οκ εντάξει το υπεραμύνομαι αλλά τουλάχιστον μπορώ να πω ότι μου αρέσει γιατί προσωπικα δεν με έχει ξενερώσει μιας και που ξέρω σε ποιο επίπεδο κινητέ η κάθε σειρά και όταν παρουσιάζει κάτι βλέπω το αναμενόμενο και δεν περιμένω κάτι παραπάνω!
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 09, 2011 6:46 pm
Τίτλος:
Βασικά αυτό που έχεις καταφέρει είναι να βλέπεις κάθε επεισόδιο για αυτό που είναι και να μην το συγκρίνεις με αυτό που ήταν κάποτε αυτές οι σειρές...
Δυστυχώς αυτός ο τρόπος σκέψης (λόγω και της πληθώρας από anime που κυκλοφορούν εκεί έξω), καλώς ή κακώς, τείνει να χαθεί και γι'αυτό βλέπεις αυτή την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων anime, τα οποία δεδομένου του μεγέθους τους, αναπόφευκτα εμφάνισαν αλλαγές τόσο στην σχεδίαση τους όσο και στην εξέλιξη του story τους.
Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, το κρίνει ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του.
Αλλά όπως έχει πει και ο λαός: "Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα" _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
οκ δεν διαφωνώ καθόλου! Α παρεμπιπτόντως τούμπανο δουλεία στο Ippo είδα εχτές το 1ο επεισόδιο και γούσταρα! Βγάλτε και τα υπόλοιπα για να την δω όλη τη σειρά!!!
Επιχείρησα το Σκούπα No Jutsu, αλλά διαπίστωσα ότι είναι περισσότερα τα άσχετα ποστ από τα κανονικά.
Οπότε κάνω ένα Katon: Gokakyou No Jutsu και "καίω" το thread.
Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο ήρεμο... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας