Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα όταν τρέχω Msn & Need For Speed Shift Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 07, 2010 11:10 pm
Τίτλος: Πρόβλημα όταν τρέχω Msn & Need For Speed Shift
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν τρεχω αυτα τα δυο τοτε απευθειας μου πεταει μηνυμα οτι οι εφαρμογες αντιμετωπισαν καποιο προβλημα και μου βγαζει μηνυμα να μην αποσταλει...Ενταξει για το msn απλα δεν παταω τιποτα και συνεχιζω να το τρεχω και ας υπαρχει το συγκεκριμενο μηνυμα...Ομως δεν μπορω να τρεξω το need for speed shift και απορρω τι φταιει....Κλεινω και το firewall αλλα παλι τα ιδια...Καμια ιδεα???????

Ένταξη: 03 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 3:49 am
Τίτλος:

2 περιπτώσεις:

1η: Έχεις παλιό PC ή τα drivers της κάρτας γραφικών θέλουν ανανέωση.
Κατέβασε και το πιο πρόσφατο DirectX. Κάνε reboot.

2η: Έχεις ιό. Απεγκατέστησε αυτές τις 2 εφαρμογές. Κάνε ένα σκανάρισμα με ένα καλό πρόγραμμα antivirus(σαν Πληροφορικάριος θα σου πρότεινα είτε το Avira, είτε το AVGFree - και τα 2 είναι free), και μετά επενεγκατέστησε τις εφαρμογές.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 4:06 am
Τίτλος:

Αν και ακραίο σενάριο, γιατί νομίζω ότι ο Messenger δε χρησιμοποιεί accelerated graphics, μήπως δεν έχεις αρκετή Video RAM και για τα 2; Πόση RAM έχει πάνω η κάρτα γραφικών σου, και πόση απαιτεί το Need For Speed;

Επίσης, πόση RAM έχεις στο pc σου γενικότερα; Μήπως το Need For Speed προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη RAM του συστήματος, λόγω έλλειψης VRAM; Και μήπως στο βγάζει και σε άλλα προγράμματα; Αν πχ αφήσεις ανοιχτό ένα HD anime επεισόδιο να παίζει, μπορείς να παίξεις Need for speed;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 7:42 am
Τίτλος:

Δοκίμασε μερικές από αυτές τις λύσεις:

http://www.gamingnewslink.com/2009/09/20/fixing-need-for-speed-shift-pc-errors-crashes-freezes-other-problems/

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 1:57 pm
Τίτλος:

Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!Το σεναριο του Left δεν παιζει γιατι εχω υπερκαλυμμενες τις απαιτησεις του need for speed αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το παιξω καθολου!Νομιζω θα κανω ανανεωση τους drivers της καρτας γραφικων μου και θα ξαναποσταρω....

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 3:58 pm
Τίτλος:

Λοιπον παιδια οταν παω να κανω ανανεωση των drivers της καρτας γραφικων, μου βγαζει το εξης μηνυμα:Could not load file or assembly 'MOM.Implementation, Version=2.0.3776.37505, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f546762e' or one of its dependencies.Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα.Εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο μηνυμα μου το βγαζει με το που ανοιγω τον Η/Υ...Θυμαμαι οτι οταν εγκατεστησα την motherboard δεν μπορουσε να ολοκληρωθει η εγκατασταση και απλως θυμαμαι πατουσα τελος εγκαταστασης και μου εβγαζε οτι στο μελλον μπορει να παρουσιαστουν προβληματα...Η motherboard και η καρτα γραφικων εχουν αγοραστει μεταχειρισμενες...Υπαρχει καποια ανεπανορθωτη βλαβη σε καποια απο τα δυο?

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 08, 2010 4:52 pm
Τίτλος:

Από ότι είδα στο google kimi αυτό το πρόβλημα βγάνει όταν οι drivers δεν τρέχουν σωστά με την κάρτα. Έτσι έχουμε (δεν μας λες και την κάρτα γραφικών, motherboard που έχεις):
1) μπορεί να "συγκρούονται" τίποτα αρχεία από τους παλιούς με τους καινούργιους drivers όποτε θέλει ένα καλό uninstall, μετά κάποιο πρόγραμμα(google για Catalyst removing tool) που βρίσκει όλα τα απομεινάρια από τους drivers της κάρτας (παλιούς, καινούργιους) και μέτα θα κανείς ένα install πάλι τους drivers
2) μπορεί οι drivers να μην τρέχουν σωστά με την κάρτα γραφικών γιατί είναι πολύ παλιό μοντέλο και το Catalyst center δεν μπορεί να εκκίνηση σωστά οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια πιο παλιά έκδοση drivers
Το καλύτερο είναι αν συνεχίσουν τα προβλήματα να κανείς το (1) και να εγκαταστήσεις τους drivers από το cd της κάρτας αν το έχεις βέβαια.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 09, 2010 2:31 pm
Τίτλος:

Οταν λες uninstall με καποιο ειδικο προγραμμα η κανονικα απο το cd??Μετα για να διαγραψω τα απομειναρια θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο προγραμμα?

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 09, 2010 3:34 pm
Τίτλος:

Kimi uninstall μπορείς να κάνεις μέσα από « Πίνακας Ελέγχου->Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ». Βρίσκεις τα προγράμματα και κάνεις απ-εγκατάσταση π.χ. αν το έκανα εγώ που έχω ATI θα έσβηνα αυτά μέσα στο κόκκινο πλαίσιο ( βλέπε εικόνα ): « http://img44.imageshack.us/f/atimx.jpg/ ».
Αλλιώς μέσα από « Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα->Υλικό->Διαχείριση συσκευών->Προσαρμογές οθόνης->Πρόγραμμα οδήγησης->Κατάργηση ». Με βάση το δικό μου λειτουργικό XP SP3 αλλά πάνω κάτω το ίδιο είναι.
Τώρα για τα απομεινάρια « http://phyxion.net/Driver-Sweeper/View-category » και κατεβάζεις το πρόγραμμα.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 16 Μάρ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 09, 2010 3:51 pm
Τίτλος:

Για το uninstall συνιστώ το Revo uninstaller pro πολύ καλο πρόγραμμα και ευκολο στη χρήση. καθαρίζει τη registry και τα απομεινάρια. Έχει και forced uninstall για προγράμματα που δεν ξέρεις πως να τα διώξεις ή διέγραψες κατα λάθος το φάκελό τους από τα program files.Απλως θέλει λίγη προσοχή όταν καθαρίζεις τη registry να σβήνεις μόνο ό,τι έχει ένα σηματάκι σαν puzzle μπροστα και όχι τους φακελους.

Υ.Γ: Είμαι κάπως off topic αλλά ελπίζω να με συγχωρέσετε, φανταστικοί administrators!
big smile
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 12, 2010 6:40 pm
Τίτλος:

Το απεγκατεστησα με revo uninstaller και τωρα που βαζω το cd της καρτας γραφικων μου μου βγαζει το εξης μηνυμα και κολλαει η εγκατασταση:''Διαυλος PCI '5', συσκευη '6', λειτουργια '0'....Ρε παιδια ελεος δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!! Crying or Very sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 12, 2010 7:19 pm
Τίτλος:

Πες μας ποια κάρτα γραφικών έχεις, ποια windows χρησιμοποιείς και τι σύστημα έχεις γενικότερα (CPU, RAM, HDD)

Πλέον τα χρειαζόμαστε για να σου δώσουμε λύση.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 13, 2010 2:09 pm
Τίτλος:

Λοιπον εχω windows xp professional sp2 32bit, vga ati radeon 3870 saphire, motherboard Gigabyte P35-DQ6 (Socket 775), επεξεργαστη Intel Core 2 Duo E6850, ram 2.0GB Dual-Channel DDR2 400MHz ocz νομιζω 5-5-5-18, και hard disks εναν εσωτερικο WD1200JS, κι εναν εξωτερικο παλι WD500gB...Παιδια ακρη δεν βλεπω να βγαζω...Εν τω μεταξυ τετοια προβληματα ειναι πολυ παραξενα....
Sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 13, 2010 7:41 pm
Τίτλος:

Πρώτα κατέβασε αυτό:

CCleaner

Και τρέξε τον cleaner για τα πάντα.

Μετά, βάλε με τη σειρά τα εξής:

Intel Chipset Drivers

.Net Framework 2.0 SP1

Ati Catalyst 10.5

DirectX June 2010

Θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα μετά.

Αν σου εμφανιστεί οτιδήποτε, βγάλτο ένα screenshot (κουμπί PrintScreen και μετά Paste στο Paint) και ανέβασέ το εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 16, 2010 3:17 am
Τίτλος:

Οταν κανω εγκατασταση του τριτου προγραμματος μου πεταει:Could not load file or assembly 'MOM.Implementation, Version=2.0.3776.37505, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f546762e' or one of its dependencies.Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα.Ετσι κολλαει η εγκατασταση και δεν μπορω να κανω τιποτα...
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας