Αν τελικά η δεύτερη σεζόν (για την οποία μόνο φήμες ακούμε) δεν γυριστεί ποτέ... παίζει να κάνεται τα παλιά OVA - που συνεχίζουν κι αυτά την ιστορία?
Λιγο δυσκολο να ασχοληθουμε με τα παλια ΟVA ομως κατα 90% θα πιασουμε και το 2ο αρκ...Λογικα απο οσο εχει δειξει το φιναλε της σειρας,θα υπαρξει συνεχεια μολις τελειωσει και το συγκεκριμενο αρκ στο manga!
Αν τελικά η δεύτερη σεζόν (για την οποία μόνο φήμες ακούμε) δεν γυριστεί ποτέ... παίζει να κάνεται τα παλιά OVA - που συνεχίζουν κι αυτά την ιστορία?
Λιγο δυσκολο να ασχοληθουμε με τα παλια ΟVA ομως κατα 90% θα πιασουμε και το 2ο αρκ...Λογικα απο οσο εχει δειξει το φιναλε της σειρας,θα υπαρξει συνεχεια μολις τελειωσει και το συγκεκριμενο αρκ στο manga!
Μλκς λέει... Είναι μέχρι να βγει το νεο AC, οτι προλάβετε να δειτε. Μετά θα φάει drop Και αυτό. _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 16, 2013 9:54 am
Τίτλος:
Συγχαρητήρια gentlemen!
Και εις ανώτερα!
Γουστάρω γιατί σε αυτό το anime υπάρχει ένας υπέρμετρος ενθουσιασμός από τους χαρακτήρες! Του δίνει άλλη νότα! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Καλησπέρα παίδες. (παλιός χρήστης και rare poster).
Ως τώρα δεν έχω ενθουσιαστεί ως το 6ο επεισόδιο.
Ωραίο σχέδιο βέβαια, ιδιαίτερο πολύ.
Έχει plot ως προς κόντρα των 2 και τις δυνάμεις τους.
Αλλά με έχουν ξενερώσει απίστευτα οι απλοϊκοί διάλογοι (και ο lawful good Jojo βέβαια αλλά είναι έτσι ο χαρακτήρας οπότε άλλο θέμα).
Δέχομαι πως ίσως είναι anime για νεαρότερες ηλικίες στην Ιαπωνία (δεν γνωρίζω απλά λέω μήπως) και πως γενικώς τα anime έχουν απλούς διαλόγους.
Αλλά αυτό το πράγμα είναι υστερικό. Χαλάει τυχόν πόρωση με σχέδιο και ατμόσφαιρα που προσπαθεί να δώσει.
Ελπίζω να γίνεται καλύτερο στη συνέχεια αλλά ως τώρα αυτό με το πως συνδιαλέγονται οι χαρακτήρες είναι λίγο tragic.
Γίνεται έ??? :P
Ως προς τη δουλεία-δουλειά στο fansub, congratz παιδιά.
Ωραίοι και στην αισθητική και στο typesetting και γενικώς μου άρεσε η δουλειά.
Καλησπέρα παίδες. (παλιός χρήστης και rare poster).
Ως τώρα δεν έχω ενθουσιαστεί ως το 6ο επεισόδιο.
Ωραίο σχέδιο βέβαια, ιδιαίτερο πολύ.
Έχει plot ως προς κόντρα των 2 και τις δυνάμεις τους.
Αλλά με έχουν ξενερώσει απίστευτα οι απλοϊκοί διάλογοι (και ο lawful good Jojo βέβαια αλλά είναι έτσι ο χαρακτήρας οπότε άλλο θέμα).
Δέχομαι πως ίσως είναι anime για νεαρότερες ηλικίες στην Ιαπωνία (δεν γνωρίζω απλά λέω μήπως) και πως γενικώς τα anime έχουν απλούς διαλόγους.
Αλλά αυτό το πράγμα είναι υστερικό. Χαλάει τυχόν πόρωση με σχέδιο και ατμόσφαιρα που προσπαθεί να δώσει.
Ελπίζω να γίνεται καλύτερο στη συνέχεια αλλά ως τώρα αυτό με το πως συνδιαλέγονται οι χαρακτήρες είναι λίγο tragic.
Γίνεται έ??? :P
Ως προς τη δουλεία-δουλειά στο fansub, congratz παιδιά.
Ωραίοι και στην αισθητική και στο typesetting και γενικώς μου άρεσε η δουλειά.
Aπλα μπορω να σου πω οτι υπαρχει λογος κατα την αποψη μου,γιατι απο ενα σημειο και μετα πεταει πληροφοριες και πολλα πραγματα πισω απο την ιστορια που ισως κια χανεσαι καποια στιγμη! Αυτην την στιγμη για το whole story δεν εχουμε δει ουτε το 20%.
Φταίει που ο συγγραφέας του manga, ήθελε να το κάνει να μοιάζει περισσότερο με αμερικάνικο comic και γι' αυτό του έδωσε σκόπιμα αυτήν την οπτική - αυτός ήταν κι ο λόγος που το manga είναι ακόμα πιό γνωστό στην Αμερική!
Ας μήν ξεχνάμε οτι το manga εκδίδεται απο τα 80's και τέτοιες απλοϊκότητες ήταν συνηθισμένες τότε!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας