Ναι βλεπω μονο απο την animeclipse...
Δεν ειμαι παθιασμενος αλλα οχι να βγαλουμε τον ενα καλο και αγιο και τον αλλο εγωιστη και ψυχικα ασθενη γιατι και οι 2 εχουν τα καλα τους και τα κακα τους... λες οτι δεν διαβαζω ποστ... αυτο που σου γραψψα το διαβασες ''αλλα χαιρομαι οτι τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι και ο L ειχε κακα γιατι προς στιγμην νομιζα οτι τον ειχε ως τον τελειο''' αν το εβλεπες αυτο δεν νομιζω να μου λεγες οτι σε κατηγορω.
επιπλεον δεν γινετε πουθενα σαφες το ποτε θα σκοτωνε βαρυποινητη ο L,αυτο που κανεις ειναι υποθεση την οποια μπορω να σου αμφισβητησω και να σου ξανατονισω οτι ακομα και ο L το θεωρουσε λαθος απλως δεν μπορουσε να κανει αλλιως.
φυσικα και θα θεωρουνται 2 λαθοι καθως εδω οι περρισοτεροι ειναι με τον L δεν μιλαμε αντικειμενικα αλλα υποκειμενικα ετσι?
παντως απο αποψης ηθικης οταν και οι 2 ειναι μαζι συνεργατες ο Light ειχε μεγαλυτερη ηθικη καθως δεν συμφωνησε να κοροιδεψει τη μισα αλλα ουτε στο να αφησει την εταιρεια να σκοτωνει ανθρωπους ενω ο L για να βρει την λυση δεν θα δισταζε να το κανει. σκεφτηκες αν το παιρνε στα χερια του ο L βαση αυτον τον 2 μηπως γινοτανε χειροτερος?
επιπλεον συγνωμη αλλα ο L ειχε την απολυτη προσβαση σ ολο τον κοσμο οχι μονο στην αστυνομια ακομα και εδω υπερτερη στον κιρα.
και ξαναλεω και το εχω πει σε πολλα αλλα μου ποστ OTI O L KAI O KIRA HTAN EΞΙΣΟΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ
το να κατεχεις μια τετοια δυναμη λυπαμαι που το λεω αλλα ναι σε κανει να λες οτι εισαι θεος!!!
οσο για τον φοβο εγω βλεπω οτι λεει το ανιμε δεν θυμαμαι στο 1 επεισοδιο η στο 26 να λεει για φοβο αλλα να λεει για υποστηρικτες αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα το οποιο δεν εχει βαση πανω στο ανιμε ως τωρα τουλαχιστον.
τεσπα οπως ειπες αφου σταματας να ασχολουσαι σταματαω και εγω με τετοιου ειδους εκτασεις ποστ...αν τσιγκλας παντως σε τετοιου ειδους απαντησεις οπως λες εγω παλι θα εδινα επιχειρηματα αν θεωρεις οτι τα εδωσες τοτε παω πασο!!!
και σορρυ για της ασυνταξιες αλλα λυπαμαι αλλα δεν εχω και τον τοσο χρονο να καθομαι στο σιτε να κανω ενα μεγαλο ποστ και υστερα να το ελενχω...προσπαθω εκεινη την στιγμη οσο πιο γρηγορα γινεται και αποτελεσματικα...αν δεν το καταφερνω λυπαμαι πολυ...οπως ειπε κ το παιδι απο πανω εχουμε και δουλειες!!