Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 12, 2007 7:16 pm
Τίτλος: dgimon adventure greek dub
|
|
|
καλησπερα σας ειμαι καινουριοςστο φορουμ.και εχω να σας πω συγχαρητηρια για τη παρα πολυ καλη δουλεια που κανετε.το θεμα λεγεται digimon adventure greek dub.ναι,εχω σχεδον ολη τη σειρα digimon στα ελληνικα.εχω αυτα τα
επεισοδεια[1,2,3,4,5,6,7,8,,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
31,33,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,]ειναι ολα τους στα ελληνικα τα 30 πρωτα τα εχω απο την modern times σε βιντεοκασσετες και τα υπολοιπα σε dvd απο τη espresso την εφημεριδα.θελω πολυ να τα ανεβασω αλλα δεν ξερω πως να τα κανω dvd.οποιος μπορει να με βοηθησει γιατη πραγματηκα ειναι ωραια συλλογη η season 1.το δευτερο αν καποιος μπορει να μου μεταφραζει τα επεισοδεια που λειπουν.δεν πειραζει ενα καθε βδομαδα απλα θελω πολυ να ολοκληρωσω τη συλλογη  .αλλα δεν υπαρχουν αγγλικοι υποτιτλοι digimon αρα πως θα γινει η μετφραση οποιος μπορει να μεβοηθησει θα του ημουνα αιωνίως ευγνωμον  .ευχαριστω εκ των προταιρων  _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 13, 2007 1:08 am
Τίτλος:
|
|
|
1) Σειρά licensed στην Ελλάδα, μάλλον δύσκολο, εώς πολύ δύσκολο να ανεβεί στον τράκερ (κρίνοντας από προηγούμενες αποφάσεις)
2)Με την οποία ασχολούνται οι κύριοι εδώ
3)Οι οποίοι όμως βρίσκονται ακόμη πολύ πίσω. Οπότε:
4)Δε μπορείς να κάνεις τπτ βασικά... Η μόνη περίπτωση είναι μήπως βρεις από κάποιον φίλο ή από κάποιο σάιτ στο ίντερνετ τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Πάντως είναι ελάχιστα τα αγγλικά γκρουπ που ασχολούνται με το digimon (βάσει των καταχωρήσεων που είδα στο http://anidb.info), και αυτά βρίσκονται υπεροβλικά πίσω σε στα επεισόδια, κάπου στο 13-14.
Edit: Βασικά, επειδή και η διαδικασία μετατροπής από vhs σε dvd είναι λίγο αρκετά δύσκολη, ακριβή και χρονοβόρα, ρίξε μια ματιά σ' αυτό εδώ. Έχει και τα 54 επεισόδια, μάλλον στ' αγγλικά (κατέβασε ένα αρχικά για να σιγουρευτείς). _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 13, 2007 8:50 am
Τίτλος:
|
|
|
φιλε sugata αυτο το torrent το εχω κατεβασει ειναι γιαπωνεζικα χωρις αγγλικους υποτιτλους  .τα τελευταια επεισοδεια που μου λειπουν δεν μπορω να τα βρω στα ελληνικα  και δεν ειπα να ανεβουν στο tracker απλα αν μπορεσει προσωπικα καποιος να μου μεταγλωτιζει ενα επεισοδειο καθε εβδομαδα και οποτε μπορει.μακαρι να μπορεσει καποιος να μου τα μεταφρασει γιατη τα digimon ειναι και για παντα θα ειναι η αγαπημενη μου σειρα.εστω τα 3 τελευταια επεισοδεια οπιως μπορει  _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sammy στις Παρ Ιούλ 13, 2007 9:17 am, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2007 10:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
παιδια θελω να κανω τις βιντεοκασσετες digimon σε dvd αλλα δεν ξερω τη μηχανημα να χρησιμοποιησω  αν ξερει κανεις να μου προτεινει κατι  θα του ειμαι υποχρεος. _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2007 10:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια κάρτα TV
και να συνδέσεις εκεί το VHS.
Έτσι θα ripάρεις τις κασέτες σου και μετά με ένα
προγραμματάκι δημουργείας DVD τα γράφεις και σε DVD. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 23, 2007 12:35 am
Τίτλος:
|
|
|
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Elric, απλά να πω και κάποιες λεπτομέρειες :
1) Καλό είναι να προτιμήσεις TV tuner σε θύρα PCI ή PCI Express (προτείνεται το δεύτερο αν έχεις καινούριο υπολογιστή) καθώς έχουν καλύτερο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων από τα USB.
2) Προτείνεται να μη χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που θα βρίσκεται μαζί με την κάρτα. Εγκαθιστάς μόνο τους drivers (καλό είναι να κατεβάσεις από το site της εταιρείας τους τελευταίους) και χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα για τη διαδικασία του capture όπως VirtualDub.
3) Προτείνεται στη διαδικασία του capture να χρησιμοποιηθεί κάποιος video codec με lossless compression (Huffyuv, Lagarith) ή αν υπάρχει πρόβλημα χώρου κάποιος codec με αλγόριθμο MJPEG (PicVideo MJPEG v3), ενώ για τον ήχο προτείνεται η χρήση του codec Lame MP3 ACM με ρυθμίσεις 320kbps CBR.
4) Προτείνεται η χρήση φίλτρου crop για την αποκοπή της ενοχλητικής λωρίδας κάτω που εμφανίζεται σε όλες τις βιντεοκασσέττες και περιέχει πηροφορίες για την κασσέττα.
5) Προτείνεται η χρήση φίλτρων για deinterlace, denoise και sharpening.
6) Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί το colorspace YUV (ή YV12 αν υποστηρίζεται από την κάρτα).
7) Τέλος προτείνεται η χρήση του codec x264 για τη συμπίεση του βίντεο και τα codec Vorbis ή AAC για τη συμπίεση του ήχου στο τελικό encoding για τη μείωση του μεγέθους με διατήρηση της ποιότητας.
Πιο συνοπτικά τα βήματα για ένα καλό και σωστό TV/VHS capture :
- Capture σε Huffyuv/Lagarith/MJPEG-MP3(VirtualDub)
- Δημιουργία αρχείο Avisynth με φίλτρα για deinterlace (Decomb), denoise, sharpen
- Τελικό encoding με x264-Vorbis/AAC (MeGUI)
EDIT
Επειδή παρασύρθηκα, ξέχασα ότι θέλεις να τα γράψεις σε DVD στο τέλος, οπότε η διαδικασία του τελικού encoding στην περίπτωσή σου αντικαθίσταται από την διαδικασία συμπίεσης σε μορφή MPEG2 για DVD. Ένα απλό και σχετικά καλό πρόγραμμα για τέτοιες μετατροπές είναι το Nero Vision. Επίσης υπάρχουν τα Adobe Encore (δύσκολο), Sonic DVDit (αρκετά καλό και σχετικά εύκολο). Πάντως όποιο πρόγραμμα και να διαλέξεις, πρέπει να προσέξεις να επιλέξεις τη συμπίεση με 2 περάσματα (2-pass) και να μην ξεπερνάει ο χρόνος του βίντεο τις 2 ώρες, ώστε να έχεις καλό αποτέλεσμα!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 24, 2007 12:08 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ έχω μια ASUS και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Ορίστε και το LINK της από το e-shop που την πήρα.
Είναι αρκετά οικονομική και υποστηρίζει και αναλογική και ψηφιακή TV.
Και το όνομα ASUS για εμένα τουλάχιστον είναι εγγύηση. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2007 11:19 am
Τίτλος:
|
|
|
ρε παιδια οποιος εχει επεισοδεια digimon να μας το πει λοιπουνε παρα πολυ λιγα εχεθς βρηκα ενα παιδι που εχει το επεισοδειο 32 στα ελληνικα.ευτυχως για εμενα τα πρωτα 33 στη σειρα(μου ελειπε το 32)και τωρα μου λειπουν τα πεισοδεια 34,35,36,48,49,50,51,52,53,54.10 επεισοδεια μονο για να ολοκληρωθει μια σειρα με ελληνικη μεταγλωτισση.οποιος ξερει καποιον που εχει επεισοδεια να το πει εδω  _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 12, 2007 8:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
παιδια μολις εκλεισα τα πρωτα 47 επεισοδεια digimon στα ελληνικα.τωρα μου λειπουν 48,49,50,51,52,53,54 και τελος.λογικα αν ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν υαπρχει κανενας να τα εχει και αν ειναι ετσι λογικα με κατι παδια θα μεταφρασουμε τα τελευταια 7 επεισοδεια.αφου μετα το 30 ολα ηταν της espresso,kai den eixe bgalei ta teleytaia epeisodeia  αρα μαλλον μεταφραση. _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|