Αρκετά αργοπορημένα, ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς ανθρώπους που συντέλεσαν στο καταπληκτικό αυτό release!
Συγχαρητήρια θερμά.
bezdim έγραψε:
Tώρα που είδα και το act III θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...
Μήπως έχουν μπερδέψει το Aslan με το Elladistan?
Πολύ ελληνικό στοιχείο βλέπω με αποκορύφωμα την επιγραφή "ΧΑΡΙΑΝΟΣ" στο σημείο που έχει το θέατρο του Καραγκίοζη.
Τι Μηκύνες, τι Δήλος, τι Σαντορίνη, αρχαία θέατρα και κακό (καλό δηλαδή). Από μικρός προσπαθούσα να καταλάβω το γιατί, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα.
Έχω κι εγώ την ίδια απορία, και την ξαναφέρνω στο προσκήνιο. Να δούμε αν έχει κάποιος μια διαφωτιστική απάντηση...
όσο για το τέλος...γιατί ρε παιδιά είστε τόσο σίγουροι/ες ότι σκοτώνεται στο τέλος του Act 3; Εγώ πιστεύω αντίθετα ότι έφτασε την κατάλληλη στιγμή για να "καθαρίσει"(όπως το συνήθιζε) και να σώσει τους εναπομείναντες συντρόφους του πάνω στην ώρα...(πλακίτσα)
Οι Ιάπωνες τρέφουν πολύ μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Ελλήνων. Αυτό φαίνεται σε πάρα πολλά πράγματα όπως αναφορές τους σε λογοτεχνικά βιβλία, ταινίες και φυσικά στα άνιμε.
Ένα πάρα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι έχουν φτιάξει μέχρι και μάνγκα με πρωταγωνιστή "διάσημο" Έλληνα σεισμολόγο, τον Παναγιώτη Βαρώτσο, τον οποίο εμείς θάβαμε και οι Ιάπωνες τον χρηματοδοτούν ακόμα για κάποιες έρευνες του...
Λιγο οφ τοπικ, αλλα μιας και αναφερθηκε στα προηγουμενα ποστ η αγαπη των Ιαπωνων για τον Ελληνικο πολιτισμο, θα ηθελα να συμπληρωσω οτι μεγαλο ρολο επαιξε ο Λευκαδιος Χερν.Για να μην μακρυγορω, δειτε το ακολουθο λινκ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%B5%CF%81%CE%BD
Επισης να θυμισω το εντονο τραγικο στοιχειο(με την αρχαια Ελληνικη εννοια) που ενσωματωνουν πολλοι Ιαπωνες λογοτεχνες(ο Γιουκιο Μισιμα ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, και ο Χαρουκι Μουρακαμι εχει σπουδασει αρχαιο Ελληνικο θεατρο). _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 03 Ιαν 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 26, 2008 9:30 pm
Τίτλος:
Cougar έγραψε:
Ένα πάρα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι έχουν φτιάξει μέχρι και μάνγκα με πρωταγωνιστή "διάσημο" Έλληνα σεισμολόγο, τον Παναγιώτη Βαρώτσο, τον οποίο εμείς θάβαμε και οι Ιάπωνες τον χρηματοδοτούν ακόμα για κάποιες έρευνες του...
υπάρχει κανένα link σχετικά? _________________ srs bzns -->
Τι γίνεται στον tracker ρε παιδιά?
Προσπαθώ 3 μέρες να κατεβάσω τα 3 OVA και ο ένας που τα ανέβαζε έφυγε και αυτός.
99 ολοκληρωμένες λήψεις και κανένας seeder!
Είναι άδικο τουλάχιστον για αυτούς που ασχολήθηκαν με το project! _________________ dragonball+drift=LIFE!!!
Ενα εχω να πω........ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!!!!!Μιλαμε απιστευτη η εικονα και η γενικοτερη δουλεια (πχ υποτιτλοι, πληροφοριες για το καθε τι που θα ανεφερθει) πραγματικα το κατεβασα και μολις ολοκληρωθηκε το ειδα ολο με την μια!!!Μπραβο και παλι μπραβο σε οσους συμμετειχαν!!
Ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου εργα, που συντελεσε στην τρελα μου με τα αεροπλανα!!!Το ειχα βρει πριν απο καμια 10αρια χρονια (και!!!) σε ενα videoclub στην Μυτιληνη, απο οπου ειμαι, αλλα η τριτη κασσετα πλεον δεν βλεποτανε....
Κατι αλλο που ψαχνω εδω και καιρο να βρω αλλα δεν υπαρχει πουθενα, ειναι το "Υποβρυχιο Κεραυνος" (Thundersub αγγλιστι).Μηπως μπορειτε να βοηθησετε και εκει;;
Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Shinden. Και για μας που το κάναμε πίστεψε με ήταν ένα όνειρο ζωής από πιτσιρίκια να το δούμε ολοκληρωμένο και προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο "ολοκληρωμένο" μπορούσαμε!
Όσον αφορά το υποβρύχιο κεραυνός έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα πρώτα 10 επεισόδια μεταγλωττισμένα (από τα παλιά VHS) και ολοκληρωμένο υπάρχει μόνο στην αραβική γλώσσα (απ' όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον)! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Το Υποβρύχιο Κεραυνός, ή αλλιώς Βlue Noah κυκλοφόρησε μόνο 10 επεισόδια στην Ελλάδα όπως είπα και ο φίλτατος Cougar, αλλά υπάρχουν υποψίες για ενασχόληση της σειράς σε όλα τα επεισόδια από γνωστό group. Αναμείνατε στο ακουστικό σας... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Το Υποβρύχιο Κεραυνός, ή αλλιώς Βlue Noah κυκλοφόρησε μόνο 10 επεισόδια στην Ελλάδα όπως είπα και ο φίλτατος Cougar, αλλά υπάρχουν υποψίες για ενασχόληση της σειράς σε όλα τα επεισόδια από γνωστό group. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...
Πρεπει να πω οτι αυτα τα δυο anime (Area 88 & Βlue Noah) με γυρισαν τουλαχιστο 2 δεκαετιες πισω.....
Ομολογω οτι με την "σκηνη" των anime ηρθα σε επαφη οταν ημουν φοιτητης στην Γερμανια, οπου και πρωτοειδα το Neon Genesis Evangelion, και εμεινα με το στομα ανοιχτο.Απο εκει και περα "κολλησα" και εγω, και ψαχνοντας ανακαλυψα οτι πολλα απο τα αγαπημενα μου "παιδικα" ηταν απο τα μεγαλυτερα anime που ειχαν ξεκινησει την εποχη αυτη, οπως το Robotech Macross, το Blue Noah, Area 88, το Akira.
Εδω και 4 χρονια εχω επιστρεψει Ελλαδα, και εχω μεινει εκπληκτος με το μεγεθος του "κiνηματος" που εχει αναπτυχθει πισω απο τα anime.....Πρεπει να πω οτι δεν πιστευα πως οι ελληνες (περα απο λιγες εξαιρεσεις) θα βλεπαν περα απο το "παιδικο" και τα κινουμενα σχεδια ενος anime....
Γι'αυτο σας αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για ολη αυτη την δουλεια που εχετε κανει, και που συνεχιζετε να κανετε.
Το Υποβρύχιο Κεραυνός, ή αλλιώς Βlue Noah κυκλοφόρησε μόνο 10 επεισόδια στην Ελλάδα όπως είπα και ο φίλτατος Cougar, αλλά υπάρχουν υποψίες για ενασχόληση της σειράς σε όλα τα επεισόδια από γνωστό group. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...
Είσαι 100% σίγουρος γι'αυτό; Κι εγώ το έβλεπα στην Ετ2 και μετά στην TV Μακεδονία, αλλά πάντα το έκοβαν στο επεισόδιο που πάει να βάλει τα πτερύγια για να πετάξει στο διάστημα.
Απόσο το έχω ψάξει κιόλας, όλοι λέγανε ότι δεν έχει έρθει ολόκληρο στην Ελλάδα. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας