Posted: Thu Apr 10, 2008 6:44 pm
Post subject:
Πριν λίγες μέρες αξιώθηκα κι εγώ να το δω, πραγματικά φανταστική σειρά και άρτια ποιότητα release! Ευγε παλικάρια μου! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ολοι λένε άριστο.. αλλα εγώ θα διαφωνίσω(προσωπική μου άποψη) πάνω σε κάτι: ο beyond the grave είναι μια παραλλαγή του Vincent Valentine (final fantasy vii compilation)από εμφάνιση μέχρι και οι εσωτερικές πτυχές των δύο χαρακτίρων μοιάζουν πολύ. κατά τα άλλα συμφωνώ με τους υπόλοιπους. _________________ Which Final Fantasy Character Are You? Final Fantasy 7
Ολοι λένε άριστο.. αλλα εγώ θα διαφωνίσω(προσωπική μου άποψη) πάνω σε κάτι: ο beyond the grave είναι μια παραλλαγή του Vincent Valentine (final fantasy vii compilation)από εμφάνιση μέχρι και οι εσωτερικές πτυχές των δύο χαρακτίρων μοιάζουν πολύ. κατά τα άλλα συμφωνώ με τους υπόλοιπους.
Εσωτερικά ίσως να μοιάζουν ναι, αλλά σκέψου και πόσοι άλλοι ήρωες μοιάζουν μεταξύ τους!
Το Gungrave το ειδα απο την εκδοση της AnimeClipse πριν λιγους μηνες.
Θα ηθελα να ασχοληθω με δυο πραγματα.Πρωτα με την δουλεια της AnimeClipse. Πραγματικα καλη δουλεια(η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει μεχρι τωρα release της AnimeClipse που να πεφτει κατω απο το "πολυ καλο", και με τους ρυθμους που βελτιωνονται τα καινουργια releases, δεν νομιζω να δω τιποτα μακρια απο το αριστο).
Σαν δευτερο θα ηθελα να αναφερθω στην εντυπωση μου απο το anime.
Βλεποντας τις βαθμολογιες και τις κριτικες, περιμενα κατι εξαιρετικο(βεβαια κρινοντας απο τις βαθμολογιες στο aniDb, θα επρεπε να περιμενω το Elfen Lied να ειναι "εεε... καλο", ενω το βρηκα υπεροχο).
Τεχνικα, δεν μπορω να πω, μου αρεσε πολυ.Ουτε το spoiler του πρωτου επεισοδιου με ενοχλησε.Αλλου ηταν το προβλημα.
Πραγματικα με χαλασε το ολο στησιμο στον ιδιαιτερο κοσμο του Gungrave.
Αμερικανο-Ιταλικου τυπου μαφια, με πολλες Ιαπωνικες συνηθειες και τυπικοτητες, πιστολιδι συγχρονου Αμερικανο-Νεγρικου τυπου, και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, ειχαμε ενα ματσο εγκληματιες, που το story ηθελε να τους ξεχωριζουμε σε καλους και κακους εγκληματιες. Ελεος!
Δηλαδη ο Harry ηταν καθικι(που ηταν!), ενω ο Big Daddy ηταν ο αγαθος παππουλης, ο προστατης των αδυνατων.Ρε δεν ξυνεται καμια πατσα λεω εγω!
Τωρα παμε στα δυσκολα. Γιατι και τα 26 επεισοδια τα ειδα σε 3 ημερες; Εεεε;
Υποθετω οτι αυτο που με τραβηξε ηταν οι χαρακτηρες, και το γεγονος οτι ηθελα να δω που θα βγει αυτη η φιλια(Brandon-Harry), που θα φτασει η εκδικηση, και φυσικα το love story(ειμαι πλεον σιγουρος οτι ειμαι πολυ αισθηματιας βαθια μεσα μου). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
O Daddy έκανε ότι έκανε για να προστατέψει την οικογένεια, ενώ ο Harry στόχευε να ανεβεί στην κορυφή. Ο μεν δηλαδή είχε αλτρουισμό ή έστω συναίσθηση ευθύνης για τους άλλους, ενώ ο αλλός δρούσε από εγωκεντρισμό. Ο καλός-ήρωας της υπόθεσης ήταν αυτός που στην τελική δεν είχε ίχνος εγωϊσμού μέσα του.Έτσι το κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Επίσης νομίζω ότι όλοι οι ήρωες κερδίζουν τη συμπάθεια του θεατή στο τέλος!
Φιλε twin, o Daddy προστατευε την οικογενεια λες.Η δραση της οικογενειας ομως περιλαμβανε αφθονες εγκληματικες πραξεις, και στο κατω κατω, τι γινεται με αυτους πο δεν ειναι στην οικογενεια? Τελος παντων καταλαβαινω την διαφοροποιηση μεταξυ Harry και Daddy, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι o Daddy ηταν ενας αγαθος τυπος.Το να προστατευεις την οποια οικκογενεια, εις βαρος τριτων, δεν το βλεπω και τοσο αγαθο!
.
_________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Last edited by Nadir on Wed May 28, 2008 6:47 am; edited 1 time in total
Double post και greekliz????
Πλακίτσα
ο twin εννοεί την οικόγενεια του daddy πριν γίνει μαφιόζος, δλδ τους γείτονες, τους φίλους του γνωστούς που δεν ήταν μαφιόζοι
Posted: Wed May 28, 2008 12:57 pm
Post subject:
Nadir wrote:
Πραγματικα με χαλασε το ολο στησιμο στον ιδιαιτερο κοσμο του Gungrave.
Αμερικανο-Ιταλικου τυπου μαφια, με πολλες Ιαπωνικες συνηθειες και τυπικοτητες, πιστολιδι συγχρονου Αμερικανο-Νεγρικου τυπου, και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, ειχαμε ενα ματσο εγκληματιες, που το story ηθελε να τους ξεχωριζουμε σε καλους και κακους εγκληματιες. Ελεος!
Δηλαδη ο Harry ηταν καθικι(που ηταν!), ενω ο Big Daddy ηταν ο αγαθος παππουλης, ο προστατης των αδυνατων.Ρε δεν ξυνεται καμια πατσα λεω εγω!
Τωρα παμε στα δυσκολα. Γιατι και τα 26 επεισοδια τα ειδα σε 3 ημερες; Εεεε;
Υποθετω οτι αυτο που με τραβηξε ηταν οι χαρακτηρες, και το γεγονος οτι ηθελα να δω που θα βγει αυτη η φιλια(Brandon-Harry), που θα φτασει η εκδικηση, και φυσικα το love story(ειμαι πλεον σιγουρος οτι ειμαι πολυ αισθηματιας βαθια μεσα μου).
Μα όλη η μαγεία του anime αυτή ήταν ρε συ. Με ποια λογική νομίζεις άλλωστε πως άρχισαν οι οικογένειες στις μεγάλες μαφίες; Για να βοηθάνε τους γείτονες, τους γνωστούς σε ότι προβλήματα είχαν. Και κατά επέκταση τους φίλους των φίλων κτλπ. Και μέσω αυτού ναι μεν παίρναν μπόλικο σεβασμό και αγάπη αλλά μαζί με αυτό, ο κόσμος ένιωθε και φόβο εκτός απο σεβασμό. Tις ταινίες godfather τις έχεις δει;
Εγώ πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο ατού του anime που σου έδειχνε τον κόσμο της μαφίας απ'αυτή την οπτική γωνία. Σε τελική και οι εγκληματίες νομίζεις πως δεν είναι άνθρωποι; Ή πως δεν έχουν τίποτα απολύτως να προστατέψουν και κανένα κίνητρο;
Αν μετά πάντως το anime δεν έμπλεκε και τόσο υπερφυσικό (που πιστεύω πως το παρακάνανε) τότε θα μιλούσαμε για αριστούργημα ίσως και godfather των anime.
_________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
Έχω δει μερικά επισόδια αλλα οχι ολα...Μπορει κανεις να μου πει γιατί παρουσιάζει ετσι τον Brandon στο πρώτο επισόδιο ή έστο να μου πει αν θα το δείξει στο τέλος του anime???
Πάντως πολύ ωραί0 anime και πολύ καλή δουλειά απο την animeclipse!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum