Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 11:24 am
Τίτλος: Black Lagoon. Πρόβλημα με το WP Classic
|
|
|
Παίδες έχω πρόβλημα με τα επεισόδια 13 και μετά, που είναι MKV files , όπου στο media player παίζει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Μιλάμε καρέ-καρέ και ήχος δεν βγαίνει.
Έχω P4 στα 3 GHz, 1GB RAM, NVIDIA GE-FORCE 5700, DIRECT X9c, WinXP SP2 Greek.
Είχα κάνει install to K-Lite mega pack. To έκανα uninstall, έτρεξα το CCleaner για να καθαρίσει το registry, έκανα install to CCCP, αλλά τπτ
Κατέβασα και το VLC όπου έχω εικόνα κανονικά αλλά ήχος τζίφος. Μόνο αν ανοίξω το ηχείο σχεδόν τέρμα ακούω στο βάθος έναν βόμβο
HELP!!!!
Ευχαριστώ.... _________________ Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 12:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Σχετικά με τον ήχο, λογικά από το ffdshow θα χρειάζεται να πειράξεις κάτι, πχ αν έχεις 5.1 να το δηλώσεις εκεί.
Για το καρέ-καρέ δεν ξέρω τι να σου πω, ακούγεται σαν δυσκολία αναπαραγωγής μέσω των φίλτρων του CCCP. Δοκίμασε να πας στα settings του, είναι στο Έναρξη, και να τικάρεις το re-register all filters μπας και δεις προκοπή.  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 12:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Όχι έχω απλά ηχεία(=2). Έβαλα και στο CCCP settings "re-register all filters",αλλά μπαα. τπτ
Τα έχω πάρει. Μην μου πείτε ότι ΔΕΝ σηκώνει το σύστημά μου Η264??
Όταν το τρέχω με VLC to CPU που θέλει είναι 6-8%
Και στο media classic 5-6% _________________ Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 12:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Docoptik έγραψε:
|
Όχι έχω απλά ηχεία(=2). Έβαλα και στο CCCP settings "re-register all filters",αλλά μπαα. τπτ
Τα έχω πάρει. Μην μου πείτε ότι ΔΕΝ σηκώνει το σύστημά μου Η264??
Όταν το τρέχω με VLC to CPU που θέλει είναι 6-8%
Και στο media classic 5-6%
|
Είναι η πρώτη φορά δηλαδή που δοκιμάζεις να δεις H264 στον υπολογιστή σου; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 12:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
Docoptik έγραψε:
|
Μην μου πείτε ότι ΔΕΝ σηκώνει το σύστημά μου Η264??
|
Τα συγκεκριμένα H264 παίζουν άνετα σε 1500MHz. Οπότε δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι non-irreversible το K-Lite (φημίζεται γι'αυτά άλλωστε), αλλά μπορείς να κατεβάσεις το CCCP Insurgent, να βγάλεις κάποιο report και να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο forum του CCCP όπου κάποιος θα σε βοηθήσει.
Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις το Playback FAQ του φίλτατου gpower2! _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 4:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Docoptik έγραψε:
|
Κατέβασα για δοκιμή το [AC]_Seirei_no_Moribito_01_[DVD]_[H264_AAC]_[AC7FAAE6], όπου και αυτό δεν παίζει.ΟΜΩΣ:
Μετά από πολλούς συνδυασμούς έκανα το εξής:
Έκανα install to CCCP ΑΛΛΑ του είπα ΝΑ ΜΗΝ κάνει install το Haali Media Splitter
Κατέβασα το COREAVC,όπου έχει επιλογή να κάνω install Haali Media Splitter
Τώρα το Seirei_no_Moribito_01 παίζει μια χαρά στο MPC ΑΛΛΑ τα αρχεία 13-16 Blackl Lagoon εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα
Μήπως φταίνε τα συγκεκριμένα αρχεία???
|
Μάλλον έχεις μπλέξει τα installed/uninstalled codecs στο σύνολο του Installation σου. Προτείνω το εξής. Κάνε uninstall τα πάντα, (codecs, codec packs, vsfilters κτλπ) και στη συνέχεια κάνε reboot το σύστημά σου.
Έπειτα βάλε "μόνο" τα εξής :
1. latest CCCP pack (full install), στις επιλογές του απενεργοποίησε το h264. Επίσης στα video options του FFDshow απενεργοποίησε το video decoder του h264. (disable) για να είσαι σίγουρος.
2. Install Coreavc. (Το αν θα βάλεις ή όχι το haali media splitter αποδώ δεν θυμάμαι αν παίζει ρόλο αλλά λογικά δε χρειάζεται να το βάλεις καν)
99% θα σου δουλεύουν όλα μετά περί h264. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 6:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε Radagast82 έκανα αυτά που είπες και πάλι το Seirei_no_Moribito_01
παίζει μια χαρά αλλά τα Black Lagoon ΟΧΙ  Να τα ξανακατεβάσω??
Αλλά θα χαλάσει το Ratio. Ξέρω δεν υπάρχει περιορισμός αλλά θέλω να το κρατώ πάνω από 1.
892ΜΒ (Black Lagoon 13-16) που κατέβασα να πάνε τζάμπα??  _________________ Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 31, 2008 7:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τσεκαρε το CRC. Αν ειναι σωστο, οπως αναφερεται στο ονομα του αρχειου δε χρειαζεται να ξανακατεβασεις τιποτα. Αν και ετσι οπως τα λες μαλλον εχεις προβλημα με τα filters/splitters ή κατι τετοιο. Κάνε uninstall οτιδηποτε εχεις εγκαταστησει σχετικο με codecs φιλτρα κλπ. Πολυ πιθανο να υπαρχει καποιο conflict με καποια εγγραφη που δεν την πιανει το ccleaner. Τεσπα κανε τα παντα απεγκατασταση. Rίξε ενα καθαρισμα στη registry. Βάλε την τελευταία εκδοση CCCP. Ρυθμισε τον ηχο στην επιλογή 2/0/0-stereo και στην επομενη σελιδα, φροντισε να ενεργοποιησεις τον Haali για mkv. Δοκιμασε εναλλακτικά να κάνεις reset settings.
Υ.Γ. Γι' αυτο 120 κατασκευαστες πλυντηρίων συνιστουν... μακριά απ' το Κ-Lite, γιατι μονο Lite που δεν ειναι. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Δεκ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 01, 2008 9:16 pm
Τίτλος: Re: New Player Maybe???
|
|
|
Raptor είσαι μεγάλος!!!
Έλεξα το CRC και είναι μια χαρά, οπότε κατέβασα το player που είπες.
Όλα τζι-τζι!!
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον....
Άντε μπας και δούμε την συνέχεια
ΥΓ: Αλήθεια ρε παιδιά τα επεισόδια 22-24 περίπου πότε θα είναι έτοιμα?? _________________ Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 01, 2008 9:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Απότι φαίνεται, 2 είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
1) Έχουν παραμείνει εγκατεστημένοι στο σύστημά σου buggy codecs ή φίλτρα
2) Δεν έχουν κατέβει σωστά τα αρχεία.
Για τη δεύτερη περίπτωση με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
Για την πρώτη, μπορείς να δεις ποια φίλτρα χρησιμοποιεί ο mpc για την αναπαραγωγή των αρχείων σου πατώντας δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και επιλέγοντας το μενού filters.
Αν δεις ότι χρησιμοποιούνται τα σωστά, τότε έχουν πρόβλημα τα αρχεία. Αλλιώς, θα πρέπει να κάνεις unregister τα προβληματικά φίλτρα/codec και τότε λογικά θα είσαι εντάξει. Ένα καλό εργαλείο γιαυτή τη δουλειά είναι το Gspot.
Υ.Γ.
Προβληματικά φίλτρα περνάει και το Nero, το PowerDVD και το WinDVD. Αν έχεις κάποιο από αυτά τα προγράμματα, πιθανότατα να σου δημιουργούν αυτά το πρόβλημα...
Υ.Γ. 2
Περισσότερες πληροφορίες αλλά και οδηγίες για τις παραπάνω διαδικασίες μπορείς να βρεις στο Playback FAQ _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|