το κατι αλλο αν δεν τον ενδιαφερει!
PS:
Παράθεση:
Για να γίνω πιο σαφής, από ecchi μέχρι διάφορα complex. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ.
ιδεα δεν εχω τι ειναι αυτα για να καταλαβεισ τα ανιμε που εχω δει μετρουνται στα 2 χερια αν ειναι τετοιοι οροι!
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 9:41 pm
Τίτλος:
Οκ, διάβασα αυτά που έγραψες και έχω να πώς πως έχεις πέσει στην περίπτωση. Εμένα δηλαδή χαχαχα! Έχει να πέσει πολύ γέλιο.
Θα αρχίσω από τα εύκολα.
Παράθεση:
Να προσπαθησω να την ακουμπησω για πιο λογο? δλδ εσυ ετσι και ακουμπησεις την lady gaga τι θα κανεις δεν θα ξαναπλυνεις το χερι σου; Razz Σε μια συναυλια παω για να ακουσω κατι καλο οχι για να πιασω η να δω κατι ωραιο!
Οκ. Εδώ έλεγα απλά πως δεν είναι αληθινή. Άυλη. Το αν και πόσο ήθελες να κάνεις πλάκα με αυτό που έγραψα, είναι άλλο θέμα . Αν τύχει ποτέ και ακουμπήσω την Γκαγκά (και οποιοαδήποτε Γκαγκά, δεν έκανα λάθος στον τόνο), μάλλον με βλέπω σαν τον Κατακουζηνό με οινόπνευμα για πλήρη απολύμανση. Με feel; Ευτυχώς έχω διαφορετικά μουσικά ενδιαφέροντα.
Παράθεση:
Αν δουν αυτοι οτι εσυ προβαλεις 24ωρες το 24ωρο reality και κουτσομπολιστικες εκμπομπες σκεψου τι εχουν να πουν για την δικια σου χωρα,τουλαχιστον αυτοι αναπτυζουν μια τεχνη! Η καθε χωρα εχει τα κακα της μην κοιτας τα δικα τους τα δικας μας ειναι πολυ χειροτερα!
Ευτυχώς ή δυστυχώς, έπεσες σε άτομο που βλέπει tv 1 φορά τον χρόνο. Το ολόγραμμα το είδα στις ειδήσεις επειδή με φωνάξανε για να το δω. Αν θέλω να ενημερωθώ, υπάρχει και το ίντερνετ. Όσο για τα reality και gossip στην tv, έχουν φάει πάρα πολύ θάψιμο . Και απο όσο ξέρω, έχουν και αυτοί κάποια τελείως παρακμιακά προγράμματα στις tv τους :P .
Πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα.
Προσωπικά, προτιμώ να βλέπω έναν άνθρωπο στη σκηνή. Το να βλέπω ένα ολόγραμμα στη σκηνή να κάνει ότι κάνει το θεωρώ χαζομάρα. Αν μου άρεσε όμως ένα τραγούδι, θα μπορούσα άνετα να το ακούω επειδή και μόνο ξέρω πως το τραγουδάει κάποιος-α. Δεν το βλέπω περίεργο έτσι. Αλλά όχι να βλέπω και ένα ολόγραμμα. Μου πάει κάπως βρε παιδί μου. Τι κάπως δηλαδή.
Παράθεση:
Εσυ μπορεις να το βλεπεις το ιδιο με ανιμε σεξουαλικου περιεχομενο,εγω το βλεπω ως εξελιξη της τεχνολογιας οπως οταν βγαινει ενας καινουργιος υπολογιστης ο καθενας το βλεπει οπως θελει! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Ξαναλέω πως το βρίσκω κάτι ξεχωριστό. Δεν ξέρω αν το βρίσκουν πολλοί εδώ μέσα πρωτοποριακό για την Ιαπωνία, αλλά όντως έχουν τάσεις δημιουργίας και δεν "ντρέπονται" να τα δείξουν παραέξω. Δεν είναι κάτι νέο αυτό. Αλλά όταν τη μία στιγμή μου πασάρουν την μισόγυμνη αληθινή στη σκηνή και την άλλη το ολόγραμμα με τη μίνι φούστα που ονειρεύεται ο κάθε έγκλειστος, περιμένοντας να με κάνουν να το γουστάρω, με το κοινό να ζητωκραυγάζει απο κάτω, τότε σόρρυ, αλλά δεν θα τσιμπίσω.
Για να μην παιχτεί παρεξήγηση κιόλας, ξεκαθαρίζω πως δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. Δεν ξέρω αν σε πείραξε ο τρόπος γραφής μου αλλά να ξέρεις πως δεν είχα σκοπό να γίνει κάποιο θέμα.
Παράθεση:
Εισαι υποχρεωμενος να την σεβαστεις ειναι δικαιωμα του η δημοκρατια σου σταματαει εκει που ξεκιναει του αλλου καλος η κακος σε ενα τετοιο πολιτευμα ζεις και με αυτο πρεπει να υπαρξεις,δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον να κατι το κατι αλλο αν δεν τον ενδιαφερει!
Από αυτά που γράφεις, μάλλον δεν έχεις δει εξαρτημένα άτομα απο κοντά. Έτσι με κάνεις να πιστεύω.
Αυτά τα "λίγα" πάλι... Αν τύχει να ξαναγράψω εδώ, ελπίζω να είναι με πολύ λιγότερες σειρές.
συμφωνω με αυτα που λετε , αλλα μακαρι να ηταν τα ολογραμματα το μονο προβλημα .
εγω παντως τωρα θελω να δω και τερατομονομαχια ( απο το yugioh ) _________________ Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας