Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 13, 2007 11:20 pm
Τίτλος: Claymore Team
Καλησπέρα σε όλους παιδιά, μετά από πολύ προσπάθεια έχουν γίνει αρκετά βήματα, για την προώθηση αυτού του project και την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ετοιμασία των πρώτων επεισοδίων για το release.
Ένας στο Blue White GT ανέβασε ένα (ίσως και περισσότερα) επεισόδιο μεταφρασμένο στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εσάς, απλά το αναφέρω μιας και το θυμήθηκα _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Παιδιά εγώ μπορώ να σας βοηθήσω για μετάφραση αλλά και για encoding. Αν χρειαστείτε πείτε μου _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένας στο Blue White GT ανέβασε ένα (ίσως και περισσότερα) επεισόδιο μεταφρασμένο στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εσάς, απλά το αναφέρω μιας και το θυμήθηκα
Εγώ ήμουνα... Όμως αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερα να βγει σε πιο καλή έκδοση με karaoke hardsub κτλ, κι έτσι έριξα δουλειά, ώστε να μπορέσει γίνει project της animeclipse...
gpower2 έγραψε:
Παιδιά εγώ μπορώ να σας βοηθήσω για μετάφραση αλλά και για encoding. Αν χρειαστείτε πείτε μουWink
Ok man, σε βάζω κι εσένα για μεταφραστή στην ομάδα, όσο για το encoding ελπίζω να μπορέσω να το καταφέρω
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 07, 2007 8:30 am
Τίτλος:
Η σειρά που ακολουθείται βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας για το Project Status. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας