Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 7:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)
Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??
Ευχαριστώ! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 12:52 am
Τίτλος:
|
|
|
kragion έγραψε:
|
Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??
Ευχαριστώ!
|
Απλά στο rapidshare πλέον στους premium users υπάρχει "όριο" για το πόσο υλικό θα έχουν uploaded και δεν θα σβήνεται. Για να είμαι ακριβής, παλιότερα μπορούσες να έχεις κάνει upload όσα gb ήθελες και δεν στα πείραζε κανείς (δεν έληγαν τα link) τώρα μπορείς ναι μεν να κάνεις το ίδιο αλλά όταν ξεπεράσεις τα 20 gb upload χαρακτηρίζεται το account σου ως XXL και πλέον όποιο αρχείο δεν έχει download για 3 μήνες σβήνεται αυτόματα. Ελπίζω να βοήθησα.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 11:39 am
Τίτλος:
|
|
|
kragion έγραψε:
|
candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)
Ευχαριστώ!
|
Τι υλικό έχεις kragion; είναι κάτι ανάλογο με της Candywhite?
Γιατί να μην τα ανεβάσεις σε κανένα τορρεντ τράκερ όπως το γαμάτο ή το μπλού γάιτ τζτ? νομίζω ότι θα είναι καλύτερα προσβάσιμα και θα τα κατεβάσει και κόσμος που τα ψάχνει αλλά δεν μπαίνει στο φόρουμ της ανιμεκλίπς _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 12, 2008 1:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σας παιδιά,
Καινούριο μέλος εγώ, ήρθα για να κάνω μια ερώτηση περί παλιών anime μεταγλωττισμένων στα ελληνικά. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό topic και να μην επαναλαμβάνω πράγματα που ήδη έχουν ειπωθεί, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω αναλυτικά το forum.
Αυτό λοιπόν που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια. Ελπίζω να καταλάβατε. Αν μπορείτε ενημερώστε με
Καλώς σας βρήκα και καλά να περνάτε όλοι 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 12, 2008 10:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
dadocorpus έγραψε:
|
θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια.
|
Το έχει ανεβάσει η candywhite στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=_aiJdDNK0-Q
Αν έχεις υπομονή επειδή στο γιουτιουμπ είναι κομμάτια κομμάτια, κάποια στιγμή θα τα ανεβάσει κάπου όλα μαζί με τη βοήθεια των άλλων παιδιών. Θα μας ενημερώσει όταν τα καταφέρουν  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Φεβ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 11:22 pm
Τίτλος:
|
|
|
candywhite έγραψε:
|
-- Σάντυμπελ ΕΚΤΟΣ από τήν κασέτα 19 ( στον Itachi που μου είπε πού να βρω 2 που μου έλειπαν)
|
Βρηκα σημερα τις κασετες 19 και 20 της Σαντυμπελ στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται..  _________________
Θυμήσου ποιός είσαι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|