Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις

Anime με ελληνική μεταγλώττιση Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Thu Jan 10, 2008 7:51 pm
Post subject:
Reply with quote

candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)

Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??

Ευχαριστώ! Wink
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri Jan 11, 2008 12:52 am
Post subject:
Reply with quote

kragion wrote:
Το θέμα είναι ότι και εγώ έχω κάποιες κασέτες, όχι πολλές, αλλά έχει χαλάσει το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανα rip! Ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του pc κλπ κλπ... Σκοπεύω και εγώ να ανεβάσω σε rapidshare ΠΟΛΥ υλικό αλλά άκουσα ότι δίνουν μέχρι 20 γίγα upload αληθεύει?? Και αν ναι εννοούν 20 γίγα τη μέρα? Το μήνα...??

Ευχαριστώ! Wink

Απλά στο rapidshare πλέον στους premium users υπάρχει "όριο" για το πόσο υλικό θα έχουν uploaded και δεν θα σβήνεται. Για να είμαι ακριβής, παλιότερα μπορούσες να έχεις κάνει upload όσα gb ήθελες και δεν στα πείραζε κανείς (δεν έληγαν τα link) τώρα μπορείς ναι μεν να κάνεις το ίδιο αλλά όταν ξεπεράσεις τα 20 gb upload χαρακτηρίζεται το account σου ως XXL και πλέον όποιο αρχείο δεν έχει download για 3 μήνες σβήνεται αυτόματα. Ελπίζω να βοήθησα.
Back to top

Post Posted: Fri Jan 11, 2008 1:38 am
Post subject:
Reply with quote

Rath έχουμε κάνα νέο από αυτό που συζητήθηκε σχετικά με τα anime της Candy white;
I'm getting kinda itchy in the thought of having "Alladin to mahou no lamp" in my hands. Lips Sealed
Back to top

Post Posted: Fri Jan 11, 2008 10:45 am
Post subject:
Reply with quote

Shiroikage wrote:
Rath έχουμε κάνα νέο από αυτό που συζητήθηκε σχετικά με τα anime της Candy white;
I'm getting kinda itchy in the thought of having "Alladin to mahou no lamp" in my hands. Lips Sealed

Όχι ακόμη. Υπομονή... Wink Wink Όταν θα μιλήσω με την candywhite και θα ξέρουμε τι κάνουμε θα ενημερωθείτε... Cool
Back to top

Post Posted: Fri Jan 11, 2008 11:39 am
Post subject:
Reply with quote

kragion wrote:
candywhite το ότι έχεις και διαθέτεις την Λάλαμπελ, καθώς επίσης και όλα τα άλλα είναι απίστευτο!! Είχα επικοινωνήσει με έναν χρήστη ο οποίος και εκείνος τα είχε αλλά μου είπε ότι δεν τα δίνει... (διαφορά ανθρώπων!!)

Ευχαριστώ! Wink

Τι υλικό έχεις kragion; είναι κάτι ανάλογο με της Candywhite?

Γιατί να μην τα ανεβάσεις σε κανένα τορρεντ τράκερ όπως το γαμάτο ή το μπλού γάιτ τζτ? νομίζω ότι θα είναι καλύτερα προσβάσιμα και θα τα κατεβάσει και κόσμος που τα ψάχνει αλλά δεν μπαίνει στο φόρουμ της ανιμεκλίπς

Post Posted: Sat Jan 12, 2008 1:21 pm
Post subject:
Reply with quote

Γεια σας παιδιά,

Καινούριο μέλος εγώ, ήρθα για να κάνω μια ερώτηση περί παλιών anime μεταγλωττισμένων στα ελληνικά. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό topic και να μην επαναλαμβάνω πράγματα που ήδη έχουν ειπωθεί, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω αναλυτικά το forum.
Αυτό λοιπόν που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια. Ελπίζω να καταλάβατε. Αν μπορείτε ενημερώστε με happy

Καλώς σας βρήκα και καλά να περνάτε όλοι happy
Back to top

Post Posted: Sat Jan 12, 2008 10:43 pm
Post subject:
Reply with quote

dadocorpus wrote:
θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος που έχει ανεβάσει μια παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων. Τον τίτλο δεν τον ξέρω, υποθέτω πως είναι "Η Ελίζα και οι 12 κύκνοι" ή κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία μιας κοπέλας που τα αδερφια της μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι και η ίδια έπρεπε να πλέξει 12 μπλούζες από τσουκνίδα για να λύσει τα μάγια.

Το έχει ανεβάσει η candywhite στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=_aiJdDNK0-Q

Αν έχεις υπομονή επειδή στο γιουτιουμπ είναι κομμάτια κομμάτια, κάποια στιγμή θα τα ανεβάσει κάπου όλα μαζί με τη βοήθεια των άλλων παιδιών. Θα μας ενημερώσει όταν τα καταφέρουν Thumbs UP

Post Posted: Tue Jan 15, 2008 9:09 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλησπέρα! Λυπάμαι πολύ που θα σας το πω αυτό, αλλά το υλικό μου δε θα ανέβει ακόμα. Λόγω πολύ σοβαρών οικογενειακών προβληματων δεν ειχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ και δεν νομίζω να έχω στο άμεσο μέλλον. Μόλις αρχίσω να προχωράω, θα ενημερώσω από εδώ. Sad
Back to top

Post Posted: Tue Jan 15, 2008 9:16 pm
Post subject:
Reply with quote

candywhite wrote:
Καλησπέρα! Λυπάμαι πολύ που θα σας το πω αυτό, αλλά το υλικό μου δε θα ανέβει ακόμα. Λόγω πολύ σοβαρών οικογενειακών προβληματων δεν ειχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ και δεν νομίζω να έχω στο άμεσο μέλλον. Μόλις αρχίσω να προχωράω, θα ενημερώσω από εδώ. Sad

Ούτε να το συζητάς. Περαστικά να είναι κι εσείς να είστε καλά! Όταν και άμα μπορέσεις εδώ θα είμαστε όλοι. Wink (επειδή κι εγώ ακόμη δεν έχω ξεμπερδέψει με το στομάχι μου τα θέματα υγείας με χτυπάνε ιδιαίτερα αυτόν το καιρό...)
Back to top

Post Posted: Thu Jan 17, 2008 11:22 pm
Post subject:
Reply with quote

candywhite wrote:

-- Σάντυμπελ ΕΚΤΟΣ από τήν κασέτα 19 (Respekt στον Itachi που μου είπε πού να βρω 2 που μου έλειπαν)

Βρηκα σημερα τις κασετες 19 και 20 της Σαντυμπελ στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται.. Cool

Θυμήσου ποιός είσαι
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Fri Jan 18, 2008 7:31 pm
Post subject:
Reply with quote

Quote:
Τι υλικό έχεις kragion; είναι κάτι ανάλογο με της Candywhite?

Έχω μπόλικο αλλά δεν έχω ιδιαίτερα σπάνιο! Προσπαθώ να τα διακινώ όπως μπορώ! Πρώτη μου προσπάθεια εδώ:

http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/3118-anime-cartoon-%EC%E5-%D5%F0%FC%F4%E9%F4%EB%EF%F5%F2-%DE-%EC%E5%F4%E1%E3%EB%F9%F4%E9%F3%EC%DD%ED%E1.html#post98299

Θέλω να ανεβάσω πολύ πράμα σε ράπιντσερ, αλλά με ξενερώνουν αυτά που "ακούω" (βλέπε δηλώσεις rath). Θα ανεβάσω και στο file2upload που είναι πολύ καλό... Το πρόβλημα είναι ότι θα φύγω για Αμερική για ένα μήνα και πλέον και δεν μπορώ να ανεβάσω υλικό τώρα!! Μάλλον κατα το καλοκαίρι...! Crying or Very sad

Quote:
Βρηκα σημερα τις κασετες 19 και 20 της Σαντυμπελ στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται..

Ενδιαφερόμαστε ενδιαφερόμαστε!! Ανέβασέ ταααααα!!
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Λίστες - Ανταλλαγές - Ζητήσεις All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum