Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε!
Θα ανταμοιφθείτε λίαν συντόμως.
Υ.Γ.
Αφήστε ήσυχο τον Nick ρε κοπρόσκυλα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Με τα χίλια, και χωρίς δεύτερη σκέψη. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Τι είσαι εσύ ρε;Ακόμα δεν ρώτησα και απάντησες ήδη... :P Πλακίζω, ευχαριστώ για την βοήθεια θα βάλω να κατεβάσω τα πρώτα 10επεισόδια. _________________ www.animeteach.com
Τι είσαι εσύ ρε;Ακόμα δεν ρώτησα και απάντησες ήδη... :P Πλακίζω, ευχαριστώ για την βοήθεια θα βάλω να κατεβάσω τα πρώτα 10επεισόδια.
Απλά έτυχε. Κι εγώ ξαφνιάστηκα λίγο όταν είδα ότι κάναμε post την ίδια ώρα.
Η σειρά είναι από τα καλύτερα shounen που έχω δει και η δουλειά των παιδιών απλά τα σπάει. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Άλλο ένα ακόμη επεισόδιο. Μας κακομαθαίνετε Μεγάλη Εβδομάδα. Μακάρι να βγει και κανένα επεισόδιο Grendizer, θα είναι το καλύτερο πασχαλινό δωράκι. Μου είπαν παιδιά που ασχολούνται αρκετό καιρό με άνιμε, ότι γιορτινές μέρες κάνετε και special release. Ελπίζω σε μαζικό release εαν είναι όντως αλήθεια από Hunter X Hunter και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Φιλιά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε. _________________
Μου είπαν παιδιά που ασχολούνται αρκετό καιρό με άνιμε, ότι γιορτινές μέρες κάνετε και special release. Ελπίζω σε μαζικό release εαν είναι όντως αλήθεια από Hunter X Hunter και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.
Ποιοι αλήτες διαδίδουν τέτοιες κακεντρέχειες;
Όπως και να 'χει, από Hunter X Hunter θα χορτάσετε το Πάσχα, σας το εγγυώμαι εγώ, τώρα για άλλα καλούδια κι εκπλήξεις... who knows... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Είδα και σε αυτήν τη σειρά τα 2 τελευταία επεισόδια, νομίζω πως η συνέχεια θα είναι υπερ - πωρωτική. Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο όταν βλέπω τα επεισόδια με πιάνει εκείνο το όμορφο συναίσθημα - όπως όταν έβλεπα πριν από κάμποσα χρόνια κινούμενα σχέδια, σαν παιδί, στην tv.
Ένα μεγάλο μπράβο στην Hisoka No Team για τη δουλειά της αλλά και για την επιλογή της συγκεκριμένης σειράς. Η επιλογή τους ήταν όλα τα λεφτά .
Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Hisoka team!!! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Επιστρέφω μετά τις διακοπές του Πάσχα και βλέπω και καινούργιο επεισόδιο Hunter x Hunter. Ευχαριστώ την ομάδα που ακόμα και αυτό το καιρό το καιρό, μας παραδίδει τέτοια επεισόδια. Να είστε καλά παιδιά και με το καλό να συνεχίσετε έτσι. Άντε τώρα και grendizer να συμπληρωθεί το κασέ. _________________
Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι στο Hunter X Hunter, ένα shounen anime, δηλαδή ένα anime για αγόρια, οι πιο φανατικοί οπαδοί του σε εμάς είναι... κορίτσια!
Μπράβο στα κορίτσια μας λοιπόν, keep watching!
Σύντομα και τα επόμενα... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας