Καλά και άξια παλικάρια αλλά και κοπελιές της A/C αλλά και Anime.gr.
Δε θα ήταν ωραία ιδέα κάποια στιγμή να κανονίσουμε μια συνάντηση και στην πανέμορφη Κρήτη;(ταπεινή μου άποψη)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Δευ Οκτ 15, 2007 9:51 pm, 1 φορά
Δε θα ήταν ωραία ιδέα κάποια στιγμή να κανονίσουμε μια συνάντιση και στην πανέμορφη Κρήτη;(ταπεινή μου άποψη)
Δε θα ήταν ωραία ιδέα κάποια στιγμή να κανονίσουμε μια συνάντιση και στην πανέμορφη Κρήτη;(ταπεινή μου άποψη)
εγώ το έχω πει εδώ και πολύ καιρό να μαζευτήτε εκει κάτω αλλά κανεις δεν με ακούει. όταν αξιωθώ να κατέβω στο ηράκλειο θα προσπαθίσω να σας μαζέψω στο ηράκλειο.
Όταν λοιπόν αξιωθείς, όπως λες, να κατέβεις Ηράκλειο, contact me να στήσουμε το όλο operation παρεάκι
Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά, εσένα αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Δευ Οκτ 15, 2007 9:54 pm, 1 φορά
Μπα; Και γιατί όχι στα Χανιά; Είναι άλλωστε πιο όμορφα από το Ηράκλειο!
Έλα βρε Raziel666, κι εσυ γιατί όχι Χανιά; Εγώ πρότεινα Κρήτη, ούτε Ηράκλειο, ούτε και Χανιά.
Τα Χανιά τα αγαπώ και τα εκτιμώ ιδιαιτέρως γιατί έχω γνωρίσει πολύ καλά παιδιά εκεί και επίσης υπηρέτησα φαντάρος στη 5 μεραρχία χανίων.
Έλα τώρα, δε πιστεύω να είσαι από τα άτομα που μαλώνουν για αυτά τα ηλίθια θέματα μεταξύ Χανίων και Ηρακλείου;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Δευ Οκτ 15, 2007 9:56 pm, 1 φορά
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 10, 2007 5:20 pm
Τίτλος:
Δεν είμαι Χανιώτης και ούτε Κρητικός οπότε δεν στέκει αυτό που λες! ^_^
Από εκεί και πέρα, αντικειμενικά τα Χανιά είναι πιο όμορφα! Όσο για το Ηράκλειο σίγουρα δεν είναι στη μέση - αν δεχτούμε ότι η Κρήτη είναι κυρίως Ηράκλειο / Ρέθυμνο / Χανιά (μετά είναι το χάος). Τέλος πάντων, περί ορέξεως... _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
By the way, οι συναντήσεις είναι πάντα καλή φάση, count me in! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Θελω να πιστευω να μην με βαλουν βαρδια απογευματινο το επομενο Σαββατο.
Και να με χουν ομως, θα προσπαθησω να το αλλαξω.
Τελικος προορισμος να υποθεσω Δαδα η Coffix Λιζα; _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4Επόμενη
Σελίδα 1 από 4
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας