Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Ανορθρογραφία στα Forum Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 4:02 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sugata έγραψε:

Φαντάζομαι εσύ μόνο σ' αυτό εδώ το φόρουμ βλέπεις λάθος συμπεριφορές ή pwnαρισμα.
Ε;
Μην απαντήσεις. Ξέρω.

Λυπάμαι θα απαντήσω, και μάλιστα αρκετά σκληρά. Αλλά μόνο σε αυτό εδώ το φόρουμ βλέπω να υποστηρίζονται λάθος συμπεριφορές. Και αναφέρομαι στον Gpower2 που ναι μεν ζητάει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ευγενικά, αλλά εγώ ευγενικό κράξιμο πρώτη φορά ακούω:
Gpower2 έγραψε:
Όμως ένα κραξιματάκι στους ανορθόγραφους θα το ήθελα να το ρίχνουμε πού και πού όπως τώρα καλή ώρα.

Και πέρα από το quote, αυτό που εισπράττω από τα post του είναι πως καλά κάνουν ειρωνικά σχόλια τα ίδια τα μέλη του team, απλώς να το κάνουν με περισσότερο τακτ (wtf?). Αν και βέβαια ακόμα και αυτό θα ήταν μια βελτίωση.

sugata έγραψε:

Όπως ξέρω ότι τρολαρίσματα με αποδέκτη εσένα τα 'χεις αφήσει εκεί να υπάρχουν, χωρίς να δώσεις σημασία.

Ομολογουμένως δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, και επειδή όντως ξεφεύγουμε αρκετά, αν θες μου απαντάς σε pm.

sugata έγραψε:

Οπότε άσε κατά μέρους το κήρυγμα. Επικεντρώσου στο θέμα το οποίο άνοιξα, με βάση την αφορμή που είδα μπροστά μου.
Θα μπορούσα να διαολοστείλω, και να 'χε τελειώσει εκεί το θέμα. Δεν το κάνω.
/discuss ό,τι λέει ο τίτλος.

Οοοοkay, chill out. Τη γνώμη μου λέω, δεν κάνω κήρυγμα, και όπως είπα και πριν, τοποθετήθηκα ήδη επί του θέματος και αν θέλετε σας κάνω μια λίστα με τα πιο συχνά ορθογραφικά λάθη ώστε να τα έχουν υπόψη τους τα μέλη και να προσέχουν.

Over and out.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 4:12 pm
Τίτλος:

Προς χ χρήστη:
off-topic, αλλά ρε συ, εγκατέστησε αν μπορείς έναν αυτόματο διορθωτή κειμένου για τα ελληνικά <- με ήρεμο τρόπο κριτική
πονάνε τα μάτια μου με τόσα λάθη <- ειρωνικό συνάμα εντός πραγματικότητας σχόλιο.
Αυτά τα δυο στην ίδια πρόταση. => ειρωνικό σχόλιο με τακτ.

Αυτό πώς σου φαίνεται;

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 4:28 pm
Τίτλος:

νομιζω και πολυ κρατησε ολο αυτο...

απλα την επομενη φορα που θα κανει καποιος ορθογραφικα λαθη ας του ζητηθει ευγενικα και οχι ειρωνικα(στην τελικη απο εκει ξεκινησε και το ολο θεμα) να τα διορθωσει και τερμα..

ετσι οπως πατε θα κανουμε εμφυλιο σε λιγο.. Razz

peace brothers and sisters... Whip
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 4:54 pm
Τίτλος:

Gpower2 έγραψε:
Τέλος, στην όλη ιστορία, το μόνο που κρατάω είναι η λάθος αντιμετώπιση από πλευράς ορισμένων μελών, με ειρωνία και αγένεια. Όπως και να 'χει, θα πρέπει να είμαστε πάντα το δυνατό ευγενικοί. Έστω στην αρχή...

Φαντάζομαι ότι η παραπάνω δήλωση κρίθηκε ως αρκετά χαλαρή, σε σχέση με το υπόλοιπο κλίμα της συζήτησης. Ίσως και να ήταν. Ωστόσο, όπως έχω δηλώσει, αν και έχουμε κανόνες στο forum, δε θέλω να το δω στρατοκρατούμενο. Αν γίνει και καμιά στραβή, δε θα πλακωθούμε κιόλας. Σίγουρα έχουν υπάρξει πιο έντονες αντιδράσεις και ίσως και σε πιο χαλαρά θέματα. Ωστόσο το trolling όπως και να το κάνουμε, είναι το αλατοπίπερο στα forum. Ειδικά όταν κρατιέται μέχρι κάποια επίπεδα.

Geutella έγραψε:
Λυπάμαι θα απαντήσω, και μάλιστα αρκετά σκληρά. Αλλά μόνο σε αυτό εδώ το φόρουμ βλέπω να υποστηρίζονται λάθος συμπεριφορές. Και αναφέρομαι στον Gpower2 που ναι μεν ζητάει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ευγενικά, αλλά εγώ ευγενικό κράξιμο πρώτη φορά ακούω:

1) Θεωρείς αυτή την απάντηση σκληρή;
2) Τον όρο ευγενικό κράξιμο τον ακούς για πρώτη φορά; Μην παίζουμε τώρα με τις λέξεις, όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Ο δε σουγάτας σε επόμενο ποστ του εξηγησε ακριβώς τι εννοούσα.
3) Νιώθεις δηλαδή να σε πνίγει το δίκιο σε αυτό το φόρουμ; Ή βλέπεις τόσο απίθανες συμπεριφορές από μέλη της ομάδας σε αυτό το φόρουμ; Τότε μάλλον έχεις να δεις και να μάθεις πολλά.

Geutella έγραψε:
Και πέρα από το quote, αυτό που εισπράττω από τα post του είναι πως καλά κάνουν ειρωνικά σχόλια τα ίδια τα μέλη του team, απλώς να το κάνουν με περισσότερο τακτ (wtf?). Αν και βέβαια ακόμα και αυτό θα ήταν μια βελτίωση.

Αν και κατάλαβες ότι συναινώ με το να πέφτει κραξιματάκι πού και πού, δεν κατάλαβες το πώς το εννοώ. Κοινώς, δε γίνεται να τους παίρνεις όλους από το χεράκι να τους πας κάπου. Ειδικά όταν οι συμπεριφορές τους ξεφεύγουν αρκετά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε ρίχνεις κραξιματάκι, είτε καρτουλίτσα. Για να μη φάνε λοιπόν καρτουλίτσα, τρώνε κραξιματάκι.
Τώρα, αν δε συμφωνείς εσύ ή όποιος άλλος με αυτή τη λογική, είμαι ανοιχτός στη συζήτηση. Αλλά παρακαλώ, μην κάνουμε δικηγορίστικες δηλώσεις, μεταξύ μας είμαστε, δε χρειάζεται να πιανόμαστε λέξη λέξη και να βγάζουμε λόγους.

Κι επειδή είμαι και offtopic να 'ούμε φάε και μια κάρτα για το καλό. Off Topic Warning

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 5:03 pm
Τίτλος:

Gpower2, μετά από όλη αυτή τη συζήτηση κατάλαβες την ένστασή μου. Θέλω να πιστεύω πως πλέον όλοι θα φερόμαστε πιο σωστά. Ο καθένας έχει τον τρόπο του και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είδα ορισμένες συμπεριφορές που με δυσαρέστησαν βαθύτατα και τις καταδίκασα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και κρίνεται από αυτές. Εν ολίγοις, no hard feelings, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το forum καλύτερο, τα μέλη να βελτιώσουν την ορθογραφία τους και εμείς να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τους τρόπους μας. Δε θα διαφωνήσω με κάτι μαζί σου, ελπίζω αυτό το thread να ευαισθητοποίησε άπαντες, ανορθόγραφους και μη.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
bat

Ένταξη: 19 Φεβ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 6:36 pm
Τίτλος:

επειδη ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και μπηκα μονο για αυτο το θεμα εδω
ηθελα και εγω να μπω εδω για να πω μια γνωμη και ειναι πρωσοπικη δικια μου

εγω που μιλαω εδω και γραφω ειμαι ατομο με δυσλεξια αναπηρια 67 τα εκατο και εχω βγαλει μονο το δημοτικο και εχω παει σε ειδικη ταξη
για να μαθω να διαβαζω εκανα αγωνα μεγαλο

για αυτο συγγνωμη για τα οποιαδηποτε λαθη στην ορθογραφια μου αν τυχουν να γινουν

εξαλου εγω στην τριτη δημοτικου εμαθα να γραφω και να διαβαζω

θελω να σας ρωτισω κατι εσας εδω εχετε ποτε νοιωσει το συναισθημα του ρατσισμου απανω σας ε???? ξερετε τι ειναι να πηγαινεις σε εναν συμαθητη σου και να σε διωχνει γιατι εισαι αγραματος ε???ξερετε τι ειναι να εισαι μονος σου και να μην σε κανει κανενας παρεα επειδη εισαι ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ
και να μην σε παιζουνε επειδη δεν ξερεις να γραφεις ουτε το ονομα σου?
εχετε νοιωσει ποτε τον λεγομενο αποκλεισμο απο την κοινωνια επειδη εισαι ατομο με ειδικες αναγκες??? εχετε νοιωσει ποτε το συναισθημα το να σε κοροιδευει ακομα και ο ιδιος ο δασκαλος και να μην σε βοηθαει επειδη πρεπει η ταξη να παει μπροστα γιατι εγω τους βλεπεις τους κραταγα πισω ειμουν παντα ενα βαρος αμα δεν φας τον ρατσισμο στην μαπα δεν ξερεις τιποτα ατομα που λενε οτι η δυσλεξια ειναι μια δικαιολογια και μονο τοτε ειναι για γελια γιαυτα τα ατομα ντρεπομαι για λογαριασμο τους

θημαμαι κιολας οταν εγραφα με κριναν και για τα λαθη μου τα ορθογραφικα
φυσικα ειμαι και εγω εναντιον του greeklish και εναντια στα ατομα που βαριουνται να γραψουν και βρισκουν μια δικαιολογια του τυπου εχω συνηθησει να γραφω greeklish γιαυτο και μιλαω ετσι

και τωρα που μιλαω δυσκολευομαι να γραψω σωστα ακομα και τωρα που ειμαι 19 ετων
το προβλημα παραμενει μετα απο τοσο καιρο

και δεν ντρεπομαι να πω οτι δεν γνωριζω καλα μαθηματικα ουτε εχω σπουδασει τιποτα ειμαι αυτοδιδακτος στον υπολογιστη εμαθα μονος μου μεσα απο τα περιοδικα αν θελετε το πιστευετε

η κοινωνια φταιει που με εχουν στο περιθωριο
απο ατομα που κοιτανε τον εαυτο τους και κρινουν τους αλλους για το πως θα γραφουν και το πως θα μιλανε αντι να βοηθησετε τα ατομα σαν εμενα τα κρινετε λες και εσεις εισαστε καλυτεροι

μην μιλατε γιατι ο καθε ενας απο εμας ειναι διαφορετικος και εχει τα δικα του προβληματα κανεις δεν ξερει τον λογο γιατι γραφουν ορισμενα ατομα greeklish

ακομα και γυμνασιο προσπαθησα να παω και δεν με δεχτηκε η κοινωνια με πεταξανε σαν λεμονοκουπα επειδη δεν μπορουσαν να με αναλαβουν ποιος φταιει τελικα και ποιος πρεπει να ντρεπετε εγω η κοινωνια που με εχει μεσα σε ενα σπιτι εδω τωρα ε?? και το ιδιο το κρατος να θελει να με βαλει στην καλιθεα για ατομα με καθηστερηση ενω ειμαι στο μεταιχνιο αυτα ηθελα να πω
και μπραβο για τα ανιμε που μας δυνετε εδω σε αυτο το εξαιρετικο site

και απο ολη την ομαδα της animeclipse το ατομο που συμπαθω ποιο πολυ ειναι η Geutella δεν υπαρχει καποιος ειδικος λογος απλος ετσι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bat στις Σαβ Φεβ 19, 2011 7:13 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάι 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 7:12 pm
Τίτλος:

ναι, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να περιθωριοποιείσαι και να τρως στη μάπα τον κοινωνικό ρατσισμό επι χρόνια όπως λες. στην δικιά μου περίπτωση επειδή έμπλεξα με τοπικιστικά γουρούνια με κόμπλεξ κατωτερότητας, δασκάλους και μαθητές που οποιονδήποτε ξένο τον θεωρούνε τουλάχιστον μισάνθρωπο.

αν περιμένεις να σε λυπηθώ, δεν θα το κάνω. δεν λυπάμαι τον κοσμάκη.
αντι αυτού, εάν όντως ισχύουν όσα λες, θα έχεις τον σεβασμό μου που κατάφερες όσα κατάφερες.

ποτέ δεν δηλωσα ότι η δυσλεξία είναι μια δικαιολογία.
δήλωσα ότι πολλοί που είτε βαριούνται να ορθογραφήσουν είτε είναι αναρθόγραφοι είτε από δικό τους είτε από φταίξιμο των δασκάλων τους * επικαλούνται δυσλεξία για να καλύψουν τις σαχλαμάρες τους.

*
Για μένα όπως είπανε και άλλοι προηγουμένως, δεν ισχύει το ¨ο δάσκαλος δεν μου έμαθε ορθογραφία". Στο χέρι του καθενός είναι "να ανοίξει κανα βιβλίο να ξεστραβωθεί".

overall, 0/10 guys.
σαπουνόπερα το κάναμε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Melkor1431 στις Σαβ Φεβ 19, 2011 7:16 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 7:16 pm
Τίτλος:

Δυστυχώς ή ευτυχώς, σε μια απ' όλες τις ερωτήσεις που έκανες, για μένα η απάντηση είναι ναι.
Ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη.
Επειδή πίσω από ένα πληκτρολόγιο, μπορούμε να λέμε ότι είμαστε ό,τι θέλουμε, όσο κι αν προσπαθήσω να δεχτώ τα όσα είπες ως αληθή, εξακολουθώ να είμαι καχύποπτος.
Εκτός αυτού, σ' ένα θέμα που αφορά κυρίως την ανορθογραφία και τα αίτια αυτής, πολύ φοβάμαι ότι με την απάντηση σου θα αρχίσουμε να συζητάμε το πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία άτομα που (δεν θα το ωραιοποιήσω) έχουν κάποια προβλήματα είτε μαθησιακά, είτε κινητικά.
Εφόσον λοιπόν είσαι αυτό που λες ότι είσαι (δεν σκοπεύω ούτε να το αμφισβητήσω, ούτε και να το πιστέψω), ξέρεις πολύ καλά ότι αυτός ο κόσμος ούτε αγγελικά πλασμένος είναι, ούτε πρόκειται στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον να γίνει. Το τι θα καταφέρεις και πώς θα το καταφέρεις στη ζωή σου, σίγουρα θα είναι δικό σου επίτευγμα και μόνο, αφού δεν θα έχεις σχεδόν κανενός την βοήθεια. Αλλά κι αυτό φαντάζομαι ήδη το ξέρεις.
Σ' ευχαριστούμε για τα συγχαρίκια στο τέλος.

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 7:22 pm
Τίτλος:

Κοίτα, αν ισχύουν από αυτά τα λες, από εμένα έχεις το θαυμασμό και τη συμπάθεια μου.
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Master Melkor και θα πω ότι και εγώ (όπως πιστεύω και πολύ μεγάλο ποσοστό Ελλήνων) έμπλεξα στα χέρια καθαρμάτων. Να πω για τη δασκάλα στη Α Δημοτικού που δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό χέρι, γιατί "οι σωστοί άνθρωποι γράφουν με το δεξί, όποιος γράφει με το αριστερό έχει σοβαρό πρόβλημα" και "η δεξιά οδός είναι του θεού κτλ."; Που στο τέλος κατέληξα να μάθω να γράφω και με τα 2; Για να μην ανοίξω το κεφάλαιο των νεόπλουτων %$#%σμένων παιδιών που έφαγα στη μάπα σε όλο το γυμνάσιο και στο λύκειο που ήμουν στο ιδιωτικό.
Γι' αυτό το λόγο θέλω να γίνω εκπαιδευτικός: για να μην γίνονται τέτοια λάθη και να μην βγαίνουν προβληματικοί άνθρωποι στην κοινωνία. Και όταν λέω προβληματικοί, δεν εννοώ δυσλεξικοί και ανορθόγραφοι και αγράμματοι, αλλά άτομα που έχουν κόμπλεξ με τον εαυτό τους και είναι τεμπέληδες επειδή έζησαν σε λάθος περιβάλλον με λανθασμένες επιρροές.

0/10 και από εμένα επίσης.
Πάω στη γωνία μου να κλάψω τώρα μετά από τόση μελό σαπουνόπερα. :Ρ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την psofia στις Σαβ Φεβ 19, 2011 7:36 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 7:24 pm
Τίτλος:

bat, από την αρχή που διάβασα το post σου ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα που κάνεις και να σου ευχηθώ να έχεις μεγάλη δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις. Κριτίκαρες με τον πιο εύστοχο τρόπο την αστική υποκρισία της κοινωνίας μας μέσα από το προσωπικό σου βίωμα. Το ποστ σου για μένα ήταν συγκλονιστικό και με συγκίνησες πάρα πολύ. Πραγματικά σε ευχαριστώ που είχες το θάρρος να καταθέσεις όλα αυτά και να βγάλεις προς τα έξω κάτι τόσο προσωπικό. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση και για μένα, αν κρίνω από την τοποθέτησή σου, παρόλο που δε σου δόθηκε η δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης μόρφωσης βλέπω ένα παιδί με ήθος και παιδεία.
Ξέρω πως το post μου είναι off topic απλώς ένιωθα την ανάγκη να τα πω.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 8:03 pm
Τίτλος:

Το παρόν ανοίγει ξανά, admin θέλοντος και καιρού επιτρέποντος happy

Ένταξη: 19 Φεβ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 8:16 pm
Τίτλος:

sugata έγραψε:
Δυστυχώς ή ευτυχώς, σε μια απ' όλες τις ερωτήσεις που έκανες, για μένα η απάντηση είναι ναι.
Ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη.
Επειδή πίσω από ένα πληκτρολόγιο, μπορούμε να λέμε ότι είμαστε ό,τι θέλουμε, όσο κι αν προσπαθήσω να δεχτώ τα όσα είπες ως αληθή, εξακολουθώ να είμαι καχύποπτος.
Εκτός αυτού, σ' ένα θέμα που αφορά κυρίως την ανορθογραφία και τα αίτια αυτής, πολύ φοβάμαι ότι με την απάντηση σου θα αρχίσουμε να συζητάμε το πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία άτομα που (δεν θα το ωραιοποιήσω) έχουν κάποια προβλήματα είτε μαθησιακά, είτε κινητικά.
Εφόσον λοιπόν είσαι αυτό που λες ότι είσαι (δεν σκοπεύω ούτε να το αμφισβητήσω, ούτε και να το πιστέψω), ξέρεις πολύ καλά ότι αυτός ο κόσμος ούτε αγγελικά πλασμένος είναι, ούτε πρόκειται στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον να γίνει. Το τι θα καταφέρεις και πώς θα το καταφέρεις στη ζωή σου, σίγουρα θα είναι δικό σου επίτευγμα και μόνο, αφού δεν θα έχεις σχεδόν κανενός την βοήθεια. Αλλά κι αυτό φαντάζομαι ήδη το ξέρεις.
Σ' ευχαριστούμε για τα συγχαρίκια στο τέλος.
το ξερω οτι δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και ουτε προκειται να γινει το ειδα τωρα και ας εισαι καχυποπτος αυτο εξαλου το περιμενα οτι θα το ελεγες ετσι και αλλιως το θεμα τωρα ας κλεισει εδω γιατι δεν τα βγαζω περα με εσας Cool επιστροφη στην πραγματικοτιτα
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 19, 2011 8:23 pm
Τίτλος:

Δεν μου λες κάτι που δεν ξέρω ήδη αγαπητέ bat.
Ούτε σου είπα κάτι που δεν ξέρεις.
Anyway, φαίνεται πως δεν έχει να πει κανείς κάτι άλλο.
Back to reality boys and girls.
Have fun with your problems.
Καλή σας νύχτα.
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας