Να πω και γω λιγα λογια τωρα για την 6η σεζον εξ ολοκληρου.
1ον)Μπορω να πω οτι ηταν τελειως διαφορετικη απο ολες τις αλλες.Δεν εχει ομαλη ροη και ηταν συνεχως με σκαμπανεβασματα σε σημειο να νομιζουμε οτι εχουν χασει την μπαλα οι συντελεστες της σειρας.
Να σημειωσουμε επισης οτι η σειρα πηρε σε καποια επεισοδια χειροτερες κριτικες ξεπερνωντας και τα αθλια επεισοδια με τους ghostfacers.
2ον)Μου φανηκε οτι αυτο που θελαν να κανουν στην αρχη το καναν στο τελος με διαφορετικο χαρακτηρα.Θεωρω οτι για τον σαμ πηγαιναμε να γινει ο epic evil αλλα δεν τραβηξε τοσο και ετσι το γυρισαν στο ευκολο θυμα τον castiel.
Που το στηριζω αυτο;
Στο οτι ενω μας ειχαν φαει τα αυτια σε ολη την σεζον μην πεσει το τοιχος του σαμ σε 10 λεπτα καταφερε και αντεπιξηλθε και δεν δωσαν καθολου βαση.
3ον)Θεωρω οτι το φιναλε της 6η σεζον μας αφησε ολους αφωνους.Οχι μονο εμας εδω αλλα γενικα και στα φανς σιτε γινεται της κακομοιρας.
Πραξη απελπισίας;
Δεν το γνωριζω,αν και πιστευω ναι γιατι αλλιως η 6η σεζον θα μας αφηνε μονο κακες αναμνησεις καθως μεχρι το 19 επεισοδιο δεν θυμιζε καθολου το κλασσικο supernatural.
Τωρα ετσι οπως τα καναν τη περιμενω;
Σιγουρα δεν αφησαν και πολλα περιθωρια κανοντας τον cas θεο.Αν και θα ελεγα οτι σιγουρα θα βρισκαν καποια τρυπα στο σεναριο ωστε να τον νικησουν το θετικο ειναι οτι επιστρεφει ο Eric kripke οποτε οι προσδοκιες μου πολυ ψηλα.
Σεναρια που θεωρω θα μας κανουν να θεωρουμε epic την 7 σεζον;
α)Με καποιο τροπο να σκοτωθει ο cas
b)Να ενωθουν ολοι εναντιον του cas και οταν λεω ολοι,μεχρι και να ελευθερωσουν τον lucifer και τον Michael απο το κλουβι.
Αν και μου ειναι πολυ αγαπητος ο cas δεν θα ηθελα με τπτ να δω να επανερχεται στα λογικα του γιατι τοτε πραγματικα θα με επιβεβαιωσουν οτι το φιναλε της 6η σεζον ηταν απλα για να σωθει η σεζον.
Αυτα απο μενα προς το παρον!