Eγώ πιστεύω πως το δώρο του Ιτάτσι προορίζεται για τη στιγμή που θα αναμετρηθούν Ναρούτο και Σασούκε... Προσωπικά θεωρώ τον Ιτάτσι το πιο δυνατό Νίτζα που έχει περάσει από το Ναρούτο πιο δυνατό ακόμα και από το Pain (η μόνη εξαίρεση είναι ο Μάνταρα και αυτό γιατί δεν έχω δει τη πραγματική του δύναμη...) και γενικότερα πιστεύω ότι ό,τι λέει δεν το λέει για πλάκα οπότε και η πρόβλεψη πως κάποια στιγμή θα αναμετρηθεί Ναρούτο με Σασούκε είναι πέρα για πέρα αληθινή( Ο τύπος ήταν ιδιοφυία είτε για μάχη μιλάμε είτε για γεγονότα που θα ακολουθήσουν ήταν 100 :P βήματα μπροστά). Θα μου πείτε ωραία και που κολλάνε όλα αυτά με το δώρο του Ιτάτσι... Γνώμη μου είναι πως ο Ναρούτο έχει τουμπανιάσει άσχημα αλλά ακόμα και σε σάγκε mode δεν έχω καταλάβει πως θα μπορούσε να σταματήσει τα τζούτσου από το σαρίνγκαν του Σασούκε (πόσο μάλλον του Μανγκεκύου). Ο Κισιμότο καλώς η κακώς το έχει θεοποιήσει και αν εξαρέσεις το μειονέκτημα ότι βλάπτει την όραση( αν και υπάρχει τρόπος να λυθεί και αυτό έστω και μακάβριος...) είναι το υπέρτατο Bloodline ability που έχω δει μέχρι στιγμής με δεύτερο κοντά το ρινένγκαν. Προσθέστε το γεγονός ότι μπορεί και ελέγχει και τον Κιούμπι δεν μιλάμε για ένα απλό πλεονέκτημα μιλάμε για υπερόπλο. Οπότε ο μόνος τρόπος για το ναρούτο να το αντιμετωπήσει είναι αν είχε και αυτός σαρίνγκαν έστω και για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα... Και εδώ είναι που κολλάει το δώρο του Ιτάτσι...
Τώρα στα της μάχης Ναρούτο Vs Pain εντάξει τολμώ να πω ότι έχω πορωθεί και αναμένω πως και πως την ερχόμενη παρασκευή... Η αλήθεια είναι πως ο Pain έχει αφανήσει τη μισή κονόχα και κάποιου από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές... Ο θάνατος της Χινάτα με εξέπληξε γιατί για να είμαι ειλικρινής πάντα πίστευα σε happy end μεταξύ Χινάτα και Ναρούτο αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί παρά τα σοβαρά της τραύματα το σημείο που δέχεται την τελειωτική μαχαιριά από τον Pain δεν φαίνεται( είναι κάτι συντρίμια μπροστά...)
Για τον Pain έχω να πω τρία πράγματα πρώτον έχω πραγματική περιέργεια να δω τι του δίνει τόση αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι αποδεδειγμένα εξαντλημένος (είχε αρχίσει να αιμοραγεί από το στόμα και η Κόναν τον προειδοποιούσει ότι το έχει παρακάνει) και στέκεται μπροστά από ένα μενόμενο ναρούτο με 6 ουρές παρακαλώ... Δεύτερον τι είναι αυτό που τον καθήλωσε σε αυτό το πράγμα τέλος πάντων και είναι σαν σταυρωμένος... δεν ξέρω θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατός για να το έπαθε σε κάποια μάχη... το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως είναι κάποια παρενέργεια του ρινένγκαν όπως πχ το μακενγκύου που βλάπτει την όραση ή όταν ο ναρούτο είναι σε κιούμπι mode που μειώνεται το lifespan του... Τρίτον τι συνέβη από τότε που τους άφησε ο Τζιράγια με αποτέλεσμα να παιθάνει ο φίλος του Ναγκάτο (ξέχνάω το όνομά του) και να τρελαθεί ο Ναγκάτο.
Τέλος για το Ναρούτο τι να πει κανείς Ναρούτο=Κιούμπι και μάλιστα θεωρώ ότι ήταν η τέλεια στιγμή για να ξυπνήσει ο Κιούμπι γιατί πολύ απλά δεν έμεινε και κανένας όρθιος ώστε να φοβάται ο Ναρούτο μπας και τον βλάψει...
Τεσπα αυτά τα ολίγα και εις αναμονή των εξελίξεων :P