Posted: Tue May 25, 2010 7:55 am
Post subject: LOST - Series Finale (SPOILERS!)
Τι έχετε να πείτε γι' αυτήν την υπερπαραγωγή μούφα που τελείωσε μετά από 6 χρόνια;
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν ακόμα υπάρχουν φανατικοί που τους άρεσε αυτό το "τέλος"... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Tue May 25, 2010 8:28 am
Post subject:
Ως (πρώην) φανατικός του Lost, μπορώ να πω πως το τέλος με χάλασε.
Όπως και πολλούς, για να μην πω όλους.
Κάπου άκουσα, ότι σε μια εκπομπή οι σεναριογράφοι, θα παρουσιάσουν 3 εναλλακτικά φινάλε.
Δεν είναι ότι θα σώσουν την κατάσταση, αλλά πιστεύω πως αξίζει να τα δούμε.
Επίσης και το επεισόδιο με τη "μητέρα" του Jacob. Μπορεί να έδωσε κάποιες απαντήσεις, αλλά δημιούργησε άλλες τόσες ερωτήσεις. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Last edited by Nick7LF on Tue May 25, 2010 3:46 pm; edited 1 time in total
Posted: Tue May 25, 2010 8:54 am
Post subject:
Αν συγκέντρωνα σε ένα βιβλίο όλες τις ατάκες που έχω πει κατά καιρούς για το Lost, θα έφτιαχνα την "Ιερή Βίβλο του αντι-lost".
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι πρόκειται για σειρά ορόσημο. Είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει σειρές που θα ακολουθήσουν. Ωστόσο αυτο δε σημαίνει ότι σαν σειρά είναι καλή. Το μεγαλύτερο κατα τη γνώμη μου μειονέκτημα της σειράς ήταν η αδυναμία των δημιουργών να δώσουν ζωή στην ίδια τους τη φαντασία, οπότε και χτίσανε παλάτια στην άμμο. Όσο καλή καλή κι αν είναι μια σκέψη, αν δεν έχει το ανάλογο υπόβαθρο να τη στηρίξει είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από το ίδιο της το βάρος, κι αυτό ακριβώς έπαθε και το lost. Δεν είχε τη δύναμη να στηρίξει όλα αυτά που έχτισε. Κρίμα, κρίμα
Δηλώνω ευτυχής που τελείωσε. Δηλώνω απογοητευμένος από τον εαυτό μου, που δε διάβασα κανά καλό βιβλίο τις ώρες που ασχολήθηκα με τη σειρά. _________________
Posted: Tue May 25, 2010 11:01 am
Post subject:
Nick7LF wrote:
Κάπου άκουσα, ότι σε μια εκπομπή οι σεναριογράφοι, θα παρουσιάσουν 3 εναλλακτικά φινάλε.
Jimmy Kimmel Live: Aloha to Lost λέγετε η εκπομπή και είναι κάνα 40λεπτο για όποιον ενδιαφέρετε.
Επίσης είπαν ότι στις DVD εκδόσεις όταν βγουν θα υπάρχουν άλλα 20 λεπτά υλικού επεξηγηματικού που δεν προβλήθηκε ελλείψει διαθέσιμου χρόνου από το κανάλι.
Ορίστε πως αυξάνεις τις πωλήσεις και ενοικιάσεις ενός DVD! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Είμαι Lostάκιας από τον πρώτο κύκλο αλλά δύστυχος έχω δει μέχρι και τον πέμπτο κύκλο. Μου αρέσει πάρα πολύ έχω αγορασμένα τα dvd μέχρι και τον 5ο κύκλο οπότε πρέπει να προμηθευτώ τα επεισόδια του έκτου κύκλου από κάπου (όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά αλλά με αυτά που διαβάζω παραπάνω αρχίζω να απογοητεύομαι ελπίζω να μην είναι τόσο βλακεία όσο λέτε το ΤΕΛΟΣ) με έχει φάει η αγωνία. LOST
Εγώ έχω δει 3-4 σκόρπια επεισόδια, αλλά διαβάζοντας την περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου που περιείχε και spoilers για την γενική κατεύθυνση που είχε πάρει η σειρά, ξέρω σίγουρα οτι δεν θα το ξεκινήσω. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Έλεος ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΦΑ. 6 χρόνια παρακολουθούσαμε για το ΤΙΠΟΤΑ.
6 χρόνια βαζανίζονταν αυτοί οι χαμένοι στο νησί τους και γινόντουσαν τα χίλια μύρια (Άλλοι, Γάλλοι, καπνοί, κουμπιά, απόβαση "φουσκωτών" με όπλα και μακελειό, φλασμπακ, φλασφορουορντ, νεκροί) ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΟΜΙΦΙΤΖΙ.
Posted: Tue May 25, 2010 3:20 pm
Post subject:
Δεν ξέρω πόσοι βλέπετε South Park αλλά το τέλος μου θύμισε Season 13 Episode 8 νομίζω, με τίτλο Dead Celebrities...
Νεκρές διασημότητες οι οποίες περιμένουν στο καθαρτήριο αλλά σε φάση καθόμαστε στις θέσεις μας στο αεροπλάνο και περιμένουν τον Michael Jackson να συνειδητοποιήσει ότι είναι νεκρός και όχι κάποιο μικρό ξανθό κοριτσάκι...
Πραγματικά αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό βλέποντάς το... τι να πω... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Μου άρεσε έτσι όπως κατέληξαν όλοι οι χαρακτήρες στο νησί.
Ο Χιούγκο έγινε ο νέος αρχηγός με τον Μπεν στο πλευρό του, αυτοί που ήθελαν να φύγουν έφυγαν, ο Ρίτσαρντ άρχισε να γερνάει.
Βέβαια δεν ήθελα να πεθάνει ο Τζακ αλλά ο τρόπος που πέθανε μου άρεσε, ήταν ακριβώς η αντίθετη σκηνή με αυτή που άρχισε.
Μου άρεσε πολύ η απάντηση που έδωσαν στα Flashsideways αλλά τώρα που είδα την απάντηση θεωρησα ίσως λίγο υπερβολική την βαρύτητα που δώσανε στα Flashsideways σε όλο τον κύκλο αλλά δε βαριέσαι.................ο σκοπός αγιάζει τα μέσα !!!
Παντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη σειρά !!! _________________
Posted: Tue May 25, 2010 10:46 pm
Post subject:
Αν έβλεπα το Beverly Hills, ή το Melrose Place ή τα Ατίθασα Νιάτα, θα έλεγα κορυφαίο τέλος.
Αλλά όταν βλέπω μια σειρά που "βασίζεται" σε μυστήριο και μεταφυσικές θεωρίες, περίμενα κάτι σαφώς καλύτερο. Ας μην εξηγούσε λεπτομέρειες, αλλά αυτό το κ@λόνησο ας μας έλεγε τι ήταν. Και ας έδειχνε λίγο σεβασμό προς τους χαρακτήρες, που η υπερμουράκλα (για 5,5 season) Jacob κατέληξε να είναι ένα κλαψιάρικο κακομαθημένο, ενώ ο Καπνός/John Locke δεν είχε ποτέ όνομα, χωρίς κανέναν λόγο.
Οπότε ας πιαστούμε κι εμείς χέρι χέρι, ας "αφήσουμε" το Lost και ας "προχωρήσουμε μπροστά"... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Wed May 26, 2010 4:28 am
Post subject:
Nick7LF wrote:
Ως (πρώην) φανατικός του Lost, μπορώ να πω πως το τέλος με χάλασε.
Όπως και πολλούς, για να μην πω όλους.
Δεν είναι ότι θα σώσουν την κατάσταση, αλλά πιστεύω πως αξίζει να τα δούμε.
Επίσης και το επεισόδιο με τη "μητέρα" του Jacob. Μπορεί να έδωσε κάποιες απαντήσεις, αλλά δημιούργησε άλλες τόσες ερωτήσεις.
+1
Tzolis wrote:
Δεν ξέρω πόσοι βλέπετε South Park αλλά το τέλος μου θύμισε Season 13 Episode 8 νομίζω, με τίτλο Dead Celebrities...
Νεκρές διασημότητες οι οποίες περιμένουν στο καθαρτήριο αλλά σε φάση καθόμαστε στις θέσεις μας στο αεροπλάνο και περιμένουν τον Michael Jackson να συνειδητοποιήσει ότι είναι νεκρός και όχι κάποιο μικρό ξανθό κοριτσάκι...
Πραγματικά αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό βλέποντάς το... τι να πω...
LOL ! Εχεις δικαιο...
stavros4815162342 wrote:
Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το φινάλε !!!
Μου άρεσε έτσι όπως κατέληξαν όλοι οι χαρακτήρες στο νησί.
Ο Χιούγκο έγινε ο νέος αρχηγός με τον Μπεν στο πλευρό του, αυτοί που ήθελαν να φύγουν έφυγαν, ο Ρίτσαρντ άρχισε να γερνάει.
Βέβαια δεν ήθελα να πεθάνει ο Τζακ αλλά ο τρόπος που πέθανε μου άρεσε, ήταν ακριβώς η αντίθετη σκηνή με αυτή που άρχισε.
Μου άρεσε πολύ η απάντηση που έδωσαν στα Flashsideways αλλά τώρα που είδα την απάντηση θεωρησα ίσως λίγο υπερβολική την βαρύτητα που δώσανε στα Flashsideways σε όλο τον κύκλο αλλά δε βαριέσαι.................ο σκοπός αγιάζει τα μέσα !!!
Παντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη σειρά !!!
Ισως να εισαι ο μονος ,
Αλλά εν τέλη, έτσι πάει ρε μάγκες , όλες οι σειρές μυστηρίου αφήνουν ΠΑΝΤΑ κάποια αιώνια ερωτήματα...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum