Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Μάι 2013
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Φεβ 2012
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 07, 2013 11:40 am
Τίτλος:
|
|
|
μπραβο παιδες!
απο τα καλυτερα αυτη τη σεζον.
οχι το κλασικο mecha που νομιζατε 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιαν 2013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 3:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να και τα 1080αρια  καλη συνεχεια παιδια !!! _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 14, 2013 7:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
sofiafg έγραψε:
|
παιδια βαζω τα επισοδια σε usb για να τα δω στη τν αλλα δεν εχει ουτε εικονα ουτε ηχο ... καποια βοηθεια???
|
ΑΝ έβαλες τα 10bit 1080p δε θα παίξουν ποτέ γιατί όπως ανακοινώθηκε και από τα παιδιά στα release news δεν υπάρχει media player (ή TV USB2.0 ) που να τα υποστηρίζει (Υπάρχουν κάποιων εταιριών αλλά όχι των γνωστών και δεν βρίσκονται Ελλάδα σε φυσικά καταστήματα)
Σα σειρά καλή και διαφορετική για mecha και προχωράει γρήγορα -ίσως και βιαστικά, όπως φαίνεται από το 6-7 επεισόδιο και μετά- λογικά γιατί όπως διάβασα θα είναι 13 episodes ο κύκλος). Το release κατεβαίνει να το δω και να πω και γω τη γνώμη μου
Απορία. Γλιτώνετε τόσο πολύ χώρο με το 10bit ? Ξέρω πως είναι και ψιλομόδα (όπως όλα που ξεκινούν πάντα από fansubbers στο encoding, αλλιώς ίσως να μην είχαμε ακόμη .mkv x264 8bit) αλλά αυτό που δεν παίζουν στο 99.999999% των media players του κόσμου είναι ψιλοεκνευριστικό (παντού μου τη σπάει όχι μόνο σε σας)  Για αυτό ρωτάω αν έχει τόσο μεγάλη μείωση απαιτούμενης χωρητικότητας. Γιατί σαν ποιότητα με απλή ματιά (όχι εξειδικευμένα) δεν έχω δει καμιά διαφορά σε πολλά releases και πολύ καλών fansubbers.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 15, 2013 1:36 am
Τίτλος:
|
|
|
ViNcEnT έγραψε:
|
Απορία. Γλιτώνετε τόσο πολύ χώρο με το 10bit ? Ξέρω πως είναι και ψιλομόδα (όπως όλα που ξεκινούν πάντα από fansubbers στο encoding, αλλιώς ίσως να μην είχαμε ακόμη .mkv x264 8bit) αλλά αυτό που δεν παίζουν στο 99.999999% των media players του κόσμου είναι ψιλοεκνευριστικό (παντού μου τη σπάει όχι μόνο σε σας) Για αυτό ρωτάω αν έχει τόσο μεγάλη μείωση απαιτούμενης χωρητικότητας.
|
Δεν χρησιμοποιούμε τα 10 bit για μείωση χώρου. Το χρησιμοποιούμε για διατήρηση κάποιων συγκεκριμένων λεπτομερειών στην εικόνα (όπως πχ ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, ιδιαίτερα στις σκοτεινές σκηνές). Αυτό που θέλει να πει ο devilmanson είναι ότι θα μπορούσαμε να τις διατηρήσουμε και σε 8 bit, αλλά θα είχε ασύμφορα μεγαλύτερο κόστος σε χώρο.
Την έκδοση 1080p την βγάζουμε για όσους θέλουν υπερβολικά υψηλή πιστότητα εικόνας. Αν όπως λες δεν μπορείς να δεις ιδιαίτερη διαφορά, τότε πίστεψέ με, δεν θα δεις σχεδόν καμία διαφορά αν κατεβάσεις την 720p έκδοση, την οποία φροντίσαμε να διατηρήσουμε στα 8 bit.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 15, 2013 2:16 am
Τίτλος:
|
|
|
Αν προσφέρει πολύ καλύτερη διαφορά σε "μαύρο" τότε πάσο. Η μεγάλη μου αδυναμία να είναι σωστή η διαβάθμιση του.
10 bit με 8bit διαφορά στην οθόνη του pc δε βλέπω ιδιαίτερα και προσωπικά τα anime series 720p κατεβάζω εκτός των ταινιών όπου παίζει 1080p. Τώρα αν τα βάλω στο projector ή σε τηλεόραση με καλό επεξεργαστή εικόνας τότε ναι θα το τεστάρω το 10bit
Thnx for the info.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Ιούν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούλ 2013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 7:49 am
Τίτλος: 1 σειρα
|
|
|
Καλημερα παιδια ποτε θα βγουν τα 4 τελευτεα επισοδια της σειρας?  _________________ καλημερα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Νοέ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 05, 2013 12:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ψέμματα λέει μην το ακούτε. Πρώτα θα κάνουμε release στο fairy tail και μετά στο gargantia. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2013
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|