Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Δεν ακούγεται ο ήχος καθόλου! Βοήθεια!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 03 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 2:32 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κάτσε μισό λεπτό!?
Laptop έχεις η desktop?
Άμα έχεις laptop τότε πήγαινε στο site του κατασκευαστή,
βρες ποιο μοντέλο έχεις και εκεί θα βρεις όλους τους drivers που χρειάζεσαι.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 4:00 pm
Τίτλος:

Η σειρά υπολογιστών που αναφέρω είναι desktop με μια μητρική MicroATX της Asus, η οποία δεν υπάρχει πουθενά στο site της. Είδα στα forum της Fujitsu Siemens ότι υπάρχουν προβλήματα με τους drivers. Οπότε καλύτερα αν δε βγάλει άκρη να πάει στην αντιπροσωπεία να του δώσουν κανά CD, αφού εξάλλου το δικαιούται.

EDIT

Μετα από πολύ ψάξιμο, νομίζω βρήκα τον υπολογιστή σου. SCALEO P με τεχνικά χαρακτηριστικά πάνω κάτω όπως αναφέρονται εδώ : http://www.bwcomputer.de/managed/PC-Liste/380283-Fujitsu-Siemens-ScaleoP.php#techspez

Για τους drivers και τα λοιπά, πρέπει να δώσεις το serial number και επειδή εγώ δεν το ξέρω, προφανώς, σου στέλνω το link :

http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html

Δινεις με τη σειρά στις λίστες Consumer PC->Personal Computer->SCALEO->SCALEO P
και μετά σου ζητάει το serial number.

Καλή τύχη...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 08 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 5:20 pm
Τίτλος:

Gpower2 Worthy εισαι θεος για εμενα, μα πως βρηκες ολα τα στοιχεια?αυτος στη photo ειναι ο υπολογιστης που εχω.τι να πω εισαι εκπληκτικος εδω τον πηγα σε τεχνικο και μου λεει πρεπει να τον ανοιξω αλλα δεν τον αφησα εχω 5 χρονια εγγυηση και ειναι κριμα,και ασε που μου λεει ολη η driver ειναι μεσα δεν λειπει κανενας και οταν του ειχα πει οτι εχω χασει το cd για να μου βρει αυτος τους driver μου λεει πρωτα πρεπει να τον ανοιξω,ειστε η καλυτερη παιδια και σας ευχαριστω για τον κοπο σας ειδικα εσενα gpower που βρηκες μεχρι και την φωτογραφια του υπολογιστη μου,να ελεγα οτι στο ειπα ναι αλλα αφου δεν το ειπα Thumb 2 Up τωρα που μου ζηταει serial number και δεν το ξερω τη θα κανω?αμα δεν το ξερω τη γινεται εχω αγωνια Cool

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 5:41 pm
Τίτλος:

Αν πρόσεχες λίγο καλύτερα στη σελίδα που σου έστειλα, υπάρχει ένα λινκ που πατάς για να σε βοηθήσει να βρεις το serial number. Επειδή όμως απότι φαίνεται δεν το πρόσεξες, σου κατέβασα εγώ ένα utility από την Fujitsu-Siemens που σου πετάει αμέσως το serial number με το που το τρέχεις. Στο ανέβασα εδώ :

http://www.sendspace.com/file/g33hdy

Είναι ένα serial.exe που το τρέχεις και σε πετάει ένα παράθυρο με πληροφορίες και το serial number. Πιστεύω πως πλέον δεν έχεις δικαιολογία για να μη βρεις τους drivers! Περιμένω να δω στο επόμενο ποστ σου να μας λες ότι έλυσες το πρόβλημά σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 14, 2007 6:23 pm
Τίτλος:

Embarassed μ...βαζω το serial number που ειναι αυτος EVAL αλλα τιποτα.μπορειτε να μου πειτε η τη θα βαλω εβαλα τον serial number αλλα τιποτα.λυπαμαι gpower2 που δεν σε χαροποιησα.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2007 1:45 am
Τίτλος:

Στείλε μου ένα pm με το serial number σου να δω αν μπορώ να στους κατεβάσω εγώ.

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 13 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2007 1:59 am
Τίτλος:

Να πετάξω μια κακία; Embarassed

Αν μπλέκεις τόσο με τα windows, τα λινουξ τι τα έβαλες; Whistling

Τουλάχιστον λύθηκε το πρόβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2007 8:41 am
Τίτλος:

τα εβαλα για να κατεβαζω πραγματα χωρις να κολλησω ιους,και μετα αυτοματα οτι κατεβαζω θα αποθηκευεται στο σκληρο στα windows xp!!!εστειλα πμ στο gpower2!!

Ένταξη: 16 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 15, 2007 9:36 pm
Τίτλος:

τους drivers στα linux τους πέρασες από το cd που είχε μαζί το pc η κατέβασες άλλους?

Ένταξη: 13 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 16, 2007 1:38 am
Τίτλος:

sammy έγραψε:
τα εβαλα για να κατεβαζω πραγματα χωρις να κολλησω ιους,και μετα αυτοματα οτι κατεβαζω θα αποθηκευεται στο σκληρο στα windows xp!!!εστειλα πμ στο gpower2!!

Αυτό είναι λάθος. Το ότι έχεις βάλει linux σίγουρα σε κάνει πιο ασφαλή, αλλά όχι τελείως. Δεν είναι απόρθητο το linux. Υπάρχουν και γιαυτό ιοί.

Και κάτι ακόμη. Ότι δεν θα πιάσουν ιό τα windows με αυτόν τον τρόπο, μην το παίρνεις ως δεδομένο. Το αντίθετο μάλιστα. Θα περνούν ιοί μέσω μολυσμένων αρχείων, που δεν θα κάνουν τπτ στο Linux και με το που θα δουλέψεις στα windows, θα γίνει το έλα να δεις.

Γιαυτό το antivirus είναι ανάγκη, ακόμη κι έτσι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 16, 2007 4:31 am
Τίτλος:

GoGetaSjj4 έγραψε:
τους drivers στα linux τους πέρασες από το cd που είχε μαζί το pc η κατέβασες άλλους?

Το Linux στο 90% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται drivers. Έχει στον πυρήνα του έτοιμους drivers για τις δημοφιλέστερες συσκευές/ μάρκες. Φυσικά αν κάποια συσκευή που έχεις δεν αναγνωρίζεται εννοείται ότι μπορείς να τους περάσεις, αλλά είναι λίγο μπελάς.
Στην περίπτωση του φίλου μας το Linux αναγνώρισε αυτόματα την κάρτα του. Σε αντίθεση με τα windows που έγινε μπλέξιμο.

Κακά τα ψέματα το Linux είναι κλάσεις ανώτερο από τα Windows. Η σταθερότητα του και η ασφάλεια του είναι εκπληκτική. Φυσικά και το προτιμάμε με τα 1000 για χρήση δικτύου.
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές εφαρμογές δεν υποστηρίζονται και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που το κάνει ασύμφορο για εγκατάσταση σε υπολογιστή σπιτιού/ γραφείου. Παράδειγμα εμένα με ενοχλεί που το Traktor DJ Studio δεν υποστηρίζεται από το Linux.
Υπάρχουν βέβαια αντίστοιχες ισάξιες εφαρμογές για Linux, αλλά όπως και να το κάνουμε λίγο πολύ όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας σε ορισμένα προγράμματα.
Για να λέμε βέβαια την αλήθεια, αν κάποιος είναι μάγκας μπορεί να κάνει με το Linux απίστευτα πράγματα. Λένε ότι κάποιοι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο γνώσης που έχουν καταφέρει να τρέχουν όποια εφαρμογή θέλουν σε Linux ανεξάρτητα αν το wine (πρόγραμμα Linux για να τρέχει εφαρμογές Windows σε περιβάλλον Linux) την τρέχει η όχι, και πολλά άλλα βέβαια.
Πραγματικά, αν κάποιος ξέρει σε βάθος αυτό το λειτουργικό μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.
Βέβαια για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο απαιτούνται απίστευτες ώρες ενασχόλησης, πειράγματος, πειραματισμού, και μελέτης. Θα οδηγηθείς δεκάδες φορές σε format και reinstall όλα από την αρχή. Προσωπικά θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Με το χρόνο που θα αφιερώσεις στο Linux μπορείς άνετα να μάθεις μια γλώσσα προγραμματισμού π.χ. C/C++ και να φτάσεις σε επίπεδα gpower2.
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας