Θα ήθελα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτά που πρόκειται να παραθέσω παρακάτω γιατί ίσως να συμβεί και σε εσάς!
Πριν αρκετό καιρό ζήτησα να γίνω μέλος σε μια κλειστή κοινωνία ενός ελληνικού tracker Επειδή όπως προανέφερα είναι κλειστή κοινωνία μπορείς να εισέρθεις μονό με invite έτσι λοιπόν ζήτησα από μια φίλη μου να μου κάνει ένα invite και έτσι και έγινε.
Συμφώνα με τους κανόνες του εν λόγο site πρέπει να έχει πάνω από 1ratio και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις κάποιο κόλπο για να κλέψεις αποβάλλετε και εσύ αλλά και το άτομο που σου έκανε invite
Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να κατεβάζω κάποια torrents και να άφηνα να ανεβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα . με αυτό κατάφερα να έχω ένα Download 40γιγα και upload 140 με ratio
5 και κάτι.. (για το ratio ειμαι σιγουρος για τα ποσοστα πανω κατω)
Πάντα κρατούσα το ratio μου πάνω από 5 ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ούτε σε έμενα αλλά ούτε και στο άτομο που μου έκανε invite. Από την αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα
(κοκκίνιζαν τα βελάκια στο uTorrent με αποτέλεσμα όπως μου είπαν να μην ανανεώνονται τα στατιστικά μου στο upload )
Μετά από αρκετό καιρό και πλήρη τήρηση των κανονισμών του site διεγράφη ο λογαριασμός μου στα καλά καθούμενα χωρίς καμιά προειδοποίηση!
Όταν έστειλα ε μαιλ μέσω του λογαριασμού που μου δόθηκε το invite βρέθηκα να με κατηγορούν για Ratio Cheater χωρίς καν να το ξέρω ! (μου είπαν ότι με έπιασε το script )
Ενημέρωσα ότι καμιά σχέση δεν έχω με κάτι τέτοιο και τους παρακάλεσα να δουν τον λογαριασμό μου τι ανέβασα τι κατέβασα και γενικά την όλη συμπεριφορά μου
Τους ενημέρωσα επίσης ότι το προηγούμενο βραδύ που ανέβαζα κάποια αρχεία παρατήρησα ότι είχαν γίνει κόκκινα τα βελάκια των αρχείων και είχε βγάλει ένα μήνυμα HASH CHECK ERROR FAILED PASS ( η κάτι τέτοιο περίπου)
Δεν έδωσαν ούτε καν σημασία ούτε καν να το ελέγξουν (γιατί αν το κανανε θα διαπίστωναν ότι έγινε λάθος , αλλά άμα δεν πληρώνεις για να είσαι VIP φαντάζομαι έτσι είναι)
Επίσης μαζί με έμενα υπήρχαν και επιπτώσεις στο λογαριασμό που με έκανε invite
Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά γιατί παρόλη την καλή δουλεία που έχουν κάνει με το σίτε τόσο ανεύθυνοι είναι οι μερικοί που το απαρτίζουν και έχουν και βαρυσήμαντες θέσης
Αν θέλετε το σίτε μπορώ να σας το παραθέσω αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τους ΜΟD και τους παρακαλώ αν νομίζουν ότι για κάποιο λόγο δεν πρέπει να εκδοθεί αυτό που έχω γράψει ας το διαγράψουν και ας μου πουν το λόγο
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έπρεπε κάπου να το πω ευχαριστώ που το διαβάσατε