View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 7:51 pm
Post subject:
|
|
|
candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)
Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??
Ευχαριστώ! 
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:52 am
Post subject:
|
|
|
kragion wrote:
|
Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??
Ευχαριστώ!
|
Απλά στο rapidshare πλέον στους premium users υπάρχει "όριο" για το πόσο υλικό θα έχουν uploaded και δεν θα σβήνεται. Για να είμαι ακριβής, παλιότερα μπορούσες να έχεις κάνει upload όσα gb ήθελες και δεν στα πείραζε κανείς (δεν έληγαν τα link) τώρα μπορείς ναι μεν να κάνεις το ίδιο αλλά όταν ξεπεράσεις τα 20 gb upload χαρακτηρίζεται το account σου ως XXL και πλέον όποιο αρχείο δεν έχει download για 3 μήνες σβήνεται αυτόματα. Ελπίζω να βοήθησα.
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 11:39 am
Post subject:
|
|
|
kragion wrote:
|
candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)
Ευχαριστώ!
|
Τι υλικό έχεις kragion; είναι κάτι ανάλογο με της Candywhite?
Γιατί να μην τα ανεβάσεις σε κανένα τορρεντ τράκερ όπως το γαμάτο ή το μπλού γάιτ τζτ? νομίζω ότι θα είναι καλύτερα προσβάσιμα και θα τα κατεβάσει και κόσμος που τα ψάχνει αλλά δεν μπαίνει στο φόρουμ της ανιμεκλίπς _________________ 
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:21 pm
Post subject:
|
|
|
Γεια σας παιδιά,
Καινούριο μέλος εγώ, ήρθα για να κάνω μια ερώτηση περί παλιών anime μεταγλωττισμένων στα ελληνικά. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό topic και να μην επαναλαμβάνω πράγματα που ήδη έχουν ειπωθεί, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω αναλυτικά το forum.
Αυτό λοιπόν που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια. Ελπίζω να καταλάβατε. Αν μπορείτε ενημερώστε με
Καλώς σας βρήκα και καλά να περνάτε όλοι 
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 10:43 pm
Post subject:
|
|
|
dadocorpus wrote:
|
θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια.
|
Το έχει ανεβάσει η candywhite στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=_aiJdDNK0-Q
Αν έχεις υπομονή επειδή στο γιουτιουμπ είναι κομμάτια κομμάτια, κάποια στιγμή θα τα ανεβάσει κάπου όλα μαζί με τη βοήθεια των άλλων παιδιών. Θα μας ενημερώσει όταν τα καταφέρουν  _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 11:22 pm
Post subject:
|
|
|
candywhite wrote:
|
-- Σάντυμπελ ΕΚΤΟΣ από τήν κασέτα 19 ( στον Itachi που μου είπε πού να βρω 2 που μου έλειπαν)
|
Βρηκα σημερα τις κασετες 19 και 20 της Σαντυμπελ στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται..  _________________
Θυμήσου ποιός είσαι
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|