Πω πω τι να πρωτοπώ τώρα... Ένα project που κανείς θα μπορούσε να το πει και καταραμένο. Ένα project το οποίο κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια για να τελειώσει τελικά. Σε αυτά έχουν έρθει νέα μέλη, έχουν φύγει άλλα, έχουν γίνει πολλοί τσακωμοί, έχουν καεί σκληροί δίσκοι με απαραίτητα αρχεία έχουν αλλάξει συντονιστές, γενικά έχει γίνει ένας κακός χαμός. Αλλά παρ'όλα αυτά τα καταφέραμε. Όλη η αφρόκρεμα της Animeclipse πέρασε από αυτή την ομάδα. Για να καταλάβετε τι εννοώ ορίστε ποιοι πέρασαν και από πιο πόστο με σειρά παλαιότητας:*
Μεταφραστές: bezdim, Deykalionas17, Fragnes, sugata, badtoyz, The Truth, Zetto, Melkor1431, Epsilon, kelborn3
Διορθωτές: Geutella, bezdim, badtoyz, psofia, Epsilon
Typesetters: darkphoenix, Left64Vegeta, Lelouch VII, lexalkon,devilmanson, Tzolis
Karaokers:darkphoenix, Lelouch VII, Deykalionas17, tolias63
Filterer :lexalkon
Encoders: bezdim, Deykalionas17
Quality Checkers: lexalkon, Gpower2, ZeLiGa, Neo106,
Συντονιστές: darkphoenix, lexalkon, Neo106, Left64Vegta, Deykalionas17
*Μπορεί να υπάρχουν και κάποια λαθάκια στην παλαιότητα, αλλά έχουν περάσει και τόσα χρόνια, καταλαβαίνετε!!!
Όλοι αυτοί σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχουν βοηθήσει το project. Άλλοι παλιά, άλλοι πρόσφατα. Εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω όλους καθώς συνεργάστηκα με όλους, καθώς είμαι από την πρώτη μέρα σχεδόν μέλος της ομάδας. Καιρό πριν το πρώτο release. Ήταν το πρώτο project με το οποίο ασχολήθηκα και για χάρη έμαθα ότι ξέρω σε σχέση με το fansubbing. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα καιρό να γράψω ένα σεντόνι για τα 40 κύματα (μόνο;;; ) που πέρασε αυτή η ομάδα αλλά τώρα καθόμουν και τα θυμόμουν και τα περισσότερα περιλαμβάνουν άσχημα πράγματα, τσακωμούς κλπ. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ας μείνουμε στα ευχάριστα και με τον καιρό αν είστε καλά παιδιά θα μαζευτούμε σε μία ερημική παραλία, γύρω από μία φωτιά και θα λέμε τις σκοτεινές ιστορίες του Soul Eater!