Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 03, 2008 10:43 pm
Τίτλος: μtorrent - tracker status: offline
|
|
|
από το πρωί βλέπω κάθε τρεις και λίγο αυτό το κόκκινο βελάκι σε όλα τα torrents που τρέχουν με το utorrent 1.61 μου.
το ξαναέκανα εγκατάσταση, (χμ ναι το έχω βολευτεί και βαριέμαι να βάζω πιο καινούρια έκδοση, χώρια που όλο και κάποια από αυτές κάθε τόσο βγαίνει προβληματική για κάποιο λόγο και δεν ξέρω ποια να βάλω), δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις ή στο router, και επίσης ήμουν συνδεδεμένη με 9 διαφορετικούς trackers, οπότε είναι στατιστικά σχεδόν αδύνατο να έπεσαν όλοι ταυτόχρονα και να ανησυχώ τζάμπα.
εσείς που γνωρίζετε περισσότερα, και ενημερώνεστε και περισσότερο, any ideas??
 _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 12:00 am
Τίτλος:
|
|
|
Τελευταία έκδοση της σειράς 1.6 είναι αυτή εδώ:
http://www.filehippo.com/download_utorrent/2253/
Μήπως το θέμα είναι του router σου; Βασικά κάτι μου λέει, ότι με το που αλλάζει ip το router σου, χάνει τη σύνδεση με τους τράκερ το utorrent. Τώρα γιατί και πως αντιμετωπίζεται... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 12:39 am
Τίτλος:
|
|
|
Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα και εγω! υΤορρεντ 1,7,7  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 11:28 am
Τίτλος:
|
|
|
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο αλλα αν κλεισω και ξανα ανοιξω το υτορρεντ ολα καλα! πρασινιζουν τι στο καλο φταιει δεν ξερω (το αντιμετωπιζω και σε αλλο ενα σιτε που ειμαι και δυστηχως εκει το ρατιο ειναι απαραιτητο) εχω απεγκαταστησει 3 φορες το υτορρεντ εχω ανοιγει αλλα πορτ enable cookie firewall και ολα τα συναφη αλλα και παλι κοκκινιζουν απο το κακο τους  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 1:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
Θενξ!
λοιπόν σήμερα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά  αλλά μάλλον πρέπει να υιοθετήσω μία μία τις προτάσεις σας
gpower2 έγραψε:
|
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ISP σας; Γενικά καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσουμε όλοι να ενεργοποιήσουμε το encryption στους client μας, καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται ανακοινώσεις περι κόψιμο γραμμών torrent και άλλα τέτοια χαρούμενα...
|
εχμ μήπως γίνεται να δώσεις κανένα επιπλέον στοιχείο (ή σύνδεσμο) γι' αυτό?  είμαστε και άσχετοι μερικοί από μας
mitsos έγραψε:
|
ισως να φταιει το firewall σου.εμενα μου το καμνε αυτο οταν ειχα το avg8.
το σβησα και ησυχασα.
|
αυτό το εγκατέστησα μόλις προχθές!! χμ!!!!! _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 1:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
rezeero έγραψε:
|
αυτό το εγκατέστησα μόλις προχθές!! χμ!!!!!
|
Αν εννοείς το Avg θα σου πρότεινα καλύτερα να βάλεις κάνα zone alarm γιατί το Avg....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 1:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
Shiroikage έγραψε:
|
rezeero έγραψε:
|
αυτό το εγκατέστησα μόλις προχθές!! χμ!!!!!
|
Αν εννοείς το Avg θα σου πρότεινα καλύτερα να βάλεις κάνα zone alarm γιατί το Avg....
|
Μα το avg είναι "antivirus" δεν είναι απαραίτητα "firewall".
Avira Antivir εννοείς να βάλει που είναι και το καλύτερο open-source antivirus.
Όσο αφορά το firewall εγώ προσωπικά έχω απενεργοποιήσει το firewall των windows και έχω βρει την υγειά μου. Το firewall του router μου αρκεί.
Από κει και πέρα με ένα Ccleaner για registry, ένα spybot search and destroy για spyware και το AviraAntivir για Antivirus και δε παίζει ποτέ κανένα problem εδώ και άπειρο καιρό.. (τουλάχιστον για μένα, και τα έχω πολύυυυ καιρό)
PS : Δε λέω καλό το Zonealarm αλλά δε το θεωρώ και ότι πιο εύχρηστο/χρήσιμο, καθώς μπορεί ώρες ώρες να γίνει ενοχλητικό.. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 6:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
rezeero έγραψε:
|
εχμ μήπως γίνεται να δώσεις κανένα επιπλέον στοιχείο (ή σύνδεσμο) γι' αυτό? Embarassed Embarassed είμαστε και άσχετοι μερικοί από μας Embarassed
|
Βασικά δεν έχω τώρα εγκατεστημένο το utorrent, και δε θυμάμαι ακριβώς που ήταν η επιλογή, αλλά αν πας στα options, ή στο connections ή στο Bittorrent, αναφέρει την επιλογή encryption και επιλέγεις το always. So simple.
Radagast82 έγραψε:
|
Μα το avg είναι "antivirus" δεν είναι απαραίτητα "firewall".
Avira Antivir εννοείς να βάλει που είναι και το καλύτερο open-source antivirus.
Όσο αφορά το firewall εγώ προσωπικά έχω απενεργοποιήσει το firewall των windows και έχω βρει την υγειά μου. Το firewall του router μου αρκεί.
Από κει και πέρα με ένα Ccleaner για registry, ένα spybot search and destroy για spyware και το AviraAntivir για Antivirus και δε παίζει ποτέ κανένα problem εδώ και άπειρο καιρό.. (τουλάχιστον για μένα, και τα έχω πολύυυυ καιρό)
PS : Δε λέω καλό το Zonealarm αλλά δε το θεωρώ και ότι πιο εύχρηστο/χρήσιμο, καθώς μπορεί ώρες ώρες να γίνει ενοχλητικό..
|
Το AVG έχει και security suite με όλα τα καλούδια (antivitus, firewall, antispyware).
Το Antivir είναι η κορυφή η ίδια, as we speak είναι το τοπ γενικότερα. Μόνο που δεν είναι open source, αλλά απλά freeware.
Το firewall των Windows απλά sucks. Μόνο με το firewall του router επίσης δεν είσαι καλυμμένος, αν και από το τίποτα είναι πολύ καλύτερη λύση. Αλλά ένα software firewall είναι σχεδόν μονόδρομος, αφού όλοι οι "wanna be famous" hackers/crackers έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι τα λειτουργικά της Microsoft είναι γεμάτα τρύπες, με αποτέλεσμα να εξαπολύουν αδιάκοπες επιθέσεις. Το Zonealarm είναι μια καλή λύση για κάποιον μέσο χρήστη, με ελάχιστα μηνύματα εαν ρυθμιστεί σωστά. Για πιο προχωρημένους χρήστες θα πρότεινα το Comodo, μιας που πλέον έχει γίνει σταθερό και δεν δημιουργεί ηλίθια κολλήματα όπως παλαιότερα.
Το CCleaner καλό, πολύ καλό, αλλά δυστυχώς αφήνει αρκετά σκουπίδια στη registry που ναι μεν δεν δημιουργούν προβλήματα άμεσα, αλλά βαραίνουν τη registry με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να αρχίσει να στενάζει το σύστημα. Το System Mechanic κάνει σαφέστατα καλύτερη δουλειά, αλλά δεν είναι freeware...
Για τα anti-spyware γενικότερα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% καλυμμένος. Χρειάζεσαι 2-3 διαφορετικά για να αισθανθείς καθαρός από spyware. Προτεινόμενα : asquared, spybot search and destroy, ad-aware.
RaiDeNJuNioR έγραψε:
|
Εγώ πρωσοπικά χρησιμοποιώ Kaspersky και για firewall και για antivirus, δεν μπορώ τα πολλά.
Όπως πρέπει να ξέρει καποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί 100 πράγματα μαζί (ανοίγουν ports από εδώ και απο εκέι το καθένα και γίνεται ενα χάος)
|
To Kaspersky Internet Suite θα εννοείς μάλλον, που τα έχει όλα και "συμφέρει". Μια από τις πιο "υπερπροστατευτικές" σουίτες ασφαλείας, που σου πετάει το ένα μήνυμα πίσω από τ' άλλο, δίνοντάς σου μια αίσθηση ασφαλείας, που δυστυχώς πολλές φορές είναι και λανθασμένη. Πολύ βαριά επίσης σαν εφαρμογή, ξεζουμίζει πολλά resources. Μέχρι να συμμορφωθούν οι developers και να την ελαφρύνουν λίγο,
Όλα τα παραπάνω βέβαια έχουν αναφερθεί στο thread για τα χρήσιμα προγράμματα, αν κάποιος θέλει τέτοιες πληροφορίες, ας ρίξει μια ματιά κι εκεί... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 7:30 pm
Τίτλος:
|
|
|
βρηκα το προβλημα και το διορθωσα ισως ακουστει χαζο
αλλα κανε το εξης πανε εναρξη - εκτελεση - %AppData%\utorent
μεσα στο φακελο εχει τα τορρεντ που κατεβαζεις και κατι αλλα αρχεια .DAT
εμενα δυστηχως ειχα κανει μια χαζομαρα και οταν εκανα εγκατασταση το ΝΕΡΟ καταλαθος εδωσα στο ΝΕΡΟ VISION τα .DAT αρχεια να ανοιγουν με αυτο.. με αποτελεσμα το αρχειο ελεγε Νew.dat και απο κατω Nero Vision File association κατι... αν δεν εχεις τετοιο προβλημα κανα firewall.. η κανα πορτ κλειστο..
Εγω παντως μολις απελευθερωσα τα DAT files απο το ΝΕΡΟ τρεχει ρολοι!  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 04, 2008 7:31 pm
Τίτλος:
|
|
|
mitsos έγραψε:
|
μπορεις να βαλεις και το nod32.απλο,καλο και ευχρηστο.δεν τραβαει πολους πορους και δεν σε ενοχλει και καθολου.
και οταν ποιασει το pc σου κανα ζορικο ιο βαζεις σε λειτουργια το avg8 που σκοτωνει τα παντα και μετα το ξαναβγαζεις.
|
Το είδα το AVG8 φίλε, μου μπίκε ένας ιός από ένα "Daemon Tools" πριν ένα μήνα και το AVG δεν τον έπερνε ίδιση και που λέμε ο ιος δεν με άφεινε να κάνω τίποτα.
Τίποτα δεν άνοιγε ουτε task manager, system restore , installs και επείσης πεταγόντουσαν μηνύματα του τύπου ο επεξεργαστής σας έχει καεί κτλ.
Στην τελική κανένα antivirus δεν είναι αξιόπιστο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|