Σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το ένα από το άλλο; (υπόθεση,animation,κτλ...)
Είναι σαν να συγκρίνεις 2 κιλά αλεύρι με 5 λίτρα νερό...δηλαδή δύο πολύ διαφορετικά anime. _________________
To Death Note ηταν καλο(αν και το τελος το περιμενα διαφορετικο) αλλα σαν το FMA δεν συγκρινεται τιποτα.Η ψηφος μου παει στο FMA δαγκωτη χωρις να λεω οτι δεν μου αρεσε το Death Note
+1 για FMA απο μένα. Άσε που το DN όπως αποδείχθηκε ήταν σειρά 2 ταχυτήτων. Δεν ξέρω αλλα μετά το επεισόδιο 25, ήταν σα να βλέπεις κάτι αλλο. Επίσης αισθάνομαι οτι ευχαρίστως θα ξαναεβλεπα το FMA των 51 επεισοδίων. Για το DN δε μπορω να πω το ιδιο. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Δύσκολη επιλογή. Το περιεχόμενο και το στυλ είναι αρκετά διαφορετικό, ακόμα και η σχεδίαση. Αν θα διάλεγα κάποιο, ίσως να ήταν το FMA, αλλά τότε θα ένιωθα ότι αδικούσα το DN. Μάλλον θα έλεγα ότι είναι κορυφαία και τα δύο, το καθένα στο είδος του. Οπότε δεν ψηφίζω στην ψηφοφορία! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Αν και όντως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά anime σε κάθε τομέα, και επειδή δεν αναφέρεται κανείς από αυτούς τους τομείς ώστε να γίνει η σύγκριση, θα ψηφίσω σύμφωανα με τη γενική "γεύση" που μου άφησαν τα δύο anime. Λοιπόν ευχαριστήθηκα λίγο παραπάνω όταν παρακολουθούσα το FMA. Οπότε FMA _________________
Αν και όντως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά anime σε κάθε τομέα, και επειδή δεν αναφέρεται κανείς από αυτούς τους τομείς ώστε να γίνει η σύγκριση, θα ψηφίσω σύμφωανα με τη γενική "γεύση" που μου άφησαν τα δύο anime.
Ψηφίζοντας σύμφωνα με την πρώτη εντύπωση που μας άφησε το κάθε anime, θα με κέρδιζε σίγουρα το FMA... _________________
Καταπληκτικά και τα δύο ΑΝΙΜΕ. Συμφωνώ με όλα όσα είπατε παραπάνω.
Δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. Μ άρεσε πολύ το κλίμα του FMA και οι
ανατροπές τοu DN. Και γω το βλέπω το DN σαν ΑΝΙΜΕ δύο ταχυτήτων γιατί
πράγματι αλλάζει απότομα μετά το 25. Αν πρέπει να διαλέξω κάποιο θα διαλέξω
το FMA...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4Επόμενη
Σελίδα 1 από 4
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας