Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 22, 2007 3:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Υπεύθυνοι για να σου απαντήσουν είναι σίγουρα οι seeders. Αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στην Ελλάδα και οι γραμμούλες που μας δίνουν έχουν μηδαμινό upload. Οπότε ειδικά σε release οπως το Death Note που έχουν πολλούς leechers, είναι λογικό να αργήσεις να το κατεβάσεις.
Τώρα για το Super Seeding που λες, έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν ενδείκνυται. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 22, 2007 3:23 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το super-seeding (ή initial seeding στον utorrent client) βοηθάει μόνο στην περίπτωση που είναι κάποιος ο μοναδικός seeder σε ένα torrent. Και πάλι σε αυτήν την περίπτωση η χρησιμότητά του είναι αμφιλεγόμενη.
Πληροφορίες περί του θέματος: http://en.wikipedia.org/wiki/Super-seeding_________________ Share!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 22, 2007 10:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μπα, σε μενα πτροσωπικα, οπως και στου Ninja, και πιθανως και στου Raziel666, δεν πρεπει να χουμε ενεργοποιημενη την επιλογη "Αρχικος Διαμοιρασμος", απλα αποσο εχω διαπιστωσει εγω, πρεπει να κλικαρω συχνα την επιλογη "Ενημερωσε τον Tracker", ωστε να ανανεωνει το ποσοι leechers υπαρχουν εκεινη τη στιγμη, ετσι ωστε να δινω σε οσο περισσοτερους γινεται.
Επισης, εγω εχω 50 kbps maximum upload (forthnet 2play παναθεμα σε, το upload speed ειναι ΠΛΗΡΩΣ δυσαναλογο με το download speed  ), οποτε δεν μπορω να κανω και πολλα για αρχικος seeder.
Οπως εχω ξαναπει, αυτη τη στιγμη ΔΥΟ ειναι οι μονοι δυνατοι seeders (Ninja και Raziel666, οπου ο Ninja σε λιγες μερες φευγει απο κει που ειναι, αρα τερμα και το seeding απο αυτον  ), οποτε μην περιμενετε τρελες ταχυτητες, απτη στιγμη που δεν προθυμοποιουνται αλλα ατομα με δυνατες ταχυτητες να συνεισφερουν στον tracker, Και συναμα στην ομαδα.
Το καταθετω ως ενα προσωπικο παραπονο, εννοεται οχι προς τους κατοχους dsl, αλλα σ'αυτους που μποροευν να κατεβαζουν/ανεβαζουν απο πανεπιστημια και λοιπα ιδρυματα με μεγαλες συνδεσεις.
Μην ξεχνατε, πως ειμαστε κοινοτητα προσφορας, απο fans για fans, και δεν το κανουμε απο αναγκη, αλλα απο αγαπη. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 28, 2007 9:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Επειδη το torrent ειναι μεγαλο, αποτελειται απο κομματια των 4MB. Οποτε λογικο ειναι να αργησει περισσοτερο να παρει μπρος, καθοτι δε μπορει ενας client να μοιραζει το κομματι που κατεβαζει εκεινη τη στιγμη. Πρεπει οι leechers να κατεβασουν αρκετα κομματια για να δουλεψει το torrent. Αϊ θινκ...
edit:
γενικα οταν εχεις μικρα κομματια ανεβαινει το availability πιο γρηγορα.
Βεβαια σε μεγαλα torrents δε μπορεις να εχεις κομματια 500Κ π.χ γιατι θα χανεται πολυτιμο bandwidth σε overhead. Απλως τα μεγαλα κομματια δεν ευνοούν οταν οι χρηστες εχουν μικρο upload γιατι αργουν να συνεισφερουν στο torrent και αργει να ανεβει το availability. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Φεβ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 23, 2007 10:42 am
Τίτλος:
|
|
|
Θα συμφωνησω πως το μεγεθος των κομματιων ειναι αρκετα καθοριστικο για το ζητημα του κατεβασματος..
Αυτο που θελω να προσθεσω ειναι πως τα κομματια κατεβαινουν randomly οποτε ενας που κατεβαζει ενα σπανιο κομματι,σιγουρα μετατρεπεται σε εναν πολυτιμο σιντερ για τους υπολοιπους που τους εκατσε μεχρι εκεινη τη στιγμη να κατεβασουν πιο "δημοφιλη" κομματια!!
Οποτε το ζητημα απλα επανερχεται στο σημειο "Παιδια,σινταρεται ολοι οσο μπορειτε"!!
Δυστυχως η ταπεινη αφεντια μου εχει απλα μια φοιτητικη συνδεση dsl 768 KB με μεγιστο απλοαντ τα 21 ΚΒ...
Και κανω οτι μπορω οσoν αφορα Bleach & Plawres!!
Που να κατεβαζα και τα υπολοιπα προτζεκτ!!Θα εδινια μισο ΚΒ στον καθενα...
Το μεγαλυτερο δυστυχημα για ολους μας ειναι πως η ασοεε στην οποια βρισκομαι εχει συνδεση 100 ΜΒ αλλα και admins που εχουν πληρη καταλογο με ολα τα τορρεντ clients...
Οποτε δεν μπορω να βοηθησω απο εκει...
(η μιση μου παρεα+η αφεντια μου εχουμε φαει 7ημερο μπαν καθε φορα που μας τσακωνουν..) 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Ιούλ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|