View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 1:21 am
Post subject:
|
|
|
Είναι γεγονός ότι το CoreAVC είναι πολύ καλό, αν και το ffdshow στα τελευταία του build είναι πολύ βελτιωμένο σε αυτόν τον τομέα. Γιαυτό συνίσταται και η εγκατάσταση του κάθε codec ξεχωριστά, ώστε να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι το κάθε update.
Η διαφορά είναι ότι το CoreAVC πλέον είναι shareware, σε αντίθεση με το ffdshow. Αυτός βασικά είναι και ο λόγος που δεν το έχω βάλει στα συνιστώμενα codecs. Για του λόγου το αληθές, ορίστε και η σελίδα του:
http://www.coreavc.com
ΥΓ.
Στο K-lite codec pack υπάρχει το CoreAVC, γιαυτό και πολλοί το προτιμούν. Όμως επαναλαμβάνω δεν είναι νομιμη η χρήση του. Αν κάποιος θέλει να βρει την τελευταία έκδοση "σπασμένη" μπορεί να κάνει ένα search στο Ιsohunt και να το βρει.
EDIT
@sunday
μήπως στο ffdshow είχες ξεχάσει ενεργοποιημένο το postprocessing; Αν ναι, τότε σε μεγάλες αναλύσεις, ασχέτου codec, θα έχεις πρόβλημα. Εγώ με Core2Duo και αναγκαστικά το βγάζω σε High Definition Video. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 2:08 pm
Post subject:
|
|
|
gpower2 wrote:
|
@sunday
μήπως στο ffdshow είχες ξεχάσει ενεργοποιημένο το postprocessing; Αν ναι, τότε σε μεγάλες αναλύσεις, ασχέτου codec, θα έχεις πρόβλημα. Εγώ με Core2Duo και αναγκαστικά το βγάζω σε High Definition Video.
|
Όχι, χωρίς postprocessing. Δεν είχα τέτοιες φιλοδοξίες.
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 4:23 pm
Post subject:
|
|
|
magus wrote:
|
Εγω τωρα εχω το ACE Mega Codecs
|
Εγώ συνεχίζω να είμαι κατά των codec packs για τους λόγους που αναφέρω και στο αρχικό μου ποστ. Δημιουργούν πολλά προβλήματα στο 90% των περιπτώσεων. Το μόνο codec pack που "ανέχομαι" είναι το CCCP.
sunday wrote:
|
Όχι, χωρίς postprocessing. Δεν είχα τέτοιες φιλοδοξίες.
|
Τότε παίζει να έχεις παλιό build, γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει τόσο έντονα προβλήματα με το ffdshow, ακόμα και σε χαμηλότερης δυναμικότητας επεξεργαστές. Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις κάποιο καινούριο build, που μπορείς να προμηθευτείς από το σχετικό λινκ στο αρχικό ποστ. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:02 am
Post subject:
|
|
|
Raziel666 wrote:
|
Μια άλλη επιλογή που είδα να βοηθάει στο γρήγορο decoding από το CoreAVC είναι η απενεργοποίηση του deinterlacing, ακριβώς κάτω από αυτήν που περιγράφεις. Δεν ξέρω γιατί χρειάζεται μια τέτοια επιλογή, αφού όλα τα video που κυκλοφορούν από fansub είναι ήδη deinterlaced...
|
Σωστός! Επειδή την είχα μονίμως στο No Deinterlacing, δεν το είχα προσέξει, αλλά έχεις δίκιο. Θα γίνει προσθήκη αμέσως στο FAQ! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 10:50 am
Post subject:
|
|
|
UPDATE:
- Προστέθηκαν περιεχόμενα
- Προστέθηκαν συνιστώμενοι players
- Προστέθηκαν ρυθμίσεις για τους συνιστώμενους players
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλείτε όποιος δουλεύει σε Linux και είναι γνώστης του αντικειμένου, να ποστάρει προτεινόμενους players και οδηγίες, ευχαριστώ. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 9:00 am
Post subject:
|
|
|
Ναι γίνεται!
Εγώ το έχω κάνει αυτό με το real alternative και το quick time alternative. _________________
|
|
Back to top
|
|
|