Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 03, 2008 9:59 am
Τίτλος: Super Sentai Vs Power rangers
Παιδιά δεν ξερω αν υπάρχει αυτο το thread ήδη αλλα Θα ήθελα να δείτε αυτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=MMXNVE-0-Ck&feature=related
και να συγκρίνετε το ασύγκριτο.Δεν θα πω τιποτα για τους μεν και τους δεν αλλα θέλω την γνώμη σας ποιοι ειναι οι καλύτεροι και καποια λογια απο σας
1) Ψήφο στους Ιάπωνες γιατί είναι πρωτοπόροι
2) Ψόφο στους Αμερικάνους γιατί έχουνε μαμηθεί να αντιγράφουν
3) Τελική κατάληξη είναι και οι 2 ΓΤΠ!! τα anime είναι καλύτερα.....
Ομολογώ ότι δε θυμάμαι τους Power Rangers να είναι τόσο αμερικανιά! Ίσως είναι μια πιο καινούρια έκδοση. Εννοείται ότι η Ιαπωνική σειρά είναι πολύ πιο γνήσια και για τα γούστα μου είναι πιο συμπαθητική. Πάντως όλα αυτά τα "μπαλέτα" μοιάζουν αρκετά σε κανονικές "φόρμες" πολεμικών τεχνών, ίσως και γιαυτό να κρυφοσυμπαθούσα αυτές τις σειρές... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 20 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 03, 2008 9:27 pm
Τίτλος:
Απορώ κι εγώ πως τα βλέπαμε! Ίσως επειδή ήμασταν μικρά τότε.
Γιατί δε λένε να τελειώσουν τη σειρά και την τραβάνε από τα μαλλιά;
Πάντως την ψήφο μου τη δίνω στους Γιαπωνέζους γιατί ήταν οι πρώτοι διδάξαντες και γιατί το μόνο που κατάφεραν οι Αμερικάνοι ήταν να φτιάξουν μια κακή απομίμηση. Το συγκεκριμένο βιντεάκι πρέπει να είναι από την πιο πρόσφατη σεζόν και όντως, gpower2, είναι μεγάλη Αμερικανιά. Ειδικά εκεί που φοράνε το μαύρο γυαλί κι έχουν ένα στυλάκι κάπως... _________________
Δεν είναι γλυκούλια;
Θα ήθελα να προσθέσω πω αυτα τα "μπαλετα" προς υποψη σας είναι ειδος πολεμικής τέχνης και απλά οι αμερικάνοι τα έχουν αντιγράψει λάθος.Μπορει να λέτε οτι είναι βλακεία επειδή απλα δεν έχετε δει την σειρα σαφώς Ναι είναι του 2008 και κάθε season έχει και τον δικό της σκοπό γιαυτό δεν την τελειώνουν.Επίσης οι Sentai είναι ΠΟΛΥ διάσημοι στην Ιαπωνία οπως και τα anime
Θελω και εγω με την σειρα μου να ομολογησω την υψιστη καηλα με το τραγουδακι των Power Rangers [go go Power rangeeeeeers]
οπως επισης οτι μου πηγαινε πολυ η μπλε στολη
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας