Φίλε μου... υπάρχουν κάποια σενάρια για το πρόβλημά σου.
Το θέμα σου.
"Έχω κάτι anime με ενσωματωμένα english subs και θέλω να μάθω αν γίνετε να τα αφαιρέσω για να προσθέσω ελληνικά subs..."
Τα αρχεία αυτά είναι mkv μας είπες. Ωραία... Πολύ εύκολα μέσω mkvmerge ξετικάρεις τους αγγλικούς και βάζεις τους ελληνικούς. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο εννοείται.
Τώρα, οι ελληνικοί σου υπότιτλοι δεν ξέρω τι είδους αρχείο είναι (srt, ass). Στην περίπτωση που είναι srt πιθανότατα να στους έπαιζε χωρίς πρόβλημα γιατί πιθανότα θα έχεις την γραμματοσειρα στο σύστημά σου. (ναι, χρειάζεσαι τις γραμματοσειρές στο σύστημα ή μέσα στο mkv για να παίζουν σωστά)
Στην περίπτωση που είναι ass μπορεί οι υπότιτλοι να έχουν διάφορες γραμματοσειρές, τις οποίες τις χρειάζεσαι στο σύστημα ή στο mkv για να σου εμφανίζονται και πρέπει οι γραμ. να υποστηρίζουν ελληνικά. Αν δεν τις έχεις βρες τες ή άλλαξε τα styles-στυλ μέσω aegis αν ξέρεις πως. Αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις βρεις γιατί τα άλλο θέλει δουλειά.
Μαντεύω ότι αυτός ο υπότιτλος που μας έδειξες πριν είναι σε γραμ. που δεν υποστηρίζει ελληνικά όποτε δεν σου τα εμφανίζει. Ή πείραξες τίποτα που δεν έπρεπε.
Αυτά πριν ποστάρεις το τελευταιο.
Τώρα μ' έβαλες σε σκέψεις... Ανέφερε και τη μορφή του αρχείου των υπότιτλων και αν το έφτιαξες εσύ (δοκιμαστικά) ή το βρήκες έτοιμο ή ό,τι άλλο θεωρείς σωστό.