Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 5:10 pm
Τίτλος: DRAGONBALL Z GREEK DUB (the continue)
Για και απο μένα...
Θα ήθελα (και δεν είμαι ο μόνος), αν κάποιο παιδί απο εδώ μέσα έχει στην κατοχή του τα Dragonball Z (τα ελληνικά(αυτά που κυκλοφορούν στα περίπτερα(της Dea/ni),και θα συνεχήσει να τα έχει μέχρι και το τελευταίο,καλό θα ήταν να τα προσθέση στον Tracker. _________________ Το avatar μου τα λεει ολα....
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 5:15 pm
Τίτλος:
Γεια σου και εσένα φίλε NIKSKE!
Ακριβώς επειδή έχουν βγει από την Deagostini δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβουν εδώ γιατί αυτό πάει να πει ότι το συγκεκριμένο anime είναι licensed οπότε δεν μπορούμε να το ανεβάσουμε, ώστε να είμαστε και νομικά εντάξει.
Αυτός ήταν και ο λόγος που παρατήθηκε το Dragonball GT _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όπως απάντησε και ο φίλτατος Tzolis, τα Dragonball πλην του Dragonball Kai είναι αγορασμένα από την DeAgostini, επομένως δεν τα ανεβάζουμε εδώ, καθώς η πολιτική μας είναι να μην ασχολούμαστε με project που τα δικαιώματά τους είναι κατοχυρωμένα στα ελληνικά. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας