Arkassa έγραψε:
|
(Συγγνώμη, που κάνω διπλό post για το ίδιο θέμα, αλλά ο gplayer2, είπε πως η ερώτηση είναι περισσότερο θέμα "Υποστήριξης" και εγώ δεν ξέρω πως να κάνω delete το πρώτο μου Post :-( Έχει την καλοσύνη να το κάνει για μένα κανένας admin?)
|
Διαμαρτύρομαι έντονα για την αλλοίωση του ονόματός μου (ξανά)
Μα καλά, τόσο δύσκολο nick έχω;
Για να σοβαρευτώ τώρα, σου είχα απαντήσει και σου είχα στείλει κάποια λινκ με παρόμοια threads. Απότι φαίνεται δεν πρέπει να τα διάβασες, ή απλά δεν τα κατάλαβες!
Anyway, θα ξαναπώ κάποια βασικά, η φέτα που λές ότι έχεις υποστηρίζει MPEG4 αλλά συγκεκριμένα profile ρυθμίσεων. Το H264 που χρησιμοποιείται στο Death Note είναι σε πιο υψηλό προφίλ ρυθμίσεων από αυτά που υποστηρίζουν οι επιτραπέζιες φέτες.
Οπότε θεωρητικά μπορείς να μετατρέψεις τα H264 αρχεία σε XviD ή DivX σε συμβατό προφίλ και να τα παίξει μια χαρά η φέτα σου. Όμως οι απώλειες που θα έχεις στην ποιότητα, θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητές. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, μπορείς να τα μετατρέψεις σε μορφή MPEG2 που είναι το native format των DVD players, και να έχεις την λιγότερη δυνατή πτώση στην ποιότητα, θυσιάζοντας όμως τον αποθηκευτικό χώρο, καθώς σε κάθε δίσκο DVD θα πρέπει να βάζεις 6-8 επεισόδια το πολύ.
Προγράμματα για τέτοιες μετατροπές υπάρχουν πολλά, με βασικότερο και ευκολότερο το ConvertXtoDVD.
Ελπίζω να σε κατατόπισα περισσότερο τώρα, ότι απορίες έχεις ρώτα, αλλά πρώτα διάβασε και λίγο περί του θέματος
Αυτά, καλά κουράγια με τις μετατροπές!

And remember, fansubbing is NOT serious business...