Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με το ef-a tale of memories
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 10:40 pm
Τίτλος: Πρόβλημα με το ef-a tale of memories
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια και χαρά σας. Συγχαρητήρια γιατί εσείς, από αυτό το site με μυήσατε στον χώρο του anime. Έτσι άρχισα να κατεβάζω και άλλα animes που διαβάζω καλά σχόλια από διάφορες σελίδες.
Το τελευταίο που κατέβασα είναι το Ef-A tale of memories από τους [Conclave-Mendoi]. Έχω όμως ένα πρόβλημα και είναι το πρώτο anime στο οποίο μου παρουσιάζεται. Οι υπότιτλοι. Είναι τεράστια η γραμματοσειρά, τόσο που χάνονται υπότιτλοι κάτι που καθιστά αδύνατο να το παρακολουθήσεις πλήρως. Τρέχω τα αρχεία με το VLC player και παρ' όλο που άλλαξα κάποιες επιλογές για subtitles, δεν έχω καταφέρει απολύτως τίποτα. Με το BsPlayer δεν μου παίζει καν τους υπότιτλους. Έχω περασμένο το K-Lite.
Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει, παρακαλώ να το κάνει. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας. Πραγματικά ένα μεγάλω ευχαριστώ για τις ώρες που έχω περάσει λόγω των project σας.
Γεια χαρά σε όλους

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sutured στις Σαβ Ιαν 12, 2008 10:21 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 11:01 pm
Τίτλος:

καλώς όρισες φίλε και καλή διαμονή.
Αρχικά θα σου προτείνω να κάνεις full uninstall τo k-lite(το οποίο έχει πολύ σαβούρα μέσα) και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις το cccp
Έπειτα, μετά την εγκατάσταση τρέξε το αρχείο με τον media player classic όπου και έχει αρκετά κατατοπιστικό μενού για να ρυθμίσεις πολλά πράγματα όπως και μέγεθος υποτίτλων.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 12, 2008 1:08 pm
Τίτλος:

Λογικά κάποια ρύθμιση του φίλτρου με το οποίο ανοίγουν οι υπότιτλοι φταίει. Ακολούθησε τις συμβουλές του Shiroikage, αν θες να το ψάξεις πιο πολύ μπορείς να διαβάσεις και το Playback FAQ Wink

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 11 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 12, 2008 10:28 pm
Τίτλος:

Η βοήθειά σας ήταν ουσιαστική. Έκανα απεγκατάσταση το K-Lite και εγκατέστησα το CCCP. Όλα δούλεψαν μια χαρά. Για τους υπότιτλους στο Ef δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα γιατί μόλις το έτρεξα και με το Media player classic αλλά και με το Ζoom εμφανίστηκαν στην κανονική τους γραμματοσειρά, οπότε δεν χρειάστηκε καν να πειράξω τις ρυθμίσεις του media player. Το Ζοοm είναι αρκετά καλό και φιλικό που πλέον 'παρεγκώνισα' το BS Player και τα τρέχω όλα με το Zoom.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απάντησαν και όσους θα το έκαναν αλλά τους πρόλαβαν οι Shiroikage και gpower2.
Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο την (ήδη) πολύ καλή δουλειά σας, σας στηρίζουμε. Καλή συνέχεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας