Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Μάρ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 03, 2007 5:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Κοιτάχτε,και τα τσιγάρα είναι για άνω των 18,αλλά δε σου ζητάνε ταυτότητα για να πας να αγοράσεις....το οποιοδήποτε πιτσιρίκι έχει ελεύθερη πρόσβαση σε κάτι τόσο βλαβερό. Μια βόλτα σε οποιοδήποτε net cafe,θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Θέλουμε να κρατάμε τα προσχήματα,αλλά στην τελική,όλοι λαμόγια είμαστε. Θα μπορούσε το κράτος να απαγόρευε την πώληση αλκοολούχων ποτών και τσιγάρων σε ανήλικους,αλλά ξέρετε τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στον τζίρο? Απλά,above all,is money in this world....
|
Στον τομέα αυτό στην Ελλάδα μονάχα στα Goody's έχω δει προειδοποιητική ταμπέλα στην βιτρίνα ότι απαγορεύεται το σερβίρισμα αλκοολούχων σε ανήλικους. Αυτό το κάνουν προφανώς και να μην χαλάσουν την εικόνα τους ως μαγαζί για όλη την οικογένεια (φανταστείτε τι μηνύσεις θα γινόντουσταν όταν το 10χρονο πάει μόνο του με τους φίλους του για cheeseburgers κι αντι για coca cola έπινε μπύρα; ). Kάτι είναι κι αυτό.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 04, 2007 8:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Επειδή είμαι ψώνιο  ,θα κάνω quote ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!!!!
Παράθεση:
|
Κοιτάχτε,και τα τσιγάρα είναι για άνω των 18,αλλά δε σου ζητάνε ταυτότητα για να πας να αγοράσεις....
|
Ε,αν και έχουμε ξεφύγει από το θέμα,απλά θα ήθελα να δηλώσω ότι διάβασα σε εφημερίδα (δεν θυμάμαι σε ποια,επειδή βιαζόμουνα), ότι προσπαθούν να περάσουν τώρα στη βουλή, το εξής: παρουσίαση ταυτότητας,σε περίπτωση που κάποιος που κάνει για ανήλικος, πάει στο περίπτερο για τσιγάρα.....
Και άμα γίνει ποτέ αυτό, να σου ζητάει ο περιπτεράς ταυτότητα, εμένα να με φτύσετε! Και για τις μπύρες τα ίδια λέγανε....  _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 04, 2007 9:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kenshin-dono έγραψε:
|
Επειδή είμαι ψώνιο ,θα κάνω quote ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!!!!
Παράθεση:
|
Κοιτάχτε,και τα τσιγάρα είναι για άνω των 18,αλλά δε σου ζητάνε ταυτότητα για να πας να αγοράσεις....
|
Ε,αν και έχουμε ξεφύγει από το θέμα,απλά θα ήθελα να δηλώσω ότι διάβασα σε εφημερίδα (δεν θυμάμαι σε ποια,επειδή βιαζόμουνα), ότι προσπαθούν να περάσουν τώρα στη βουλή, το εξής: παρουσίαση ταυτότητας,σε περίπτωση που κάποιος που κάνει για ανήλικος, πάει στο περίπτερο για τσιγάρα.....
Και άμα γίνει ποτέ αυτό, να σου ζητάει ο περιπτεράς ταυτότητα, εμένα να με φτύσετε! Και για τις μπύρες τα ίδια λέγανε....
|
χεχε θα γινει οπως και με τα club που αν ποτε ζητουσαν ταυτοτητα ηταν απο αυτους που φαινονταν οτι ειναι ενηλικες και μετα ακουγες τα μικρα, περηφανα, να λενε "ρε συ μ..... δε μας πηραν πρεφα!!"  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 06, 2007 2:29 am
Τίτλος:
|
|
|
johnis007 έγραψε:
|
'Αλλο τι θα δούμε? το ΜΑΧ να ασχολείται με anime.Όσο για το DN στην Έλλαδα, θα πρωτιμούσα να μην έρθει ποτέ. 1) Γιατί δεν θα συναγωνίζεται με τίποτα την ποιότητα τισ AC οπότε τζάμπα θα βγεί άπο τον tracker και 2) Γιατί προβλέπω κανα rename του Kira σε Γιωρήκας και του L σε Κ (άπο το Κωστήκας) και άλλα τέτια κουφά.Και να μην ξεχάσω ένα μεγάλο THANKS στον GoGetaSjj4 για το scanάρισμα.
|
+1 Δεν θέλω να έρχονται animes στην Ελλάδα πλέον γιατί ξέρω ότι όλοι κάνουν τσαπατσουλιές στον βωμό των χρημάτων (πάντα)! Άσε που γι αυτό έχουμε και την animeclipse όπως πολύ σωστά είπες!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 11:13 am
Τίτλος:
|
|
|
pera apo to gegonos tou oti to death note proothei ti via erhete anditheta stis arhes tou xristianismou kai stis arhes allon thesmon prospathodas na perasei to mynhma pos i dikaiosini eperxete me to thanato kai pos mporoume na krinoume emeis ti moira tou kosmou, apoci mou  _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 3:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
γκα-γκαν .....θα πω και εγω τα otaku μου....
το death note μας δειχνει με εναν πολυ ωραιο τροπο το jinchu και τον βασικο χαρακτηρα να απορριπτει πληρως το tenchu....ο πολυ ωραιος τροπος ειναι σκηνοθετικα ωραιος για κατι τοσο ακραιο....εγω αντιθετα θα ελεγα πως η σειρα αυτη ειναι ενα καλο παραδειγμα της επιλογης που εχει δωσει ο θεος στον ανθρωπο(οποιοσδηποτε θεος,καθε θρησκειας) να διαλεγει το δρομο του θεου ή το δικο του.και αφου στα διδαγματα του θεου μας λενε πως μονο ο δρομος του θεου σωζει(backup...) τοτε ο δρομος του ανθρωπου ειναι καταδικασμενος....δεν ξερω αν το θυμαστε αλλα ο kira απο θεο πηγε.... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2008 7:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω στον Gogetta για τα scans  .
Και νομιζω πως ξεφευγουμε απο το θεμα. Δεν ειναι αυτο το topic για να πουμε πως λαβαμε το μηνυμα του Death Note η τι ακριβως θελει να πει.
Αυτο το topic ειναι για να σχολιασουμε το τι μπορει να κανει ενας Ελληνας για ΛΕΦΤΑ. Πολλα πραγματα, συμπεριλαμβανομενου το να "ρεζηλεψει" η καλυτερα να εκμεταλευτει ενα anime για τον σκοπο αυτο. Γι' αυτο πιστευω πως το να ερθουν τα anime στην Ελλαδα μεσω της τηλεορασης, δεν θα ειναι μονο η καταστροφη για την AnimeClipse, αλλα και για το τι θα πιστευουν οι υπολιποι Ελληνες (λεγοντας "υπολιποι", εννοω αυτους που δεν βλεπουν anime και κατα πασα πιθανοτητα δεν ξερουν πως ειναι) για τα anime.
Ειρθε το τελος μας... _________________
Και ναι, μ' αρέσουν τα Pokemon...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|