Posted: Sat Jun 21, 2008 6:53 pm
Post subject: ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνάντηση 28/6/2008 στη Θεσσαλονίκη
Και λίγο πριν πάμε την άλλη Δευτέρα στο jparty στο coffix, είπαμε να μαζευτούμε να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, να ξανασυναντηθούμε με τους παλιούς και να γνωρίσουμε τους καινούριους. Λίγο πριν το καλοκαίρι και πριν αρχίσουν όλοι να φεύγουν για τις παραλίες, είπαμε να συναντηθούμε τα μέλη των 3 forums, Anime//GR, AnimePlanet και AnimeClipse, το Σαββατο 28 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στην Καμάρα, με προορισμό κάποιο κεντρικό καφέ της πόλης.
Δεν θα το πιστέψεις;; Κάποιοι ήθελαν να το κάνουμε Κυριακή, αλλά οι ποδοσφαιρόφιλοι πατήσαμε πόδι
Σιγά μωρέ με τις εξεταστικές!
Ελάτε για 1 - 2 ωρίτσες σαν διάλειμμα.
Καλά για κάποιον που μένει μακρυά είναι ένα πρόβλημα, αλλά για τους Θεσσαλονικείς δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογία.
Άντε έλα να κινητοποιούμαστε!! _________________
Posted: Sun Jun 22, 2008 6:46 pm
Post subject:
1 μάθημα είναι ρε συ gpanos για πτυχίο! Δεν το σκοτώνω...Και πες, το δίνω την Τρίτη, έχω μετά καιρό...Αλλά και πάλι η παρουσίαση;;; Ασε δηλαδή που τα ταξίδια μου Αθήνα-Γιάννενα με έχουν εξαντλήσει...Αν είχα χρόνο θα ανέβαινα σίγουρα!! Κρίμα!! Αλλά δε νομίζω ότι θα χάσω άλλο meeting!
Aν και είναι κaλή ιδέα αφού έτσι δε θα πέφτετε πάνω σε άσχετους στο J-party _________________ After all we are stardust...
Δεν θα το πιστέψεις;; Κάποιοι ήθελαν να το κάνουμε Κυριακή, αλλά οι ποδοσφαιρόφιλοι πατήσαμε πόδι
Σιγά μωρέ με τις εξεταστικές!
Ελάτε για 1 - 2 ωρίτσες σαν διάλειμμα.
Καλά για κάποιον που μένει μακρυά είναι ένα πρόβλημα, αλλά για τους Θεσσαλονικείς δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογία.
Άντε έλα να κινητοποιούμαστε!!
Επίσης για να δείτε κάποιοι από εσάς το ποδόσφαιρο κάποιοι από εμάς(γκουχου-γκουχου) δεν θα παρευρεθούμε...
Ναι ρε συ, αλλά Κυριακή είναι δύσκολη μέρα για meeting.
Σκέψου τα παιδιά που δουλεύουν και θα έρθουν από άλλες πόλεις, η καλύτερη μέρα για αυτούς είναι το Σάββατο, γιατί Δευτέρα πρωί πρέπει να είναι στη δουλειά.
Σκέψου τα παιδιά που δίνουν μάθημα Δευτέρα στη σχολή τους, το Σάββατο βολεύει πολύ περισσότερο να κάνουν ένα διάλειμμα, παρά η Κυριακή που είναι παραμονή και όσο να πεις παραμονή είναι η μέρα που γίνεται η επανάληψη.
Σκέψου ότι το 95% του ανδρικού πληθυσμού και το 60% του γυναικείου την Κυριακή θα βλέπει τον τελικό.
Και όπως σου είπα και ιδιαιτέρως υπάρχει και το event της Δευτέρας. Πολλοί από εμάς στο meeting θα είμαστε κι εκεί. _________________
εγω το πυθανοτερο ειναι να ειμαι θεσσαλονικη το κακο ειναι πως η παρεα μου πυστευει πως τα anime ειναι κατι σαν miky mouse και εχω σκασει να τους πυσω να ερθουν μαζι μου αλλα δεν εκανα προοδο... _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
ok! μια ερωτηση, αν τελικα ερθω πως θα καταλαβω πιοι ειναι της animeclipse? εννοω εαν ειναι και αλλα ασχετα ατομα μαζεμενα εκει πως θα καταλαβω πιοι ειναι οι δικοι μας? _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
Posted: Tue Jun 24, 2008 10:32 am
Post subject:
Είμαι σίγουρος ότι ξεχωρίζουν οι ANimeClipseιανοί!!! Τώρα ήθελα να πω και για τον gpanos αλλά δε θα γίνω κακός
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Μου φαίνεται ότι ζηλεύω...
Ελπίζω να γίνει meeting και στας Αθήνας κάποια στιγμή για να παρευρεθώ.
Ωωωω...Σταματάω να παρακολουθώ το θέμα! Θα αρχίσετε μετά το Σάββατο να λέτε τι καλά που ήταν και τι καλά θα περάσετε στο J-party και τα συναφή και άντε να τον πιάσεις τον gpanos.
ok! μια ερωτηση, αν τελικα ερθω πως θα καταλαβω πιοι ειναι της animeclipse? εννοω εαν ειναι και αλλα ασχετα ατομα μαζεμενα εκει πως θα καταλαβω πιοι ειναι οι δικοι μας?
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6Next
Page 1 of 6
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum