Posted: Wed Jul 14, 2010 2:09 am
Post subject: Re: [AC] Highschool Of The Dead
θα ηταν καλο να υπάρχει μια ειδοποιηση σχετικα με το λιγο ακαταλληλο περιεχώμενο του anime.να θυμώμαστε πως δεν είμαστε ολοι μαντραχαλάδες στο forum(οχι οτι μολις το κανετε θα τρεξουν να το κατεβάσουν ολοι:P)
Animetal wrote:
aaaa mu to xete kai 720p me sklavwnete!! dn 3erw peri tinos prokeitai alla fainetai kalo
"Ζόμπι, μίνι φούστες, σκισμένα μπλουζάκια και όλα αυτά σε άπλετο αίμα... "
ε δεν καταλαβαινεις τωρα...
(btw κανε edit τα greeklish σου μην εχουμε αλλα)
Παιδιά καταπληκτικό το manga. Το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.
Δυστυχώς είναι ακανόνιστο το κάθε πότε βγαίνει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. _________________ http://daitenshi-manga.blogspot.com
Posted: Wed Jul 14, 2010 5:09 am
Post subject:
Congrats για το rlz!
Φαίνεται καλή σειρά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Η σειρά έχει ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο μου προσέλκυσε από την αρχή το ενδιαφέρον. Διαπραγματεύεται ζόμπι, σε στυλ resident evil, που είναι το αγαπημένο μου στυλ (ό,τι έχει σχέση με βρικόλακες, ζόμπι λυκάνθρωπους και δε συμμαζεύεται). Οπότε ούτως ή άλλως είχα δει το πρώτο επεισόδιο και ήξερα τι να περιμένω. Το μόνο που με χαλάει στο όλο concept είναι το υπερβολικό fanservice. Εντάξει αυτό φτάνει τα όρια του echhi σε στυλ rosario to vampir, ελπίζω μόνο να μην εξελιχθεί τόσο χαζό.
Τώρα στα του project της AnimeClipse. Πολλά συγχαρητήρια στον badtoyz και στον Gpower2!!! Μπράβο βρε θηρία, ώστε την παλέψατε μόνοι σας, αυτά είναι!
badtoyz, η μετάφρασή σου μου άρεσε αφάνταστα, εντάξει δεν πρέπει να σε εκπλήσσει, ξέρεις ότι λατρεύω το στυλ σου. Gpower2, μου άρεσαν πολύ τα karaoke σου, απλά, κομψά, όμορφα και ταιριαστά που δένανε πανέμορφα με το opening και το ending αντίστοιχα, συνοδευμένα από ένα πολύ όμορφο styling στα lyrics, πραγματικά το απόλαυσα. Α, και μιας και αναφέρθηκα σε styling, λάτρεψα επίσης το styling που έκανες για τους subs του main episode. Πολύ γουστόζικοι. Το logo μπορώ να πω πως ήταν από τα πιο δύσκολα τεχνικά, πρόσεξα ότι σε ένα σημείο ξεφεύγει, αλλά δεδομένης της γενικότερης δυσκολίας που έχει, και αυτό που είδα είναι υπεραρκετό και φυσικά με καλύπτει απόλυτα. Για άλλη μια φορά παιδιά μπράβο σας, κάνατε εκπληκτική δουλειά, συνεχίστε έτσι, απολαυστικότατο release. _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3 ... 22, 23, 24Next
Page 1 of 24
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum