Natsume Takashi είχε την εικανοτικα να μπορεί να βλέπει πνεύματα,που το κρατάει μυστικό.Ανακάλυψε ένα βιβλίο τις γιαγιάς του "Ρέικο" η οποια είχε και αυτή την ικανότητα να βλέπει τα πνεύματα ήταν ο λόγος να τον "κινουγουν" πνεύματα.Διότι το βιβλίο είχε τα ονόματα πνευμάτων τα οποια είχαν ήδη νικηθεί από την γιαγιά του "Ρέικο" και με αυτά τα ονόματα μπορούσε να ελέγξει τα πνεύματα.Τώρα με την βοήθεια ενός πνεύματος προσπαθεί να ελευθερώσει όσα ονόματα μπορεί από το βιβλίο.
Είναι ένα ολοκαίνουργιο anime για εμενα είναι τέλειο!!!
Project>>>
Λοιπόν έχω αρχίσει για το Natsume Yuujinchou με greek subs μέχρις στιγμή επειδή όπως ηπα είναι καινούργιο έχουν βγει 5 επεισόδια με english subs και το 6 episode raw.
Σήμερα άρχισα το πρώτο επεισόδιο μονος μου>>χρειάζομαι κάποια βοήθεια έχω κάνει το 60% του sub χρειάζομαι άμα είναι κάποιον να κάνουμε και τα αλλα επεισόδια subs gt δεν μπορώ όλα μονος μου και έναν ercorder kai oti βοήθεια υπάρχει την θέλω :P.Εκτος άμα το αναλάβουμε με το animeclipse
thk πρώτα και παιδιά αύριο θα βγάλω το πρώτο επεισόδιο με greek subs!δηλαδή θα έχω έτοιμο τα sub από το aegis program αλλα πρέπει να το ενόσω με το video και δεν ξέρω πως αλλα θα το βρω.. _________________
Παιδιά θα ήθελα να μπω και εγώ στην subbing team του animeclipse άμα θέλετε μπορούμε να κάνουμε αυτό το project έχει μέχρις στιγμή λίγα επεισόδια και το πρώτο το έχω σχεδόν έτοιμο. _________________
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 14, 2008 11:14 am
Τίτλος:
Ενδιαφέρουσα φαίνεται η σειρά, είχα κατεβάσει το 1ο επεισόδιο αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί σε HD. Τελικά δεν εμφανίστηκε οπότε μονόδρομος το SD...
Όσον αφορά τα περί subbing: αυτό που χρειάζεται η AnimeClipse αυτή τη στιγμή δεν είναι να ξεκινήσει άλλη μια σειρά αλλά να ξεμπερδεύει με ορισμένες παλιές (βλ. Karas, Black Lagoon, etc.).
Επίσης, το ότι το επεισόδιο είναι μεταφρασμένο δεν αρκεί για να γίνει το release: θέλει εύρεση καλού raw, χρονισμό (να θυμηθώ από βδομάδα να ανεβάσω δύο βιντεάκια με τις έννοιες καλού και κακού χρονισμού και επεξηγήσεις από κάτω), typesetting, encoding, ποιοτικό έλεγχο (quality check) κλπ.
Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα λεγόμασταν fansub group, αλλά θα ανεβάζαμε μεταφρασμένα ass/srt στο greektv-subs ή οπουδήποτε σχετικά. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Μολις ειδα και το εκτο επεισοδιο, και νομιζω οτι εξι επεισοδια μπορουν να θεωρηθουν αρκετο δειγμα, για να κρινεις μια καινουργια σειρα.
Λοιπον, εχω ενθουσιαστει με το Natsume Yuujinchou. Το ποσο καλο ειναι, σιγουρα δεν φαινεται απο το πρωτο επεισοδιο. Στο τομεα του animation δεν βρισκω κατι το ιδιαιτερο(μαλλον μετριο προς το καλουτσικο θα το ελεγα), αλλα εκει που φαινεται οτι ξεχωριζει, ειναι στο σεναριο και στους χαρακτηρες.
Δεν θελω να πω πολλα, οποιος δει τα 4 πρωτα επεισοδια θα καταλαβει τι εννοω.
Εμενα παντως μου δινει κατι απο τον αερα του Mushishi. Κατι η μουσικη μεσα στα επεισοδια, κατι τα καπως φλου προσωπα, ο εν μερη αυτοτελης χαρακτηρας των επισοδιων, και κυριως τα συναισθηματα. Με τιποτα δεν θα το χαρακτηριζα ανταξιο του Mushishi(για εμενα ενα απο τα 5 καλυτερα ανιμε), αλλα σιγουρα μια σειρα που αξιζει, και ξεχωριζει απο τον σωρο. Και φυσικα ειναι στην αρχη ακομα, ποιος ξερει ποσο μπορει να βελτιωθει;
_________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Για μενα ειναι μια πολυ καλη σειρα... θα ελεγα οτι μου κανει λιγο απο Μushi-shi με comedy.
Aληθεια ο πρωταγωνιστης δεν θυμιζει λιγο τον Ginko?
Τον Ginko σε μικρη ηλικια ε... Αρκετα θα ελεγα. Αυτη η ηρεμια του ως χαρακτηρα θα ελεγα οτι ειναι η μεγαλυτερη ομοιοτητα.
Παντως 13 επεισοδια μου φαινινται λιγα. Ηδη κοντευει να τελειωσει _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Μα καμία σχέση με τον Ginko βρε παιδιά. Ούτε στο σωματότυπο, ούτε στα μαλλιά, ούτε στα μάτια, ούτε καν στο περπάτημα. Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να συσχετίσω με κάοιον τρόπο τους δύο χαρακτήρες... _________________
Ειδα το ενδεκατο επεισοδιο, και ηταν απογοητευτικο. Ειχε την ροη και την ελλειψη ενδιαφεροντος ενος filler. Αδυνατω βεβαια να φανταστω την υπαρξη ενος filler σε σειρα δεκατριων επεισοδιων. Δεν ξερω τι να πω... Απογοητευση... _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ολοκληρωθηκε η σειρα, και παιρνω πισω οτι ειπα στο προηγουμενο post μου. Κρινοντας ολοκληρη την σειρα, θα πω οτι σιγουρα στο τελος του χρονου θα διεκδικεισει μια θεση για την αγαπημενη σειρα της χρονιας. Δεν ειναι η δραση, ουτε το artwork, ουτε οι ανατροπες(που δεν εχει), ειναι η ανθρωπια που νιωθεις βλεποντας αυτα τα επεισοδια. Εφτασα στο σημειο να συμπαθω τους ανθρωπους
(μου περασε γρηγορα βεβαια )
Ενα ανιμε με πολυ ξενοιαστο και αισιοδοξο τονο, και γι'αυτο σχεδον ξεχωριστο.
Το καλυτερο ειναι οτι διαβασα οτι ανακοινωθηκε δευτερη σεζον, για τον Ιανουαριο του 2009. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ελπιζω να ασχοληθουν και με αυτη τη σεζον οι BSS. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Και ναι, οι BSS ανελαβαν τον υποτιτλισμο και της δευτερης σεζον του Natsume Yuujinchou.
http://bssubs.net/
Και οχι μονο αυτο, αλλα και με την ταχυτητα που μας εχουν συνηθισει(προβολη του πρωτου επεισοδιου στις 5/1, και release στις 7/1). Τα καλα δεν σταματουν εδω. Φετος θα το βγαζουν σε HD, αρα εχουμε καθε λογο να ειμαστε ενθουσιασμενοι! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας