Εγώ πάλι θα ξεπάστρευα όποιον χρειαζόταν για να πάρει το β΄ τοπικό η παλιοβαρβάσεννα . Ε και μετά ίσως κοιτούσα και για λίγη ειρήνη... [/spoiler] _________________
Posted: Thu Jan 07, 2010 8:11 pm
Post subject:
εχω αλλαξει τελιως τη γνωμη μου....................................................................
θα γινομουν πληρωμενος δολοφονος χωρις καν να βγω απο το σπιτι μου...... _________________
Location: In your eyes lies all happiness for this new world...trying to create it....
Posted: Sat Jan 23, 2010 4:10 pm
Post subject:
ρε παιδιά δεν κάνει όμως και έμμεση αναφορά για τη θανατική ποινή ;;;
σίγουρα δεν θα άφηνα να με κυριεύσει η αίσθηση της μεγάλης δύναμης που δίνει το death note στο κάτοχό του...ρε η misa φταίει για όλα!!! _________________
Posted: Sat Jan 23, 2010 5:44 pm
Post subject:
Όργια εκβιασμών, ειδικά σε ορισμένους καθηγητές της σχολής. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
η μεγαλη δυναμη φερνει και μεγαλες ευθύνες...αν ειχα το death note στην κατοχή μου...θα φρικαρα τη ζωη μου..πραγματικα αναρωτιέμαι πως ο light ηταν τοσο ψυχραιμος...αλλα η σιγουρια του δεν τον οδηγησε εκει που ηθελε..πιστεύω οτι αν επεφτε στα χερια μου αυτο το τετραδιο θα το πουλαγα σε καποιον ακυρο και θα του ζηταγα 100,000,000 ευρώ... _________________ Everybody..lies!
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:28 pm
Post subject:
Τι θα έκανα; Τι θα έκανα;
... θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να το χρησιμοποιήσω σε όσους από τις γραμμές υποστήριξης internet με παιδεύουνε, με βάζουνε να επαναλαμβάνω όοοολη την ιστορία από την αρχή του προβλήματος και δεν μπορούνε να μου λύσουνε το πρόβλημα τόσο καιρό και κυρίως όσους δείχνουνε ότι δεν καταλαβαίνουνε όσα τους εξηγώ και μου λένε ότι εγώ έχω κάνει κάτι λάθος
σας αφήνω τώρα και πάω να τους ξεπαστρέψω
(Υ.Γ. Όσοι κάνουν καλά την δουλειά τους θα ζήσουν... μπας και μου λύσουνε το πρόβλημα )
Posted: Sun Mar 07, 2010 12:47 pm
Post subject:
Zetto wrote:
Ξαναγράφω με αφορμή την Τζούλια... Θα έγραφα, Τζούλια Αλεξανδράτου, έρχεται στο σπίτι μου στις 12, κάνουμε ... και μετά αυτοκτονεί πηδώντας από την καφετέρια τάδε στην Κοζάνη. Κι έτσι, απαλαχθήκαμε από αυτήν!
Εμένα δεν μου φαίνεται να θέλεις και τόσο να απαλλαγείς από αυτήν, άλλα θέλεις ...
Posted: Fri May 14, 2010 10:11 pm
Post subject:
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και στον κόσμο ολόκληρο με έκαναν να καταλάβω ότι δεν μπορώ άλλο να χρονοτριβώ, σας ομολογώ ότι αναγκάζομαι, δεν ήθελα να φτάσουμε εδώ, στα αλήθεια αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το Death Note μου να ξεκαθαρίσει λίγο ο τόπος.
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακαλέσω τα προηγούμενα post μου περί καλή διαγωγής και πάω να βγάλω από το μπαούλο της γιαγιά μου το αναπόφευκτα απαραίτητο Death Note μου.
Μην προσπαθήσετε να με σταματήσετε ... το έχω αποφασίσει ... θα γράψω συγκεκριμένα ονόματα (ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε τους ψεύτες, τους κλέφτες και όλους αυτούς τους γνωστούς αγνώστους), θα τους βάλω πριν πεθάνουνε να παραδεχτούν ο καθένας τα κρίματά του και τον καθένα να καταδώσει όσους συναδέλφους του (ψεύτες - κλέφτες) γνωρίζει, έτσι δεν θα μου ξεφύγει κανένας και τέλος ιδίως τους κλέφτες θα τους βάλω να δωρίσουνε στο δημόσιο τις περιουσίες τους.
Κατά τα άλλα είμαι ένας καλός και φιλήσυχος ανθρωπός-πολίτης.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πάει σάλταρα και εγώ ...
Last edited by Ναυσικά on Fri May 14, 2010 10:17 pm; edited 1 time in total
Posted: Fri May 14, 2010 10:15 pm
Post subject:
Ναυσικά _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum