Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 10, 2010 1:27 am
Τίτλος: Για όσους αγάπησαν το KABAMARU
Πιστευω Οτι Σχεδον Ολοι Εχουμε Ακουσει Το Soundtrack Του Kabamaru .
Λειπει Ομως Ενα Τραγουδι ..............
Ειναι Οταν O Hayate Πινει Καφε Στο Λιμανι Μολις Εχει Τελειωσει Η Ιστορια Με Την Hoshiko Makabayashi.
Πω πω αγαπητοι μου, ξεκινάω κατέβασμα. πάντως από κατι RAWs που κατέβασα μου φαίνεται οτι και η μεταγλώτιση πεφτει κοντά και σε κάποια σημεία έναι ακριβής(σε άλλα πάλι...)
προβλέπεται σύντομα ελληνική έκδοση του Kabamaru με dual audio (ιαπωνικό/ελληνικό) με ελληνικούς υπότιτλους.
EDIT
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε θα βγει από εμάς, αλλά από άλλο group _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Τρι Οκτ 05, 2010 12:47 pm, 1 φορά
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2010 2:39 pm
Τίτλος:
Gpower2 έγραψε:
Just to let you know,
προβλέπεται σύντομα ελληνική έκδοση του Kabamaru με dual audio (ιαπωνικό/ελληνικό) με ελληνικούς υπότιτλους.
EDIT
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε θα βγει από εμάς, αλλά από άλλο group Wink
Ωωωω!
Το ένα ευχάριστο νέο πίσω από το άλλο!
EDIT
Θέλω να πιστεύω ότι η μετάφραση θα είναι βασισμένη σε κάποιο ξένο group (μήπως παρεμπιπτόντως η ιδέα ήρθε αφού ξεκίνησε το αγγλικό; ) και όχι στην ελληνική μεταγλώττιση γιατί εκεί θα πέσουν πολλά μαργαριτάρια... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Εχει παρει φωτια η ANIMECLIPSE ,HARLOCK ,καθε εβδομαδα FAIRYTAIL και τωρα καμπαμαρου dual audio . Τι να πω μπραβο και παλι μπραβο . Επειδη ξερω οτι πολλα απο τα παιδια της Animeclipse σπουδαζουν η δουλευουν ευχομαι καθε επιτυχια και στους αλλους τομεις .
Το ειδα το καμπαμαρου και ειναι πραγματικα συγκινητικο που το ακους στην αυθεντικη του μορφη , εγω ομως θα επιλεξω το ελληνικο λογο του υπερβολικου παθους των ηθοποιων μεταγλωτησης . ᾽᾽ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΓΙΟΚΟΥ ....... ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ''
THANKS FOR SHARING _________________ Τα Anime Ειναι Τεχνη , Καλα η Κακα Καποιος Κουραστηκε Να Τα Φτιαξει Για Την Δικια Μας Ψυχαγωγια.....
Εχει παρει φωτια η ANIMECLIPSE ,HARLOCK ,καθε εβδομαδα FAIRYTAIL και τωρα καμπαμαρου dual audio . Τι να πω μπραβο και παλι μπραβο . Επειδη ξερω οτι πολλα απο τα παιδια της Animeclipse σπουδαζουν η δουλευουν ευχομαι καθε επιτυχια και στους αλλους τομεις .
Το ειδα το καμπαμαρου και ειναι πραγματικα συγκινητικο που το ακους στην αυθεντικη του μορφη , εγω ομως θα επιλεξω το ελληνικο λογο του υπερβολικου παθους των ηθοποιων μεταγλωτησης . ᾽᾽ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΓΙΟΚΟΥ ....... ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ''
THANKS FOR SHARING
Αφού λέει οχι από animeclipse
Btw το version αυτό θα έχει καλύτερο quality εικόνας από τους saizen
Δεν εχει σημασια πιστευω απο ποιον θα βγει αλλα η συνεχη προσπαθεια ενημερωσης οσων ασχολουνται με το ειδος _________________ Τα Anime Ειναι Τεχνη , Καλα η Κακα Καποιος Κουραστηκε Να Τα Φτιαξει Για Την Δικια Μας Ψυχαγωγια.....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας