Το βρήκα κατά λάθος. Ούτε ήξερα πως υπήρχε και αφού ξαναείδα το GTO για πολλοστή φορά αποφάσισα να ψάξω στο internet να δω αν υπήρχε κατι ακόμα(καμιά ταινία ) και βρήκα αυτό.
Ξερει κανένας αν το έχει τελειώσει κανένα Funsub. το βρήκα μονό από τους sentosha.
Ναι είναι απλά κορυφή.Τρελό γέλιο.
Απόσο ξέρω οι sentosha έχουν μείνει στο 4.
Το 5 μπορεί να μη βγει και ποτέ.
Όσο για το sub έχω περίπου τελειώσει την πρώτη OVA από μεριά μετάφρασης και έχω τα raw για τα πρώτα 4.
Αν υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται μπορεί να γίνει αυτό που προτείνεις... _________________
Τους χρόνους τους rippάρω από το release των sentosha.
Όσο για το 5 εγώ δεν είχα βρει raw τότε που είχα ψάξει και μάλλον ούτε και οι Sentosha έχουν βρει αφού το project έγινε Stalled. _________________
Το avisubdetector έχει κάνει την δουλειά αξιοπρεπώς, μπορώ να πω.
Το subrip κάνει πάνω κάτω τα ίδια αλλά δεν το έχω πολύ-δουλέψει.
Το generic suber του Left64vegeta λογικά πρέπει να είναι και το καλύτερο απ' όλα, αλλά απ' ότι ακούω χρειάζεται να έχει κάποιος γνώσεις γλωσσών προγραμματισμού για να το δουλέψει.
Προσωπικά ΔΕΝ το έχω δουλέψει και δεν μπορώ να πω παραπάνω.
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 4:53 pm
Τίτλος:
@all: Φυσικά το καλύτερο απ'όλα είναι να μάθεις να κάνεις χρονισμούς μόνος σου, για να είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει με το raw σου, καθώς και να είσαι σίγουρος ότι θα αποφύγεις λάθη στους χρονισμούς (scene bleeds, flashings, κλπ.). _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας