Ένταξη: 06 Ιούν 2008
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 15, 2008 9:57 pm
Τίτλος:
ραζιελ κατι καταλαβα....arigato παντως το συμπερασμα ειναι οτι η πιο γαματη χαρακτηρας του ανιμε ηταν η Πινο! btw εσυ τα καταλαβες ολα αυτα η διαβασες διαφορα και ειδες το ανιμε 2 φορες?γτ εγω το δευτερο θα εκανα ειχα πολλα ερωτηματα.... _________________
Οκ sumimasen αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο...Θέλω να πω ότι με μεγαλύτερη προσοχή δεν είναι αναγκαίο κάτι πέρα από τις ίδιες της εξηγήσεις του Ergo προς τον Vincent...
Το θέμα είναι γιατί ο Vincent/Ergo ουσιαστικά ανέλαβε να θανατώσει όλα τα άλλα Proxies; Ίσως ακόμη τότε υπερίσχυε η πλευρά του Ergo... Βασικά όχι! Το θέμα είναι γιατί τόσο τα Proxies όσο και οι άνθρωποι που φτιάχτηκαν από τα Proxies αλλά και τα ρομποτ που φτιάχτηκαν από τους ανθρώπους ήταν "προγραματισμένα" να πεθάνουν μετά το πείραμα...Γιατί ουσιαστικά πείραμα του Πλάστη-Θεού( ήταν...
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2008 7:26 am
Τίτλος:
Την είδα κι εγώ επιτέλους!
Καταπληκτική δουλειά παιδιά!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή και γίνεται ακόμα καλύτερη με τις σημειώσεις σας.
Εγώ έχω μία απορία...το επεισόδιο 15.
Αυτό το τηλεπαιχνίδι από που ήρθε; Γιατί μεταδιδόταν και στην Romdeau; Ο τηλεπαρουσιαστής ήταν κι αυτός ένα proxy που νικήθηκε με αυτόν τον τρόπο από τον Vincent/Ergo Proxy; Σίγουρα ήταν ένα αποκαλυπτικό επεισόδιο αφού απαντήθηκαν αρκετά ερωτήματα μέσω του παιχνιδιού, αλλά αυτός ήταν ο μοναδικός σκοπός του;
Α και δεν σκοτώθηκαν όλα τα proxies, αυτό της Smileland σώθηκε από την Pino.
Αλήθεια, υπάρχει η περίπτωση για 2η season; Ίσως να το παρατραβήξουν αλλά
η τελευταία εικόνα με τον Vincent και τα σκάφη από πίσω του με τους ανθρώπους να επιστρέφουν με έκαναν να θέλω να δω και την συνέχεια. Αν θα τα κατάφερναν αυτή την φορά οι άνθρωποι να μην καταστρέψουν τη Γη πάλι και πως θα συμβίωνε ο Vincent/Ergo Proxy με τους πραγματικούς ανθρώπους/πλάστες του.
_________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Ένταξη: 06 Ιούν 2008
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 27, 2008 7:00 pm
Τίτλος:
2ος κυκλος δε νομιζω να βγει,αυτη ηταν εικονα και καλα για να σε πορωσει αν βγαζανε θα το κανανε κουραστικο...το επεισοδιο 15 ηταν οντως ολιγον ακυρον αλλα μας εδωσε πολλες πληροφοριες!τωρα δε καταλαβα και εγω πολλα πραγματα...νομιζω οτι ηταν απλα ενα παιχνιδι-δοκιμασια για τα προξυ....τωρα μπορει να κανω λαθος.... _________________
Αυτό το τηλεπαιχνίδι από που ήρθε; Γιατί μεταδιδόταν και στην Romdeau; Ο τηλεπαρουσιαστής ήταν κι αυτός ένα proxy που νικήθηκε με αυτόν τον τρόπο από τον Vincent/Ergo Proxy; Σίγουρα ήταν ένα αποκαλυπτικό επεισόδιο αφού απαντήθηκαν αρκετά ερωτήματα μέσω του παιχνιδιού, αλλά αυτός ήταν ο μοναδικός σκοπός του;
Α και δεν σκοτώθηκαν όλα τα proxies, αυτό της Smileland σώθηκε από την Pino.
Όπως τα λες είναι
Ήταν μονομαχία μεταξύ των 2 proxies απλά ο τρόπος ήταν διαφορετικός
Κορυφαίο άνιμε. Από τα καλύερα που έχω δεί. Η δουλειά της animeclipse πάλι καταπληκτική(αν και από το 13 και μετά είχα πρόβλημα και αναγκάστηκα να το δώ σε windows box). _________________ Why So Serious?
Ένταξη: 10 Ιούλ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 05, 2009 1:13 am
Τίτλος:
Θα δυσαρεστήσω πολλούς με αυτά που θα πώ αλλά μάλλον δεν γίνεται αλλιώς.
Είναι η 1η άνιμε σειρά που άρχισα να βλέπω απο την Animeclipse,και δε με κράτησε ως το τέλος.Κρίμα, μιας και το 1ο επ. άρχισε με τόσο καλούς οιωνούς
Eίδα μέχρι το 17ο επεισόδιο και μετά έγινε dropped.Δεν άντεχα άλλο.
Τι ιστορία ήταν αυτή ρε γαμώτο...
Ολο αναφορές σε proxies, φιλοσοφίες, υπαρξιακά και τέτοια που με κούρασαν υπερβολικά.Και οι χαρακτήρες αργοί και παθητικοί.Δεν εχω προβλημα με αργά άνιμε ,αλλά τουλάχιστον να καταλαβαίνω τι μου γίνεται.Έχασα τη μπάλα σε κάποια φάση και αυτό ήταν....
Απ'την άλλη ,η δουλειά που έγινε ήταν πάρα πολυ καλή.(Ειδικά τα notes)
Παράπονο μου η γραμματοσειρά,που κουραζε με τα σχεδόν κολλημένα γράμματα της σε κα΄θε πρόταση.
Ισως σε μερικά χρονάκια,να βλέπω τέτοια αργά,σχεδόν αναίσθητα άνιμε! καλά να είμαστε μεχρι τοτες
Ένταξη: 19 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 1:46 pm
Τίτλος:
Γεια σας παιδιά!Μόλις τελειώσα και εγώ με το Ergo Proxy. Μου άρεσε δεν λέω-ήταν κάτι διαφορετικό από τα anime έχω συνηθίσει να βλέπω βλ. naruto, death note κλπ.
Στην αρχή ξεκίνησε πολύ καλά, σκέφτηκα ότι έκανα καλή επιλογή όταν το κατέβασα αλλά μετά ορισμένα επεισόδια και αφού προχώρησε αρκετά η πλοκή κάπου έχασα την μπάλα.
Μπεύδευε πολλά πράγματα μαζί: φιλοσοφία, ιστορία, ψυχολογία, ένα story που όσο συνέχιζε τόσο πιο περιπλοκο γινόταν- κάτι σαν το Lost ένα πράμα-
Τα notes καλά ήταν αλλά εγώ βαριόμουν να τα διαβάσω-λέτε γι'αυτό να μην κατάλαβα τι ακριβώς έγινε στο τέλος?
Οκ κατάλαβα...γενικά τι έγινε και πολλά από αυτά που είπατε παραπάνω με βρίσκουν σύμφωνη (βλ. η συμπεριφορά των robots, τα proxies αλλά και η αναισθησία-ματαιοδοξία-αυτοκαταστροφική τάση των ανθρώπων).
Σαν σύνολο την θεώρησα καλή σειρά αν και με κούρασε λίγο στο τέλος, αξίζει όμως να την δεις γιατί πέρα από την ίδια την ιστορία έχει πολλά μηνύματα που πρέπει να ακούγονται πιο συχνά και γιατί τελικά είναι ένα ατμοσφαιρικό anime με ενδιαφέρουσα πλοκή και εξέλιξη
Άντε τώρα πάμε για το επόμενο...
λέω να ξεκινήσω το Claymore...
για να δούμε...
Κάτι που διαβάζω συχνά για το Ergo Proxy είναι ότι, καλό μωρέ, καλή δουλειά η ομάδα αλλά δεν το κατάλαβα και πολύ, έμπλεκε πολλά πράγματα μέσα κτλπ...
Δε νομίζω ότι τα anime πρέπει να είναι εύπεπτα κινούμενα σχέδια (βλ. Naruto, Bleach,...). Κάθε άλλο! Όσο περισσότερα στοιχεία έχουν, τόσο πιο πολύ σε βάζουν στην ιστορία τους. Τόσο πιο εύκολα μπαίνεις στη θέση των χαρακτήρων. _________________ After all we are stardust...
Αν και εχει πολυ καιρο που το ειδα
Μπορω να ω οτι μου αρεσε .
Σε εβαλε να στιβεις το κεφαλι σου για να καταλαβεις τι γινετε
Και στο τελος λειτουργουσε η φαντασια .. τι θα μπορουσε να συμβει αο εδω και περα..
ΠΑρα πολυ δυνατο ανιμε κατα τη γνωμη μου _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας